Sigma Siloxan Fix Syn

sigma siloxan fix syn

  • sigma siloxan fix syn
€ 170,82

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

€ 170,82
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Sigma Siloxan Fix Syn

Sigma Siloxan Fix Syn is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor buiten. Met deze voorstrijk kunnen sterk poederende- en zuigende ondergronden worden behandeld. Het fixeermiddel heeft een enorm indringend vermogen, dus het zet zich echt vast in de ondergrond.

Plus- en minpunten van de Sigma Siloxan Fix Syn

Hoog indringend vermogen Ook voor bestaande silicaatafwerkingen Verstevigend Sterk fixerend Jerrycan 10 liter

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Fixeren met Sigma Siloxan Fix Syn. Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Poederende oppervlakken door middel van borstelen, hogedrukreiniging of anderszins zodanig reinigen, dat alle loszittende delen worden verwijderd. Waar nodig de ondergrond repareren.
Aanvullende Informatie
Merk Sigma
Kleurgroep Wit
Basis Terpentinebasis
Type verf Voorstrijkmiddel
Toepassing Buiten
Ondergrond Metselwerk, Kalkzandsteen
Glansgraad Mat
Verbruik 6m2/ltr
Overschilderbaar na 12uur
Speciale kenmerken Goede hechting, Gemakkelijk verwerkbaar, Onverzeepbaar
EAN code 8716242830764
Omschrijving

Beschrijving van de Sigma Siloxan Fix Syn

Sigma Siloxan Fix Syn is hét aangewezen voorstrijkmiddel voor sterk poederende en sterk zuigende minerale ondergronden. Het product heeft een hoog indringend vermogen. Een met Sigma Siloxan Fix Syn voorgestreken ondergrond vormt dus een uitstekende basis voor Sigma Siloxan muurverfsystemen. Het voorstrijkmiddel is ook geschikt voor bestaande silicaat muurverf systeem die geschilderd moeten worden met Sigma Siloxan muurverf.

Gebruiksdoel Sigma Siloxan Fix Syn

Een voorstrijkmiddel voor sterk zuigende en/of poederende ondergronden. Ook wordt dit Sigma Siloxan fixeermiddel gebruikt voor het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen.

Voornaamste kenmerken van Sigma Siloxan Fix Syn

Sigma Siloxan Fix Syn brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden en heeft een hoog indringend vermogen met verstevigende eigenschappen. Dit product is onverzeepbaar, kleurloos en leverbaar in een Jerrycan van 10 liter.

Ondergrondconditie voor Sigma Siloxan Fix Syn

Ondergrond voor Sigma Siloxan Fix Syn volledig afgebonden, draagkrachtig en droog. Vochtpercentage max. 4%. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden, geeft de Protimeter. Er kan geschilderd worden als de groene led brandt. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigma Siloxan Fix Syn en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. 

Werken met Sigma Siloxan Fix Syn in systemen

Voor u start met Sigma Siloxan Fix Syn, verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Waar nodig de ondergrond repareren. Verdunnen van dit Sigma Fixeermiddel kan met leidingwater 1:1. Van beneden naar boven opbrengen en gelijkmatig verdelen. Is Sigma Siloxan Fix Syn het juiste product voor u of twijfelt u? Neem dan contact met ons op.

 

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Sigma Siloxan Fix Syn

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x