Terug

Sigma Siloxan Synfix

Op werkdagen voor 21:00u besteld, vandaag verzonden

€ 171,81 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

  • Op werkdagen voor 21:00u besteld, vandaag verzonden Tooltip PostNL bezorgt ook op zaterdag!
  • Gratis verzending al vanaf €50,-
  • Meer dan 5000 producten direct leverbaar!
  • Achteraf Betalen

Productomschrijving

Sigma Siloxan Synfix

  • Uitstekende hechtingseigenschappen
  • Hoog indringend vermogen.
  • Verstevigende eigenschappen.
  • Onverzeepbaar
  • Hoog waterdampdoorlatend

Sigma Siloxan Fix Syn is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor buiten. Met deze voorstrijk kunnen sterk poederende- en zuigende ondergronden worden behandeld. Het fixeermiddel heeft een enorm indringend vermogen, dus het zet zich echt vast in de on

Lees de volledige productomschrijving

Beschrijving van de Sigma Siloxan Fix Syn

Sigma Siloxan Fix Syn is hét aangewezen voorstrijkmiddel voor sterk poederende en sterk zuigende minerale ondergronden. Het product heeft een hoog indringend vermogen. Een met Sigma Siloxan Fix Syn voorgestreken ondergrond vormt dus een uitstekende basis voor Sigma Siloxan muurverfsystemen. Het voorstrijkmiddel is ook geschikt voor bestaande silicaat muurverf systeem die geschilderd moeten worden met Sigma Siloxan muurverf.

Gebruiksdoel Sigma Siloxan Fix Syn

Een voorstrijkmiddel voor sterk zuigende en/of poederende ondergronden. Ook wordt dit Sigma Siloxan fixeermiddel gebruikt voor het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen.

Voornaamste kenmerken van Sigma Siloxan Fix Syn

Sigma Siloxan Fix Syn brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden en heeft een hoog indringend vermogen met verstevigende eigenschappen. Dit product is onverzeepbaar, kleurloos en leverbaar in een Jerrycan van 10 liter.

Ondergrondconditie voor Sigma Siloxan Fix Syn

Ondergrond voor Sigma Siloxan Fix Syn volledig afgebonden, draagkrachtig en droog. Vochtpercentage max. 4%. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden, geeft de Protimeter. Er kan geschilderd worden als de groene led brandt. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigma Siloxan Fix Syn en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. 

Werken met Sigma Siloxan Fix Syn in systemen

Voor u start met Sigma Siloxan Fix Syn, verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Waar nodig de ondergrond repareren. Verdunnen van dit Sigma Fixeermiddel kan met leidingwater 1:1. Van beneden naar boven opbrengen en gelijkmatig verdelen. Is Sigma Siloxan Fix Syn het juiste product voor u of twijfelt u? Neem dan contact met ons op.

 

Specificaties

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decoprof.nl 9.1 / 10 - 1694 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »