Frogtape (1)

Filters

Wat is nu eigenlijk Frog tape?

Als u een wand gaat schilderen wordt er ook vaak afplaktape gebruikt. Dit is handig omdat besnijden (langs de randen schilderen) vaak moeilijk is. Maar u zult het wel kennen, u wilt een mooie strakke baan schilderen midden op de muur maar afplakken is bijna geen optie.

De tape sluit helemaal niet af en de verf loopt gewoon onder de tape door want de ondergrond is niet egaal. Vele tape fabrikanten hebben daar wat op proberen te vinden maar dat is zoals gebleken lastig. Nu is er dan eindelijk de Frog tape. Frog tape is speciaal ontwikkeld voor watergedragen verven. Vooral bedoelt voor muurverf.

Deze tape is niet zo uniek door zijn plaksterkte of stijfheid maar om een unieke reactie. Het is namelijk zo, als de Frog tape in aanraking komt met de watergredragen verf dan sluit de tape zich direct af op de ondergrond.

Wel is het zaak om de Frog tape zo goed mogelijk aan te drukken want er zit natuurlijk wel een grens aan in wat de frog tape afsluit.

Waar is de Frog tape in te zetten?

Allereerst willen wij er nog een keer op wijzen dat de Frog tape alleen werkt bij watergedragen muurverven . Gebruik het dan ook niet voor andere verf. De Frog tape is prima binnen en buiten in te zetten voor strakke verflijnen . In de zon is de frog tape ongeveer 7 dagen inzetbaar.

Als u het langer doet is de kans aanwezig dat de tape vast blijft zitten. Voor binnen gebruik is de frog tape ongeveer 21 dagen prima in te zetten. De frog tape kan op onderstaande ondergronden worden gebruikt.

  • glas
  • hout
  • metaal
  • droog verf oppervlak

Heeft u nog vragen over de frog tape, laat het ons weten en wij helpen u graag verder met uw afplakwerk!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »