Intervos

Stel een Aflopende Directie in

1-18 van 20

Intervos glasvezelbehang

Intervos producten zijn kwalitatief hoogwaardige producten om wanden een nieuw of ander aanzien te geven. Een ruim en divers onderscheidend assortiment in glasvezelbehang, zowel voorbehandeld als onbehandeld. Decoprof levert een ruim assortiment Intervos producten voor de Doe-Het-Zelver en de professionele gebruiker. Uitgebreide collecties van uiteenlopende typen glasvezelbehang worden aangeboden. Het renovatieglasvezelbehang is een begrip en is een uitstekend product om licht beschadigde wanden strak te zetten en om strakke wanden te beschermen.

​Intervos glasvezelbehang wall-structure

​Speciale technieken bij vervaardigen van het Intervos glasvezelbehang maken diverse dessins mogelijk met 3D effect. Omdat de structuren die op het glasvezelbehang liggen meer verf opnemen ontstaat een 2 kleuren dessin met verrassende effecten. Wanden voorzien van glasvezelbehang kunnen worden afgewerkt met latex of acryl muurverven.
​Noviteit bij de Intervos producten zijn de voorgelijmde varianten die wanneer ze door water geactiveerd worden direct toepasbaar zijn op de wanden.

​Intervos speciale wandbekleding

Met de collectie acoustic walls levert Intervos een bijdrage om de leefomgeving vergaand te verbeteren. Deze producten absorberen het geluid, verkorten de opwarmtijd van de ruimte en reduceren warmteverlies. 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x