Polyfilla

Filters

Polyfilla

Polyfilla

​Polyfilla is leverancier van kwaliteitsproducten voor doe het zelver en vakschilder. Oorspronkelijk was Polyfilla de merknaam waaronder Alabastine producten verkocht in Frankrijk. Sinds 2008 is Polyfilla onderdeel van AkzoNobel en is Polyfilla pro een merknaam en begrip op de Nederlandse markt. Polyfilla is producent van innovatieve vul- en reparatiemiddelen. Zo was Polyfilla de eerste die gebruiksklare vullers in kunststoftubes introduceerde.

​De producten van Polyfilla

Polyfilla levert een serie vulmiddelen, aangeduid met F voor diverse ondergronden klant en klaar of in poedervorm die geschikt zijn voor barsten en gaten in pleister, gipskarton, baksteen en de meeste minerale ondergronden binnen en of buiten. Egaliseermiddelen van Polyfilla worden aangeduid met E voor verschillende toepassingen binnen en buiten. De X300 is een vul- en egaliseermiddel in 1 voor het repareren en egaliseren van minerale ondergronden maar ook niet zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels of geschilderde ondergronden.

​Houtvul- en reparatiemiddelen van Polyfilla

​Een uitgebreide serie houtreparatiemiddelen aangeduid met W bieden een oplossing voor de meest uiteenlopende hout vul- en reparatieklussen. Om af te dichten, te impregneren, plamuren, repareren en sealen zowel voor binnen als voor buiten. Polyfilla biedt kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Ten slotte is er een serie probleemoplossers aangeduid met S, specialiteiten om vlekken te isoleren, te reinigen zoals roet, nicotine, teer, vet etc.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »