Kleurbeits

Filters

Kleurbeits

Kleurbeits assortiment

Wij bieden u een groot en uitgebreid assortiment met verschillende soorten kleurbeits. Dit is een type beits waarvan de basis transparant is. Door er een kleur aan toe te voegen krijgt uw hout een andere uitstraling. De meest voorkomende toepassingen van deze beits op kleur hebben we voor u op een rijtje gezet.

Kleurbeits voor meubels

Steeds vaker wordt ervoor gekozen om meubels een tweede leven te geven. Oude meubels opknappen is ook best leuk natuurlijk! Een compleet nieuw interieur voor weinig geld, dat willen we toch allemaal! Met een goede kleurbeits voor meubels maakt u uw werk helemaal af. Voordat u de beits gaat gebruiken maakt u deze eerst goed schoon (ontvetten). Afhankelijk van hoe kaal u de ondergrond schuurt krijgen uw meubels een uitstraling die u wilt.

Een tip! Voordat u de beits voor meubels toepast, zet een proefvlak op aan bijvoorbeeld de binnenkant van een kastdeur. Of de achterkant. Beoordeel of het gewenste resultaat is bereikt. Nog niet helemaal tevreden? Zet een tweede of derde laag er overheen. Of schuur de ondergrond nog verder kaal.

Kleurbeits voor buiten of uw tuinhuis

Ook voor buitenshuis is het gebruik van een goede transparante beits op kleur een voor de hand liggende keuze. U geeft uw houtwerk nog meer karakter door de houtnerf zichtbaar te houden. Een kleurbeits voor buiten is doorgaans op terpentinebasis. Dat geldt natuurlijk ook voor kleurbeits voor tuinhuis of schutting, dat is ook buiten!

Grenen is een zeer geschikte houtsoort!

Denkt u erover na om zelf meubels te maken en twijfelt u over de keuze voor hout? Wilt u dit combineren met een beits dan is kleurbeits grenen een gelukkig huwelijk! Dit houtsoort is namelijk wat zachter dan andere houtsoorten waardoor de structuur beter zichtbaar wordt. U accentueert als het ware zelfs het hout.

Daarnaast is grenen ook een houtsoort wat goed te bewerken is met de hand en machinaal.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »