Structuurrollers (1)

Filters

Een Structuurroller naar wens!

Een structuur aanbrengen brengt vaak enkele vragen naar boven. Welke roller heb ik nodig en hoe ga ik de structuurverf aanbrengen. Daar hebben wij een oplossing voor. Wij gaan u namelijk helpen met advies over de structuurroller en hoe deze het best kan worden gebruikt.


​Bij een structuurroller kunt u vaak kiezen tussen (middel)fijn of grof. De woorden zeggen natuurlijk of het fijn of grof is maar dan weet u nog niet hoe deze het best kan worden gebruikt. De structuurverf wordt niet aangebracht met een structuurverfroller.

Dit gaat lastig omdat deze nagenoeg geen verf opneemt. Dus een flinke laag verf opbrengen gaat niet. De verf wordt aangebracht met een gewone muurverfroller om de structuurverf goed te verdelen en op te brengen. Daarna wordt de aangebrachte verf nagerold met een structuurroller en u krijgt het gewenste resultaat.
Aan u de keus voor fijn of grof wat betreft de structuurverfoller.

Het online kopen van een Structuurroller!

​Wie het kleine niet eert is het grote niet weert zegt een spreekwoord. Daarom is onze gedachte ook dat al is het een kleine order wij waarderen het. Kijk maar naar onze verzendkosten. Deze zijn erg laag en al snel gratis voor u.
​Daarom is het online kopen van een structuurroller bij ons een feest. Wij gaan ervoor om onze klanten met alles blij te maken.
Wilt u graag nog meer weten over een structuurroller? Wij staan als team voor u klaar. Mail of bel ons en u heeft snel een antwoordt terug. Tot snel in onze webwinkel.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »