10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Caparol Amphisilan NQG | Matte Gevelverf - 10 LTR

447,75 291,04

Caparol Amphisilan NQG | Matte Gevelverf - 10 LTR

Caparol Amphisilan NQG | Matte Gevelverf

Plus- en minpunten van onze gevelverfspecialist

 • + Vuilafstotende werking

+ Geringe aangroei van micro-organisme

+ Waterdampdoorlatende afwerking

+ Verkrijgbaar in nagenoeg alle lichte kleuren

 • - Kan niet worden gebruikt onder de 5°C

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een vuilafstotende en extreem snel opdrogende gevelverf voor het mat afwerken van je buitengevels? Caparol Amphisilan NQG is een mineraalmatte muurverf op basis van siliconenhars voor buiten (watergedragen). Het Caparol Clean Concept (Nano-Quartz-deeltjes-structuur) in AmphiSilan NQG zorgt ervoor dat regenwater of dauw in zeer kleine druppeltjes verdeeld wordt over het oppervlak. Dit resulteert in zeer snelle droging van het oppervlak, waardoor aangroei en verontreiniging nauwelijks de kans heeft om zich aan te hechten. Hierdoor blijven je buitengevels langer schoon. Afwerking met dit product resulteert in een...

Lees de volledige productomschrijving

Plus- en minpunten van onze gevelverfspecialist

 • + Vuilafstotende werking

+ Geringe aangroei van micro-organisme

+ Waterdampdoorlatende afwerking

+ Verkrijgbaar in nagenoeg alle lichte kleuren

 • - Kan niet worden gebruikt onder de 5°C

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een vuilafstotende en extreem snel opdrogende gevelverf voor het mat afwerken van je buitengevels? Caparol Amphisilan NQG is een mineraalmatte muurverf op basis van siliconenhars voor buiten (watergedragen). Het Caparol Clean Concept (Nano-Quartz-deeltjes-structuur) in AmphiSilan NQG zorgt ervoor dat regenwater of dauw in zeer kleine druppeltjes verdeeld wordt over het oppervlak. Dit resulteert in zeer snelle droging van het oppervlak, waardoor aangroei en verontreiniging nauwelijks de kans heeft om zich aan te hechten. Hierdoor blijven je buitengevels langer schoon. Afwerking met dit product resulteert in een regendichte, waterdampdoorlatende verflaag op pleisterlagen en minerale oppervlakken. Daarnaast is dit product geschikt als renovatielaag op goed hechtende silicaat- en matte dispersieverflagen, kunstharspleisters en gevelisolatiesystemen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat dit product vaak gebruikt wordt op monumentale objecten en op kalkrijke pleisterlagen.

 

Het aanbrengen van deze matte gevelverf

Caparol Amphisilan NQG is een capillair-hydrofobe en mineraalmatte muurverf op waterbasis (siliconenhars voor buiten). Vanwege de unieke eigenschappen is dit product extra water- en vuilafstotend. Je kan het toepassen op buitengevelisolatiesystemen, minerale pleisterlagen, silicaatpleisters, bakstenen metselwerk, kalkzandsteen en oude goed hechtende en intacte verflagen. Verwerking van dit product kan met een kwast of roller bij temperaturen tussen de 5°C en 30°C. Niet verwerken in de directe zon, bij hoge luchtvochtigheid, harde wind, mist of bij kans op regen of nachtvorst. Deze gevelverf is niet geschikt voor horizontale oppervlakken waarop water blijft staan. Muren, die sterk belast worden door vocht, hebben een verhoogd risico op mos- en algenaangroei.

 

Tips & Tricks voor deze muurverf

 1. Breng de muurverf nat-in-nat aan op het te behandelen oppervlak en stop niet halverwege een muur. Zo voorkom je strepen en dekkingsverschillen op het behandelde oppervlak.
 2. Zuigende ondergronden zijn veelal te vinden in de nieuwbouw. Denk hierbij aan vers gestucte muren of andere oppervlakken zonder enige afwerking. Weet je niet zeker of je een zuigende ondergrond hebt? Dit kan je gemakkelijk controleren door er een natte spons tegenaan te houden. Trekt het water in de muur (vaak donkerverkleuring) dan heb je een zuigende ondergrond. Gebruik in dit geval een voorstrijkmiddel.
 3. Zorg dat je dat tape strak aanbrengt en goed nadrukt. Verwijder de tape direct na het schilderen. Als je de tape een langere tijd laat zitten is de kans groot dat bij het verwijderen van de tape je de verflaag beschadigt de tape scheurt of er lijmlagen achterblijven door indroging. Dat zou zonde zijn van je schilderwerk.

 

Verwerkingscondities

 • De ondergrond moet draagkrachtig, schoon, droog en vrij zijn van stoffen die de hechting verminderen.
 • Minimaal 5 °C voor omgeving en ondergrond tijdens verwerking en droogfase. Lagere temperaturen en hogere luchtvochtigheid verlengen de droogtijd.

 

Voorbereiding van de ondergrond

Buitengevelisolatiesystemen

 • Buitengevelisolatiesystemen die intact zijn met oppervlakken van kunsthars-, siliconenhars-, kalkcement- of sierpleister. Pleister volgens een geschikte methode reinigen. Bij reinigen met stoomstralen op oude kunstharspleisters die intact zijn, is het van belang dat de temperatuur niet hoger dan 60 °C en de druk max. 60 bar. is. Na het reinigen voldoende droogtijd aanhouden.

Minerale pleisterlagen

 • Nieuwe pleisterlagen voldoende laten drogen, meestal 2 weken bij 20 °C en 65% rlv. Bij ongunstig weer een langere droogtijd aanhouden. Door voor te strijken met CapaGrund Universal verminderd het risico van kalkuitbloeiïngen.
 • Oud pleisterwerk: reparaties moet afgebonden en droog zijn. Op grof poreuze, zuigende, licht zandende pleisters een voorstrijklaag aanbrengen met Sigma Wallprim.

Nieuwe silicaatpleister

 • Met producten uit het Caparol Sylitol-programma behandelen.

Oude silicaatverf en -sierpleister

 • Goed hechtende lagen mechanisch of door hogedruk waterstralen reinigen.
 • Niet goed hechtende, verweerde lagen verwijderen door afsteken, afslijpen of afkrabben. Het oppervlak stofvrij maken. Een voorstrijklaag aanbrengen met een daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Oude, goed hechtende kunsthars- en siliconenhars-sierpleisters

 • Oude pleisterlagen reinigen, en goed laten drogen. Kunstharssierpleisterlagen na het reinigen voorstrijken met AmphiSilan Primer.
 • Nieuwe pleisterlagen kunnen zonder voorbehandeling geschilderd worden.

Niet goed hechtende dispersieverf- of kunstharssierpleisterlagen

 • Geheel verwijderen en de ondergrond goed laten drogen. Een voorstrijklaag aanbrengen met AmphiSilan-Primer. Poederende, zanderige of zuigende oppervlakken voorstrijken met daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Bakstenen metselwerk

 • Alleen stenen of klinkers van vorstbestendige kwaliteit en zonder inwendige verontreinigingen kunnen worden geschilderd. Het metselwerk moet vrij zijn van scheuren en zoutuitbloeiingen. Een voorstrijklaag aanbrengen met Caparol AmphiSilan-Primer.

Kalkzandstenen metselwerk

 • Alleen stenen van vorstbestendige kwaliteit en zonder inwendige verontreinigingen kunnen worden geschilderd. Het voegwerk moet gaaf zijn en zonder scheuren. Krijtende oppervlakken reinigen. Zoutuitbloeiingen droog afborstelen. Een voorstrijklaag aanbrengen met een daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Afwerking

Grond en/of tussenlaag

 • Grond- respectievelijk tussenlaag aanbrengen met AmphiSilan NQG, verdund met maximaal 5 % water. Op ruwe ondergronden, afhankelijk van structuur en zuiging de tussen- en afwerklaag iets meer verdunnen. De hoeveelheid verdunning door een proef vaststellen.

 

Afwerklaag

 • Een afwerklaag aanbrengen met AmphiSilan NQG, verdund met maximaal 5% water. Bij heldere en donkere kleuren de afwerklaag met 10% water verdunnen om een streeploos oppervlak te verkrijgen. Tussen de verschillende lagen een droogtijd aanhouden van tenminste 12 uur

 

In welke kleuren is de Caparol Amphisilan NQG beschikbaar?

Dit product is beschikbaar in de variant 100% wit, hierbij wordt geen mengpasta toegevoegd. Daarnaast kunnen wij deze verf op kleur maken in RAL9001, RAL9010, RAL9016 en in meer dan 20.000 andere lichte kleuren. Wil je een kleur toevoegen aan de verf? Selecteer dan de productvariant op deze productpagina met de titel 'Lichte kleur' erin. Op het moment dat je deze variant selecteert, komt onze speciale kleurenkiezer tevoorschijn. Via deze kleurenkiezer selecteer of zoek je eenvoudig de kleur die je zoekt. Staat jouw kleur er niet tussen? Geen probleem, vul jouw kleur dan handmatig in onder 'Gewenste kleur niet gevonden?', en wij gaan ermee aan de slag voor jou.

 

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over het specifieke soort verf of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de verf zo snel mogelijk bij jou te leveren. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Specificaties voor: Amphisilan NQG | Matte Gevelverf

  Dit geeft de kwaliteit van dit product aan. Wij hanteren drie verschillende gradaties:
  Doe-het-zelf - Laagste kwaliteit
  Standaard - Middel kwaliteit
  Professioneel - Hoogste kwaliteit
 • Kwaliteit Professioneel
 • Lijn Caparol Amphisilan
 • Type verf Gevelverf
 • Dit geeft aan hoe mat of glanzend deze verf is.
  Laagst mogelijke glansgraad: Extra mat
  Hoogst mogelijke glansgraad: Hoogglans
 • Glanstype Mat
 • Geeft aan of het product geschikt is voor gebruik binnenshuis, buitenshuis of allebei.
 • Binnen/Buiten Buiten
 • Dit geeft aan hoeveel vierkante meter je kunt schilderen met 1 liter verf. Het rendement is sterk afhankelijk van:
  - Zuiging van de ondergrond
  - Aangebrachte laagdikte
 • Rendement 5 - 7 m²/liter
 • De droogtijd is de tijd die het product nodig heeft om stofdroog te worden. Dit betekent dat er geen stof meer aan de natte toplaag zal hechten. De tijdsduur is sterk afhankelijk van de ondergrond- en omgevingstemperatuur.
 • Droogtijd 3 uur
 • Geeft aan na hoeveel tijd het product overschilderbaar is. De droogtijd is sterk afhankelijk van de temperatuur. Bij lage temperaturen zal het product een langere droogtijd hebben, bij hoge temperaturen is de droogtijd korter.
 • Overschilderbaar na 12 uur
 • Dit zijn de gereedschappen die wij adviseren om het product mee aan te brengen.
 • Verwerkingsmethode Texkwasten, Muurverfrollers
 • Met deze verfrol krijg je het beste resultaat.
  Verftip: Een goede kwaliteit verfrol maakt een groot verschil. Met de juiste verfrol breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen verfroller Gladde ondergrond: ProGold verfrol Tex
  Structuur ondergrond: ProGold verfrol Proflor
 • Met deze kwast krijg je het beste resultaat.
  Tip van onze productspecialisten: Een goede kwaliteit kwast maakt een groot verschil. Met de juiste kwast breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen kwast Progold Kwast Plat 6300
 • De minimale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als je buiten gaat schilderen kan het na nachtvorst langer duren voordat je kunt starten met de klus.
 • Minimale verwerkingstemperatuur 5°C
 • De maximale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als de zon op de te behandelen ondergrond staat, kan de ondergrond warmer zijn dan de buitentemperatuur.
 • Maximale verwerkingstemperatuur 30°C
 • Dit is de grondstof waaruit dit product voornamelijk bestaat. Daarnaast zijn er ook nog andere grondstoffen nodig om tot het eindproduct te komen.
 • Verfbasis Watergedragen
 • Documenten Kenmerkblad

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 Reviews: (1)

 • LK Door L. Kant - 07-04-2021 17:00

  5 / 5

  Als je je gevel buiten jarenlang wil beschermen tegen weer en wind, dan raad ik deze verf zeker aan.

Alle productvarianten
Caparol Amphisilan NQG | Matte Gevelverf Bestel nu! EAN Online prijs Jouw voordeel
10 LTR - Wit 4002381961310

370,04447,75

240,53291,04
-35%
10 LTR - Lichte Kleur 4002381961310

389,88471,75

280,71339,66
-28%

Productomschrijving

Caparol Amphisilan NQG | Matte Gevelverf

Plus- en minpunten van onze gevelverfspecialist

 • + Vuilafstotende werking

+ Geringe aangroei van micro-organisme

+ Waterdampdoorlatende afwerking

+ Verkrijgbaar in nagenoeg alle lichte kleuren

 • - Kan niet worden gebruikt onder de 5°C

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een vuilafstotende en extreem snel opdrogende gevelverf voor het mat afwerken van je buitengevels? Caparol Amphisilan NQG is een mineraalmatte muurverf op basis van siliconenhars voor buiten (watergedragen). Het Caparol Clean Concept (Nano-Quartz-deeltjes-structuur) in AmphiSilan NQG zorgt ervoor dat regenwater of dauw in zeer kleine druppeltjes verdeeld wordt over het oppervlak. Dit resulteert in zeer snelle droging van het oppervlak, waardoor aangroei en verontreiniging nauwelijks de kans heeft om zich aan te hechten. Hierdoor blijven je buitengevels langer schoon. Afwerking met dit product resulteert in een...

Lees de volledige productomschrijving

Plus- en minpunten van onze gevelverfspecialist

 • + Vuilafstotende werking

+ Geringe aangroei van micro-organisme

+ Waterdampdoorlatende afwerking

+ Verkrijgbaar in nagenoeg alle lichte kleuren

 • - Kan niet worden gebruikt onder de 5°C

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een vuilafstotende en extreem snel opdrogende gevelverf voor het mat afwerken van je buitengevels? Caparol Amphisilan NQG is een mineraalmatte muurverf op basis van siliconenhars voor buiten (watergedragen). Het Caparol Clean Concept (Nano-Quartz-deeltjes-structuur) in AmphiSilan NQG zorgt ervoor dat regenwater of dauw in zeer kleine druppeltjes verdeeld wordt over het oppervlak. Dit resulteert in zeer snelle droging van het oppervlak, waardoor aangroei en verontreiniging nauwelijks de kans heeft om zich aan te hechten. Hierdoor blijven je buitengevels langer schoon. Afwerking met dit product resulteert in een regendichte, waterdampdoorlatende verflaag op pleisterlagen en minerale oppervlakken. Daarnaast is dit product geschikt als renovatielaag op goed hechtende silicaat- en matte dispersieverflagen, kunstharspleisters en gevelisolatiesystemen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat dit product vaak gebruikt wordt op monumentale objecten en op kalkrijke pleisterlagen.

 

Het aanbrengen van deze matte gevelverf

Caparol Amphisilan NQG is een capillair-hydrofobe en mineraalmatte muurverf op waterbasis (siliconenhars voor buiten). Vanwege de unieke eigenschappen is dit product extra water- en vuilafstotend. Je kan het toepassen op buitengevelisolatiesystemen, minerale pleisterlagen, silicaatpleisters, bakstenen metselwerk, kalkzandsteen en oude goed hechtende en intacte verflagen. Verwerking van dit product kan met een kwast of roller bij temperaturen tussen de 5°C en 30°C. Niet verwerken in de directe zon, bij hoge luchtvochtigheid, harde wind, mist of bij kans op regen of nachtvorst. Deze gevelverf is niet geschikt voor horizontale oppervlakken waarop water blijft staan. Muren, die sterk belast worden door vocht, hebben een verhoogd risico op mos- en algenaangroei.

 

Tips & Tricks voor deze muurverf

 1. Breng de muurverf nat-in-nat aan op het te behandelen oppervlak en stop niet halverwege een muur. Zo voorkom je strepen en dekkingsverschillen op het behandelde oppervlak.
 2. Zuigende ondergronden zijn veelal te vinden in de nieuwbouw. Denk hierbij aan vers gestucte muren of andere oppervlakken zonder enige afwerking. Weet je niet zeker of je een zuigende ondergrond hebt? Dit kan je gemakkelijk controleren door er een natte spons tegenaan te houden. Trekt het water in de muur (vaak donkerverkleuring) dan heb je een zuigende ondergrond. Gebruik in dit geval een voorstrijkmiddel.
 3. Zorg dat je dat tape strak aanbrengt en goed nadrukt. Verwijder de tape direct na het schilderen. Als je de tape een langere tijd laat zitten is de kans groot dat bij het verwijderen van de tape je de verflaag beschadigt de tape scheurt of er lijmlagen achterblijven door indroging. Dat zou zonde zijn van je schilderwerk.

 

Verwerkingscondities

 • De ondergrond moet draagkrachtig, schoon, droog en vrij zijn van stoffen die de hechting verminderen.
 • Minimaal 5 °C voor omgeving en ondergrond tijdens verwerking en droogfase. Lagere temperaturen en hogere luchtvochtigheid verlengen de droogtijd.

 

Voorbereiding van de ondergrond

Buitengevelisolatiesystemen

 • Buitengevelisolatiesystemen die intact zijn met oppervlakken van kunsthars-, siliconenhars-, kalkcement- of sierpleister. Pleister volgens een geschikte methode reinigen. Bij reinigen met stoomstralen op oude kunstharspleisters die intact zijn, is het van belang dat de temperatuur niet hoger dan 60 °C en de druk max. 60 bar. is. Na het reinigen voldoende droogtijd aanhouden.

Minerale pleisterlagen

 • Nieuwe pleisterlagen voldoende laten drogen, meestal 2 weken bij 20 °C en 65% rlv. Bij ongunstig weer een langere droogtijd aanhouden. Door voor te strijken met CapaGrund Universal verminderd het risico van kalkuitbloeiïngen.
 • Oud pleisterwerk: reparaties moet afgebonden en droog zijn. Op grof poreuze, zuigende, licht zandende pleisters een voorstrijklaag aanbrengen met Sigma Wallprim.

Nieuwe silicaatpleister

 • Met producten uit het Caparol Sylitol-programma behandelen.

Oude silicaatverf en -sierpleister

 • Goed hechtende lagen mechanisch of door hogedruk waterstralen reinigen.
 • Niet goed hechtende, verweerde lagen verwijderen door afsteken, afslijpen of afkrabben. Het oppervlak stofvrij maken. Een voorstrijklaag aanbrengen met een daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Oude, goed hechtende kunsthars- en siliconenhars-sierpleisters

 • Oude pleisterlagen reinigen, en goed laten drogen. Kunstharssierpleisterlagen na het reinigen voorstrijken met AmphiSilan Primer.
 • Nieuwe pleisterlagen kunnen zonder voorbehandeling geschilderd worden.

Niet goed hechtende dispersieverf- of kunstharssierpleisterlagen

 • Geheel verwijderen en de ondergrond goed laten drogen. Een voorstrijklaag aanbrengen met AmphiSilan-Primer. Poederende, zanderige of zuigende oppervlakken voorstrijken met daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Bakstenen metselwerk

 • Alleen stenen of klinkers van vorstbestendige kwaliteit en zonder inwendige verontreinigingen kunnen worden geschilderd. Het metselwerk moet vrij zijn van scheuren en zoutuitbloeiingen. Een voorstrijklaag aanbrengen met Caparol AmphiSilan-Primer.

Kalkzandstenen metselwerk

 • Alleen stenen van vorstbestendige kwaliteit en zonder inwendige verontreinigingen kunnen worden geschilderd. Het voegwerk moet gaaf zijn en zonder scheuren. Krijtende oppervlakken reinigen. Zoutuitbloeiingen droog afborstelen. Een voorstrijklaag aanbrengen met een daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Afwerking

Grond en/of tussenlaag

 • Grond- respectievelijk tussenlaag aanbrengen met AmphiSilan NQG, verdund met maximaal 5 % water. Op ruwe ondergronden, afhankelijk van structuur en zuiging de tussen- en afwerklaag iets meer verdunnen. De hoeveelheid verdunning door een proef vaststellen.

 

Afwerklaag

 • Een afwerklaag aanbrengen met AmphiSilan NQG, verdund met maximaal 5% water. Bij heldere en donkere kleuren de afwerklaag met 10% water verdunnen om een streeploos oppervlak te verkrijgen. Tussen de verschillende lagen een droogtijd aanhouden van tenminste 12 uur

 

In welke kleuren is de Caparol Amphisilan NQG beschikbaar?

Dit product is beschikbaar in de variant 100% wit, hierbij wordt geen mengpasta toegevoegd. Daarnaast kunnen wij deze verf op kleur maken in RAL9001, RAL9010, RAL9016 en in meer dan 20.000 andere lichte kleuren. Wil je een kleur toevoegen aan de verf? Selecteer dan de productvariant op deze productpagina met de titel 'Lichte kleur' erin. Op het moment dat je deze variant selecteert, komt onze speciale kleurenkiezer tevoorschijn. Via deze kleurenkiezer selecteer of zoek je eenvoudig de kleur die je zoekt. Staat jouw kleur er niet tussen? Geen probleem, vul jouw kleur dan handmatig in onder 'Gewenste kleur niet gevonden?', en wij gaan ermee aan de slag voor jou.

 

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over het specifieke soort verf of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de verf zo snel mogelijk bij jou te leveren. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Specificaties

Specificaties voor: Amphisilan NQG | Matte Gevelverf

  Dit geeft de kwaliteit van dit product aan. Wij hanteren drie verschillende gradaties:
  Doe-het-zelf - Laagste kwaliteit
  Standaard - Middel kwaliteit
  Professioneel - Hoogste kwaliteit
 • Kwaliteit Professioneel
 • Lijn Caparol Amphisilan
 • Type verf Gevelverf
 • Dit geeft aan hoe mat of glanzend deze verf is.
  Laagst mogelijke glansgraad: Extra mat
  Hoogst mogelijke glansgraad: Hoogglans
 • Glanstype Mat
 • Geeft aan of het product geschikt is voor gebruik binnenshuis, buitenshuis of allebei.
 • Binnen/Buiten Buiten
 • Dit geeft aan hoeveel vierkante meter je kunt schilderen met 1 liter verf. Het rendement is sterk afhankelijk van:
  - Zuiging van de ondergrond
  - Aangebrachte laagdikte
 • Rendement 5 - 7 m²/liter
 • De droogtijd is de tijd die het product nodig heeft om stofdroog te worden. Dit betekent dat er geen stof meer aan de natte toplaag zal hechten. De tijdsduur is sterk afhankelijk van de ondergrond- en omgevingstemperatuur.
 • Droogtijd 3 uur
 • Geeft aan na hoeveel tijd het product overschilderbaar is. De droogtijd is sterk afhankelijk van de temperatuur. Bij lage temperaturen zal het product een langere droogtijd hebben, bij hoge temperaturen is de droogtijd korter.
 • Overschilderbaar na 12 uur
 • Dit zijn de gereedschappen die wij adviseren om het product mee aan te brengen.
 • Verwerkingsmethode Texkwasten, Muurverfrollers
 • Met deze verfrol krijg je het beste resultaat.
  Verftip: Een goede kwaliteit verfrol maakt een groot verschil. Met de juiste verfrol breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen verfroller Gladde ondergrond: ProGold verfrol Tex
  Structuur ondergrond: ProGold verfrol Proflor
 • Met deze kwast krijg je het beste resultaat.
  Tip van onze productspecialisten: Een goede kwaliteit kwast maakt een groot verschil. Met de juiste kwast breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen kwast Progold Kwast Plat 6300
 • De minimale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als je buiten gaat schilderen kan het na nachtvorst langer duren voordat je kunt starten met de klus.
 • Minimale verwerkingstemperatuur 5°C
 • De maximale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als de zon op de te behandelen ondergrond staat, kan de ondergrond warmer zijn dan de buitentemperatuur.
 • Maximale verwerkingstemperatuur 30°C
 • Dit is de grondstof waaruit dit product voornamelijk bestaat. Daarnaast zijn er ook nog andere grondstoffen nodig om tot het eindproduct te komen.
 • Verfbasis Watergedragen
 • Documenten Kenmerkblad

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 Reviews: (1)

 • LK Door L. Kant - 07-04-2021 17:00

  5 / 5

  Als je je gevel buiten jarenlang wil beschermen tegen weer en wind, dan raad ik deze verf zeker aan.

Alle productvarianten

Alle productvarianten
Caparol Amphisilan NQG | Matte Gevelverf Bestel nu! EAN Online prijs Jouw voordeel
10 LTR - Wit 4002381961310

370,04447,75

240,53291,04
-35%
10 LTR - Lichte Kleur 4002381961310

389,88471,75

280,71339,66
-28%
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »