Boonstoppel Garantie Beits GLS

Boonstoppel Garantie Beits GLS

 • Boonstoppel Garantie Beits GLS

€ 49,95

€ 34,98

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Kleur toevoegen

Uw kleur:
Kies een andere kleur
€ 34,98
 • Gratis verzending

  vanaf €50,-
 • Voor 21:00 besteld

  , Morgen in huis
 • Achteraf betalen
 • Lid van Thuiswinkel.org 
 • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Boonstoppel Garantie Beits GLS

Transparante hoogglanzende edelbeits voor buiten. Beschermt tegen vergrijzing en UV-stralen en verfraait vrijwel alle houtsoorten. Boonstoppel Garantie Beits GLS heeft een uitstekende buitenduurzaamheid.

Plus- en minpunten van de Boonstoppel Garantie Beits GLS

Hoge glans en glansbehoud Zeer goede vloeiing en grote vulkracht Goede UV-bescherming Goede buitenduurzaamheid en waterwerend Een buitenproduct vanwege de alkydharsbasis

Extra Downloads

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Perfecte, transparante beschermer voor uw houtwerk buiten De edelbeits is in diverse kleuren te maken zodat uw hout een mooie uitstraling krijgt naar uw wens Gronden of impregneren doet u ook met de Garantie Beits GLS. 5% verdunnen Voordat u begint, eerst goed doorroeren Is op alkydharsbasis dus alleen geschikt voor buiten. Voldoet niet aan de ARBO-eisen Gebruik voor de eindlaag fijn schuurpapier. Korrel P320 bijv. Niet vermengen met andere verfproducten Tip! Eerst ontvetten en daarna pas schuren. Zo schuurt u de eventuele vetten niet in de bestaande verflaag Verweerd hout helemaal verwijderen d.m.v. schuren. Kaal maken met korrel P80-P120
Aanvullende Informatie
Merk Boonstoppel
Basis Terpentinebasis
Type verf Transparante Beits
Toepassing Buiten
Ondergrond Hout
Glansgraad Hoogglans
Verbruik 20m2/ltr
Overschilderbaar na 24uur
Speciale kenmerken Hoog glansbehoud, Weervast, Goede hechting, Goede vulkracht, Uitstekende vloeiing, Waterafstotend, UV-bescherming, Accentueert nerftekening
EAN code 8716242831811
Omschrijving

Productomschrijving van de Boonstoppel Garantie Beits GLS

De Boonstoppel Garantie Beits GLS is een transparante hoogglanzende beits of edelbeits voor buiten op basis van High Solid alkydhars. High Solid betekent dat er een hoog percentage vaste stof alkydhars in het product aanwezig is. Alkydhars is de basis van de Boonstoppel Beits en wordt gebruikt voor bescherming en verfraaiing van houtsoorten om een transparante afwerking te verkrijgen.

De Boonstoppel beits is geschikt voor duurzame transparante bescherming van geveltimmerwerk zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbekledingen van schroten of rabatdelen.

Kenmerken en verwerkingsgegevens van de Boonstoppel Garantie Beits GLS

​Enkele kenmerken van de Boonstoppel Garantie Beits GLS zijn de hoge glans en zijn uitstekende glansbehoud. Daarnaast kenmerkt de Boonstoppel beits zich door zijn zeer goede vloeiing en grote vulkracht. Dit product biedt een hele goede bescherming van het hout tegen UV-straling. 
De aanwezige transparante pigmenten in de Boonstoppel Garantie Beits GLS geven het hout een blijvend zichtbare houtstructuur.
Bent u op zoek naar een product met een zeer goede buitenduurzaamheid en waterwerende eigenschappen, dat kunt u de Boonstoppel beits daarvoor uitstekend gebruiken.
U hoeft de Boonstoppel beits niet meer te verdunnen, maar is direct klaar voor gebruik. Na vier uur is de aangebrachte laag stofdroog, na vijf uur kleefdroog, en een eventueel tweede en volgende laag kunt u na 24 uur aanbrengen.

De Boonstoppel beits niet gebruiken bij temperaturen beneden de 5°C en een luchtvochtigheid boven de 85%. U kunt dit meten door een vloeipapier tegen uw kozijn aan te houden. Als het papier blijft plakken dan is de luchtvochtigheid te hoog. De hechting van de Boonstoppel beits is bijzonder goed. Ook op oude en geschuurde transparante beitslagen. Zelfs na jaren kunt u met de Boonstoppel beits na eenvoudige voorbehandeling opnieuw eenvoudig opzetten.

De weerbestendigheid van de Boonstoppel Garantie Beits GLS is ook zeer goed. De duurzaamheid wordt mede bepaald door externe factoren zoals houtsoort, ligging van het object, regio en de wijze van applicatie.

Systeemadvies voor het aanbrengen van de Boonstoppel Beits GLS.

Onbehandeld of kaal gemaakt ondergrond

 • - Verweerd hout verwijderen door middel van mechanisch schuren.
 • - Impregneren met verdunde Garantie Beits GLS.
 • - Afwerken met minimaal twee lagen Garantie Beits GLS.

Transparant gebeitste ondergrond:

 • - Ondeugdelijke beitslagen verwijderen.
 • - Intacte beitslagen reinigen en schuren.
 • - Kaal hout behandelen met Boonstoppel Beits GLS tot de oorspronkelijke
 • - Laagdikte en kleurstelling (de eerste laag verdunnen).
 • - Het geheel afwerken met één of twee lagen Boonstoppel Garantie Beits GLS.
Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Boonstoppel Garantie Beits GLS

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x