Verf voor kunststof

Sigma verf voor kunststof

​Zoals dat voor metaalverf geldt, zo zijn eigenlijk dezelfde regels van toepassing voor verf voor kunststof. Een ondergrond zoals kunststof is voor verf vaak moeilijk om zich aan te hechten. Sigma heeft een reeks producten ontwikkeld waarbij dat geen probleem meer hoeft te zijn. Als u de producten volgens de voorschriften toepast wordt het eindresultaat net zo mooi, duurzaam stoot- en slijtvast als producten die u op hout toepast. Sigma verf voor kunststof laat zich eigenlijk heel makkelijk verwerken!

​Geef uw verf voor kunststof een goede hechting

​Zoals dat voor alle verven van toepassing is, zo is dat ook voor verf voor kunststof: de hechting. De hechting is allesbepalend voor hoe uiteindelijk de verf blijft zitten, bescherming biedt aan de ondergrond en de duurzaamheid haalt die je graag zou willen. Hoe krijg je nu een goede hechting op kunststof?
​Belangrijk is zoals dat bij alle verfsoorten werkt, dat u eerst de ondergrond goed reinigt en ontverf. Daarna de ondergrond zorgvuldig opruwen. Wilt u een zo glad mogelijk eindresultaat met uw verf voor kunststof? Gebruik dan een fijne schuurkorrel.
Na het opruwen ontvet en reinigt u nogmaals de ondergrond en brengt u een eerste laag grondverf aan. Vervolgens tussen de lagen matteren en de eindlaag aanbrengen.

Opmerking bij Sigma verf voor kunststof. Vanwege de grote verschillen en soorten kunststof is het belangrijk om eerst een proefvlak op te zetten om de hechting te kunnen controleren.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x