Sigma Façade assortiment

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

De Sigma Facade gevelverf collectie

De laatste stap naar een mooie gevelafwerking is de juiste keuze van een goede gevelverf. U leest het goed! De laatste stap, want er kunnen allerlei oorzaken zijn waarom u uw gevel een nieuwe verflaag geeft. Om te bepalen welk product u moet kiezen, dat leggen we uit in ons wiki artikel over gevelverf. De Sigma facade is een uitstekende keuze voor het afwerken van uw gevel. Afhankelijk van de ondergrond en welk resultaat u uiteindelijk wilt behalen zijn er diverse keuzes.

Bij het kiezen van de juiste buiten gevelverf moet u zichzelf een aantal vragen stellen:

  • Hoe sterk vervuild is de ondergrond? Of speelt vervuiling een rol door de omgeving? Denk hierbij ook aan mos en alg in schaduwzijdes.
  • Is er schade aan de muur, die eerst gerepareerd moet worden?
  • Als er al een verflaag op zit, wat voor soort verf is het geweest. Wat is de conditie daarvan? Bladdert deze verf, of zit het nog goed vast.
  • In welke glansgraad wilt u uw Sigma Facade muurverf hebben.
  • Wilt u de Sigma Facade alleen gebruiken ter verfraaiing, of moet het ook technische bescherming bieden? Denk aan haarscheurtjes, carbonatatie zoals bij beton.

Sigma Facade, een uitstekende oplossing.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie zijn de producten uit Facade productlijn uitstekend. Een goed uitgekiend assortiment met producten voor de meest uiteenlopende ondergronden. Daarnaast is er ook veel keuze in de glansgraad van de gevelverf. En zijn er producten die zelfreinigend zijn. Dit kan bijvoorbeeld een goede keuze zijn rondom uitgaans- en horeca gelegenheden.

Voor iedere situatie biedt de Sigma Facade wel een oplossing. Want het productgamma is leverbaar in een groot aantal kleuren. Welke kleur u ook wilt, er is altijd wel een oplossing.

De producten kennen ook een sterke weerstand tegen aanhechting van vuil, algen en mosaangroei. Een blijvende oplossing voor een mooi eindresultaat.

Het topproduct uit de Sigma Facade collectie is de Sigma Facade Topcoat Satin. Een van de meest verkochte gevelverf producten uit ons assortiment. Bekijk alle specifieke kenmerken van dit product op de productpagina.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x