Boonstoppel muurverf

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Boonstoppel muurverf, ademt kwaliteit en uitstraling.

We kennen inmiddels aardig wat klassiekers in het aanbod van Nederlandse verf producten. Een merk dat in dat rijtje absoluut niet mag ontbreken is Boonstoppel Verf. Superieure kwaliteit, monumentale, prachtige kleuren én jarenlange topkwaliteit. Door hieraan al meer dan een eeuw trouw te blijven heeft Boonstoppel Verf een unieke positie verworven in de schildermarkt. Naast de bekende standverven heeft Boonstoppel muurverf, wellicht iets minder bekend maar van absolute topkwaliteit.

Authentiek, klasse en warmte.

Boonstoppel muurverf onderscheidt zich echt. En dan hebben we het nu even niet over de verwerking van deze verf, want die zijn echt goed hoor. We letten specifiek welke interieurs en woningen vaak kiezen voor Boonstoppel muurverf. In monumentale panden waar enorm veel uitdaging in zit met lichtval, sfeerverlichting en bijzondere elementen kan de keuze van een juiste muurverf enorm veel verschil maken. Het hele mooie mat effect, in combinatie met geweldige kleuren uit de Boonstoppel kleurenwaaier geven het interieur net dat beetje extra, wat je vaak ziet in interieurbladen zoals Stijlvol wonen. Op zoek naar iets bijzonders dan is Boonstoppel muurverf een voor de hand liggende keus. Bekijk ook ons volledige muurverf assortiment.

Assortiment boonstoppel muurverf op een rij.

Zoals ieder verfmerk heeft ook Boonstoppel zijn 'probleem oplossers'. Bij Boonstoppel is dat de Garantietex Isoleer. Een ideale muurverf om waterkringen, nicotine vlekken of andere vervuilde ondergronden te voorzien van een nieuwe verflaag. Nieuwe ondergronden altijd eerst voorstrijken met Boonstoppel Garantietex Fixeergrond. Een voorstrijkmiddel om zuiging tegen te gaan en de hechting van verf te verbeteren. Daarnaast zijn er twee types Boonstoppel muurverf die afwasbaar zijn. Dat zijn de soorten muurverf die je kunt schrobben. Ideaal voor in de keuken, hal of badkamer. Een serie universele muurverven, en een schimmelwerende muurverf. Dat is een soort muurverf dat je bijvoorbeeld kunt toepassen in kelders of andere vochtige ruimtes (Ook de badkamer). De muurverven die voor buiten zijn ontwikkeld noemen we eerder gevelverf dan buiten muurverf.

Tip! Kies een Boonstoppel Monumentenkleur. Dat is een selectie met kleurtinten die perfect tot zijn recht komen met de Boonstoppel muurverf producten.
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x