Histor

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Historie van Histor verf!

​Wie in ons kikkerland kent de Histor verf niet. Iedereen wel toch. Histor is ook niet meer weg te denken in onze samenleving. En omdat iedereen het kent wordt het ook veel gebruikt. De historie van Histor verf begint al in de 2e wereldoorlog en wel in het jaar 1949. Histor is afgeleid van Historia Exit. Dat wil zeggen dat ze met het verleden hadden afgedaan en een nieuwe toekomst tegemoet traden. Mooi gekozen naam die faam vereist.

Aan de slag met Histor verf!

​​In de Histor verflijnen is er ook voor iedereen wel een verf die bij hem of haar past. En dat is de kracht van Histor verf. Zo wordt er ingespeeld in kwaliteitsniveau wat u ook weer terug kunt vinden in de portemonnee. ​Kortom of de klus nu groot is of klein laat de verf van Histor zijn. Histor heeft zo een lijn van standaard kleuren in mooie verpakkingen. Ook is er een verflijn waar u uit een kleur kan kiezen en deze laat mengen. 

​Het online kopen van Histor verf!

​Ook op online gebiedt gaan wij door met Histor verf. Wij verzenden de verf door heel Nederland en Belgie. Ook de Histor verf kunnen wij op kleur voor u maken. Het voordeel als u bij ons de verf koopt is, dat u niet meer de deur uit hoeft. 
​Mocht u nog vragen hebben over de verf van Histor laat het ons weten en wij helpen u graag verder. 
​Tot ziens in onze webwinkel!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x