10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive - 1 LTR

28,49 19,94

Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive - 1 LTR

Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive

Ga voor zekerheid met Histor Kleurbedenktijd

Heb je ooit een kleur gekozen waar je achteraf toch niet tevreden over was? Daar hebben wij nu een oplossing voor: de Kleurbedenktijd. Met deze unieke service krijg je 30 dagen lang de tijd om van jouw bestelde product gratis een nieuwe kleur te kiezen. Bekijk de actievoorwaarden hier.

Plus- en minpunten van onze muurverfspecialist

 • + Lang behoud van de kleur

+ Geschikt voor ieder niveau klusser

+ Laat weinig geur achter na aanbrengen

 • - Niet geschikt voor de badkamer

Omschrijving

Histor Intuitive muurverf nodig? Dan ben je bij Decoprof aan het juiste adres. Deze extra matte, gemakkelijk verwerkbare muurverf is alles wat je nodig hebt. De Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive is een zeer goed dekkende muurverf op waterbasis voor binnen. Wist je dat je het product perfect kunt toepassen in...

Lees de volledige productomschrijving

Ga voor zekerheid met Histor Kleurbedenktijd

Heb je ooit een kleur gekozen waar je achteraf toch niet tevreden over was? Daar hebben wij nu een oplossing voor: de Kleurbedenktijd. Met deze unieke service krijg je 30 dagen lang de tijd om van jouw bestelde product gratis een nieuwe kleur te kiezen. Bekijk de actievoorwaarden hier.

Plus- en minpunten van onze muurverfspecialist

 • + Lang behoud van de kleur

+ Geschikt voor ieder niveau klusser

+ Laat weinig geur achter na aanbrengen

 • - Niet geschikt voor de badkamer

Omschrijving

Histor Intuitive muurverf nodig? Dan ben je bij Decoprof aan het juiste adres. Deze extra matte, gemakkelijk verwerkbare muurverf is alles wat je nodig hebt. De Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive is een zeer goed dekkende muurverf op waterbasis voor binnen. Wist je dat je het product perfect kunt toepassen in de volgende ruimtes?

 • Woonkamer
 • Eetkamer
 • Slaapkamer
 • Werkkamer

Alles over de Histor My Color muurverf-serie Histor Intuitive is onderdeel van de Histor My Color muurverf-serie. Deze serie staat bekend om de goede dekking en gemakkelijke verwerking. Bovendien zal je geen last hebben van nare luchtjes tijdens het aanbrengen van deze muurverf. En behandelde oppervlakken zijn voorzien van een extra mat resultaat!

Twijfel je over de kleur? Bestel dan een kleurstaal van dit product. Op zoek naar een andere kleur uit de My Color-serie? Bekijk deze dan hier. Zelf de kleur bepalen in deze verf? Dat kan bij dit product.

Waarom Histor Intuitive My Color Muurverf Extra Mat?

Histor Intuitive is niet alleen een uitstekende verf en een mooie kleur. Het product kent nog veel meer voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rij.

 • Extra mat resultaat. De Histor My Color Muurverf Extra Mat-serie geeft een extra mat resultaat op jouw muur.
 • Gemakkelijk verwerkbaar. Histor Intuitive kan dankzij de gemakkelijke verwerking door iedere klusser worden verwerkt, ongeacht ervaring.
 • Goede dekking. De Histor My Color-serie geeft na 2 lagen de perfecte dekking op alle ondergronden. Zorg er bij onbehandelde oppervlakken wel voor dat je deze eerst behandeld met voorstrijkmiddel.
 • Breed toepasbaar. Je kan dit product op diverse ondergronden toepassen. Denk bijvoorbeeld aan bestaande verflagen, stuc- en pleisterwerk, beton, gipsplaten, metselwerk en geschilderde boardplaten.

Histor Intuitive aanbrengen

Histor Intuitive My Color Muurverf Extra Mat is een goed dekkende muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Dit product is in elke gewenste kleur verkrijgbaar en breed toepasbaar op verschillende ondergronden (zie het laatste item van bovenstaande opsomming).

Goed, tijd om Histor Intuitive aan te brengen. Gebruik een kwast voor de randen en ga er gelijk met een kleine muurverfroller overheen om strepen te voorkomen. De grote delen kan je doen met een vachtroller. Voorafgaand aan het gebruik adviseren we de verf goed te roeren en de eerste laag eventueel te verdunnen met 1-5% water. Probeer de eerste 30 dagen na het schilderen nog voorzichtig te doen met de verf. De verf is dan extra gevoelig voor vlekken en/of aanraking.

Tip: lees ook onze blog over streeploos verven en welke roller je voor muurverf moet gebruiken.

Tips & tricks voor deze matte muurverf

Er zijn een aantal do’s en don’ts voor het verven van een muur die ook gelden voor gebruik van de Histor Intuitive.

Stop niet halverwege. Breng de muurverf aan en werk het nat-in-nat verder af. Stop niet halverwege een muur. Zo voorkom je strepen en dekkingsverschillen op je muur of plafond.

Zuigende ondergrond, wat nu? Zuigende ondergronden zijn veelal te vinden in de nieuwbouw, bijvoorbeeld bij vers gestucte muren of andere oppervlakken zonder enige afwerking. Weet je niet zeker of je een zuigende ondergrond hebt? Dit kan je gemakkelijk controleren door er een natte spons tegenaan te houden. Trekt het water in de muur (vaak een donkere verkleuring), dan heb je een zuigende ondergrond. Gebruik in dit geval een voorstrijkmiddel.

Goed afplakken. Zorg dat je de afplaktape strak aanbrengt en goed aandrukt. Verwijder de tape direct na het schilderen. Als je de tape een langere tijd laat zitten is de kans groot dat bij het verwijderen van de tape je de verflaag beschadigd, de tape scheurt of er lijmlagen achterblijven door indroging. Dat zou zonde zijn van je schilderwerk.

Verwerkingscondities

 • Ondergrond- en omgevingstemperatuur zijn tussen de 10°C en 25°C.
 • Er moet goed geventileerd worden tijdens het aanbrengen en drogen van dit product.

Ondergrondcondities

 • De ondergrond moet onbeschadigd (of gerepareerd), draagkrachtig (dus niet vettig, vies of beschimmeld) en droog zijn.
 • Het vochtpercentage van de ondergrond mag max. 4% zijn. Het vochtpercentage van gipsgebonden ondergronden mag max. 1% zijn. Heb je geen apparatuur om het vochtpercentage te meten? Zorg er dan voor dat je zeker weet dat de ondergrond goed droog is. Het afwerken van nog niet volledig droge of beschadigde ondergronden kan leiden tot aantasting van de verfkleur (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Afwerking

 • Behandel het te schilderen oppervlak met minimaal 2 lagen Histor Intuitive My Color Muurverf Extra Mat voor een goede dekking.

In welke kleuren is Histor My Color Muurverf Extra Mat nog meer beschikbaar?

Naast Histor Intuitive zijn er uiteraard meer kleuren verkrijgbaar uit de Histor My Color Muurverf Extra Mat-serie, namelijk maar liefst 21 kleuren. Deze kleuren zijn geselecteerd door de kleurspecialisten van Histor.

Ben je op zoek naar een andere verftint dan Histor Intuitive? Bekijk hier alle Histor My Color Muurverf Extra Mat-varianten.

Wist je dat de muurverf bij Decoprof ook in iedere andere kleur te mengen is? Kies zelf een kleurnummer, geef ‘m aan ons door en dan gaan wij ’m voor je maken. Als je er nog niet helemaal over uit bent welke kleur je wil, kunnen wij ook een testpotje voor je mengen.

Decoprof staat voor je klaar

Decoprof staat voor je klaar Heb je vragen over Histor Intuitive of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de artikelen zo snel mogelijk bij jou te leveren. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Specificaties voor: My Color Muurverf Extra Mat Intuitive

  Dit geeft de kwaliteit van dit product aan. Wij hanteren drie verschillende gradaties:
  Doe-het-zelf - Laagste kwaliteit
  Standaard - Middel kwaliteit
  Professioneel - Hoogste kwaliteit
 • Kwaliteit Doe-het-zelf
 • Lijn Histor My Color
 • Type verf Muurverf
 • Dit geeft aan hoe mat of glanzend deze verf is.
  Laagst mogelijke glansgraad: Extra mat
  Hoogst mogelijke glansgraad: Hoogglans
 • Glanstype Extra mat
 • Geeft aan of het product geschikt is voor gebruik binnenshuis, buitenshuis of allebei.
 • Binnen/Buiten Binnen
 • Dit geeft aan hoeveel vierkante meter je kunt schilderen met 1 liter verf. Het rendement is sterk afhankelijk van:
  - Zuiging van de ondergrond
  - Aangebrachte laagdikte
 • Rendement 10 m²/liter
 • De droogtijd is de tijd die het product nodig heeft om stofdroog te worden. Dit betekent dat er geen stof meer aan de natte toplaag zal hechten. De tijdsduur is sterk afhankelijk van de ondergrond- en omgevingstemperatuur.
 • Droogtijd 1 uur
 • Geeft aan na hoeveel tijd het product overschilderbaar is. De droogtijd is sterk afhankelijk van de temperatuur. Bij lage temperaturen zal het product een langere droogtijd hebben, bij hoge temperaturen is de droogtijd korter.
 • Overschilderbaar na 6 uur
 • Dit zijn de gereedschappen die wij adviseren om het product mee aan te brengen.
 • Verwerkingsmethode Texkwasten, Muurverfrollers
 • Met deze verfrol krijg je het beste resultaat.
  Verftip: Een goede kwaliteit verfrol maakt een groot verschil. Met de juiste verfrol breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen verfroller ProGold Verfrol Tex
 • Met deze kwast krijg je het beste resultaat.
  Tip van onze productspecialisten: Een goede kwaliteit kwast maakt een groot verschil. Met de juiste kwast breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen kwast Progold Kwast Plat 6300
 • De minimale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als je buiten gaat schilderen kan het na nachtvorst langer duren voordat je kunt starten met de klus.
 • Minimale verwerkingstemperatuur 10°C
 • De maximale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als de zon op de te behandelen ondergrond staat, kan de ondergrond warmer zijn dan de buitentemperatuur.
 • Maximale verwerkingstemperatuur 25°C
 • Dit is de grondstof waaruit dit product voornamelijk bestaat. Daarnaast zijn er ook nog andere grondstoffen nodig om tot het eindproduct te komen.
 • Verfbasis Watergedragen
 • Documenten Kenmerkblad

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 Reviews: (3)

 • JS Door Jos - 15-09-2023 21:28

  5 / 5

  Uitstekend: droogt snel, blijft mooie kleur over, ook bij naschilderen geen kleurverschil.

  • + droogt snel
  • + dekt goed
  • + geen kleurverschil bij naschilderen
  • - niet goedkoop

 • LT Door Luckiest - 24-05-2023 10:43

  5 / 5

  prima prijs en goede service.

  • - leveren helaas niet naar Oostenrijk:)

 • UA Door Ursula - 05-09-2022 18:38

  5 / 5

  Een mooie intense kleur en prima dekkend. Zeer tevreden met het resultaat.

  • + mooie intense kleur en prima dekkend

Alle productvarianten
Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive Bestel nu! EAN Online prijs Jouw voordeel
1 LTR - 8716242975243

23,5528,49

16,4819,94
-30%
2,5 LTR - 8716242976707

42,9751,99

30,0736,39
-30%

Productomschrijving

Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive

Ga voor zekerheid met Histor Kleurbedenktijd

Heb je ooit een kleur gekozen waar je achteraf toch niet tevreden over was? Daar hebben wij nu een oplossing voor: de Kleurbedenktijd. Met deze unieke service krijg je 30 dagen lang de tijd om van jouw bestelde product gratis een nieuwe kleur te kiezen. Bekijk de actievoorwaarden hier.

Plus- en minpunten van onze muurverfspecialist

 • + Lang behoud van de kleur

+ Geschikt voor ieder niveau klusser

+ Laat weinig geur achter na aanbrengen

 • - Niet geschikt voor de badkamer

Omschrijving

Histor Intuitive muurverf nodig? Dan ben je bij Decoprof aan het juiste adres. Deze extra matte, gemakkelijk verwerkbare muurverf is alles wat je nodig hebt. De Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive is een zeer goed dekkende muurverf op waterbasis voor binnen. Wist je dat je het product perfect kunt toepassen in...

Lees de volledige productomschrijving

Ga voor zekerheid met Histor Kleurbedenktijd

Heb je ooit een kleur gekozen waar je achteraf toch niet tevreden over was? Daar hebben wij nu een oplossing voor: de Kleurbedenktijd. Met deze unieke service krijg je 30 dagen lang de tijd om van jouw bestelde product gratis een nieuwe kleur te kiezen. Bekijk de actievoorwaarden hier.

Plus- en minpunten van onze muurverfspecialist

 • + Lang behoud van de kleur

+ Geschikt voor ieder niveau klusser

+ Laat weinig geur achter na aanbrengen

 • - Niet geschikt voor de badkamer

Omschrijving

Histor Intuitive muurverf nodig? Dan ben je bij Decoprof aan het juiste adres. Deze extra matte, gemakkelijk verwerkbare muurverf is alles wat je nodig hebt. De Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive is een zeer goed dekkende muurverf op waterbasis voor binnen. Wist je dat je het product perfect kunt toepassen in de volgende ruimtes?

 • Woonkamer
 • Eetkamer
 • Slaapkamer
 • Werkkamer

Alles over de Histor My Color muurverf-serie Histor Intuitive is onderdeel van de Histor My Color muurverf-serie. Deze serie staat bekend om de goede dekking en gemakkelijke verwerking. Bovendien zal je geen last hebben van nare luchtjes tijdens het aanbrengen van deze muurverf. En behandelde oppervlakken zijn voorzien van een extra mat resultaat!

Twijfel je over de kleur? Bestel dan een kleurstaal van dit product. Op zoek naar een andere kleur uit de My Color-serie? Bekijk deze dan hier. Zelf de kleur bepalen in deze verf? Dat kan bij dit product.

Waarom Histor Intuitive My Color Muurverf Extra Mat?

Histor Intuitive is niet alleen een uitstekende verf en een mooie kleur. Het product kent nog veel meer voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rij.

 • Extra mat resultaat. De Histor My Color Muurverf Extra Mat-serie geeft een extra mat resultaat op jouw muur.
 • Gemakkelijk verwerkbaar. Histor Intuitive kan dankzij de gemakkelijke verwerking door iedere klusser worden verwerkt, ongeacht ervaring.
 • Goede dekking. De Histor My Color-serie geeft na 2 lagen de perfecte dekking op alle ondergronden. Zorg er bij onbehandelde oppervlakken wel voor dat je deze eerst behandeld met voorstrijkmiddel.
 • Breed toepasbaar. Je kan dit product op diverse ondergronden toepassen. Denk bijvoorbeeld aan bestaande verflagen, stuc- en pleisterwerk, beton, gipsplaten, metselwerk en geschilderde boardplaten.

Histor Intuitive aanbrengen

Histor Intuitive My Color Muurverf Extra Mat is een goed dekkende muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Dit product is in elke gewenste kleur verkrijgbaar en breed toepasbaar op verschillende ondergronden (zie het laatste item van bovenstaande opsomming).

Goed, tijd om Histor Intuitive aan te brengen. Gebruik een kwast voor de randen en ga er gelijk met een kleine muurverfroller overheen om strepen te voorkomen. De grote delen kan je doen met een vachtroller. Voorafgaand aan het gebruik adviseren we de verf goed te roeren en de eerste laag eventueel te verdunnen met 1-5% water. Probeer de eerste 30 dagen na het schilderen nog voorzichtig te doen met de verf. De verf is dan extra gevoelig voor vlekken en/of aanraking.

Tip: lees ook onze blog over streeploos verven en welke roller je voor muurverf moet gebruiken.

Tips & tricks voor deze matte muurverf

Er zijn een aantal do’s en don’ts voor het verven van een muur die ook gelden voor gebruik van de Histor Intuitive.

Stop niet halverwege. Breng de muurverf aan en werk het nat-in-nat verder af. Stop niet halverwege een muur. Zo voorkom je strepen en dekkingsverschillen op je muur of plafond.

Zuigende ondergrond, wat nu? Zuigende ondergronden zijn veelal te vinden in de nieuwbouw, bijvoorbeeld bij vers gestucte muren of andere oppervlakken zonder enige afwerking. Weet je niet zeker of je een zuigende ondergrond hebt? Dit kan je gemakkelijk controleren door er een natte spons tegenaan te houden. Trekt het water in de muur (vaak een donkere verkleuring), dan heb je een zuigende ondergrond. Gebruik in dit geval een voorstrijkmiddel.

Goed afplakken. Zorg dat je de afplaktape strak aanbrengt en goed aandrukt. Verwijder de tape direct na het schilderen. Als je de tape een langere tijd laat zitten is de kans groot dat bij het verwijderen van de tape je de verflaag beschadigd, de tape scheurt of er lijmlagen achterblijven door indroging. Dat zou zonde zijn van je schilderwerk.

Verwerkingscondities

 • Ondergrond- en omgevingstemperatuur zijn tussen de 10°C en 25°C.
 • Er moet goed geventileerd worden tijdens het aanbrengen en drogen van dit product.

Ondergrondcondities

 • De ondergrond moet onbeschadigd (of gerepareerd), draagkrachtig (dus niet vettig, vies of beschimmeld) en droog zijn.
 • Het vochtpercentage van de ondergrond mag max. 4% zijn. Het vochtpercentage van gipsgebonden ondergronden mag max. 1% zijn. Heb je geen apparatuur om het vochtpercentage te meten? Zorg er dan voor dat je zeker weet dat de ondergrond goed droog is. Het afwerken van nog niet volledig droge of beschadigde ondergronden kan leiden tot aantasting van de verfkleur (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Afwerking

 • Behandel het te schilderen oppervlak met minimaal 2 lagen Histor Intuitive My Color Muurverf Extra Mat voor een goede dekking.

In welke kleuren is Histor My Color Muurverf Extra Mat nog meer beschikbaar?

Naast Histor Intuitive zijn er uiteraard meer kleuren verkrijgbaar uit de Histor My Color Muurverf Extra Mat-serie, namelijk maar liefst 21 kleuren. Deze kleuren zijn geselecteerd door de kleurspecialisten van Histor.

Ben je op zoek naar een andere verftint dan Histor Intuitive? Bekijk hier alle Histor My Color Muurverf Extra Mat-varianten.

Wist je dat de muurverf bij Decoprof ook in iedere andere kleur te mengen is? Kies zelf een kleurnummer, geef ‘m aan ons door en dan gaan wij ’m voor je maken. Als je er nog niet helemaal over uit bent welke kleur je wil, kunnen wij ook een testpotje voor je mengen.

Decoprof staat voor je klaar

Decoprof staat voor je klaar Heb je vragen over Histor Intuitive of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de artikelen zo snel mogelijk bij jou te leveren. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Specificaties

Specificaties voor: My Color Muurverf Extra Mat Intuitive

  Dit geeft de kwaliteit van dit product aan. Wij hanteren drie verschillende gradaties:
  Doe-het-zelf - Laagste kwaliteit
  Standaard - Middel kwaliteit
  Professioneel - Hoogste kwaliteit
 • Kwaliteit Doe-het-zelf
 • Lijn Histor My Color
 • Type verf Muurverf
 • Dit geeft aan hoe mat of glanzend deze verf is.
  Laagst mogelijke glansgraad: Extra mat
  Hoogst mogelijke glansgraad: Hoogglans
 • Glanstype Extra mat
 • Geeft aan of het product geschikt is voor gebruik binnenshuis, buitenshuis of allebei.
 • Binnen/Buiten Binnen
 • Dit geeft aan hoeveel vierkante meter je kunt schilderen met 1 liter verf. Het rendement is sterk afhankelijk van:
  - Zuiging van de ondergrond
  - Aangebrachte laagdikte
 • Rendement 10 m²/liter
 • De droogtijd is de tijd die het product nodig heeft om stofdroog te worden. Dit betekent dat er geen stof meer aan de natte toplaag zal hechten. De tijdsduur is sterk afhankelijk van de ondergrond- en omgevingstemperatuur.
 • Droogtijd 1 uur
 • Geeft aan na hoeveel tijd het product overschilderbaar is. De droogtijd is sterk afhankelijk van de temperatuur. Bij lage temperaturen zal het product een langere droogtijd hebben, bij hoge temperaturen is de droogtijd korter.
 • Overschilderbaar na 6 uur
 • Dit zijn de gereedschappen die wij adviseren om het product mee aan te brengen.
 • Verwerkingsmethode Texkwasten, Muurverfrollers
 • Met deze verfrol krijg je het beste resultaat.
  Verftip: Een goede kwaliteit verfrol maakt een groot verschil. Met de juiste verfrol breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen verfroller ProGold Verfrol Tex
 • Met deze kwast krijg je het beste resultaat.
  Tip van onze productspecialisten: Een goede kwaliteit kwast maakt een groot verschil. Met de juiste kwast breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen kwast Progold Kwast Plat 6300
 • De minimale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als je buiten gaat schilderen kan het na nachtvorst langer duren voordat je kunt starten met de klus.
 • Minimale verwerkingstemperatuur 10°C
 • De maximale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als de zon op de te behandelen ondergrond staat, kan de ondergrond warmer zijn dan de buitentemperatuur.
 • Maximale verwerkingstemperatuur 25°C
 • Dit is de grondstof waaruit dit product voornamelijk bestaat. Daarnaast zijn er ook nog andere grondstoffen nodig om tot het eindproduct te komen.
 • Verfbasis Watergedragen
 • Documenten Kenmerkblad

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 Reviews: (3)

 • JS Door Jos - 15-09-2023 21:28

  5 / 5

  Uitstekend: droogt snel, blijft mooie kleur over, ook bij naschilderen geen kleurverschil.

  • + droogt snel
  • + dekt goed
  • + geen kleurverschil bij naschilderen
  • - niet goedkoop

 • LT Door Luckiest - 24-05-2023 10:43

  5 / 5

  prima prijs en goede service.

  • - leveren helaas niet naar Oostenrijk:)

 • UA Door Ursula - 05-09-2022 18:38

  5 / 5

  Een mooie intense kleur en prima dekkend. Zeer tevreden met het resultaat.

  • + mooie intense kleur en prima dekkend

Alle productvarianten

Alle productvarianten
Histor My Color Muurverf Extra Mat Intuitive Bestel nu! EAN Online prijs Jouw voordeel
1 LTR - 8716242975243

23,5528,49

16,4819,94
-30%
2,5 LTR - 8716242976707

42,9751,99

30,0736,39
-30%
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »