Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) - 500 ML

36,49 23,35

Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) - 500 ML

Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen)

Plus- en minpunten van onze lakverfspecialist

 • + Kras- en slijtvaste afwerking

+ Geschikt voor binnen en buiten

+ Verkrijgbaar in alle kleuren

 • - Wit en lichte kleuren kunnen bij gebrek aan daglicht vergelen

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een terpentinegedragen, luchtdrogende lakverf voor schilderklussen binnen en buiten? Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) is een zijdeglans lak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydhars. Deze lakverf is gemakkelijk te verwerken en dekt goed. Hierdoor wordt hij vaak gekozen door doe-het-zelvers die gaan voor een hoogwaardige bescherming van de behandelde ondergrond. Het product is kras- en slijtvast en kan hierdoor prima tegen een stootje. Daarnaast is dit product bestand tegen vet, vuil en reinigingsmiddelen en hierdoor ideaal in de veel belaste ruimtes van je huis. De lakverf is toe te passen op hout, kunststof, ijzer en metaal, mits er een geschikte (grond)verflaag of plamuurlaag voorzien van grondverf is aangebracht. Gebruik hem bijvoorbeeld voor het kras- en stootvast afwerken van...

Lees de volledige productomschrijving

Plus- en minpunten van onze lakverfspecialist

 • + Kras- en slijtvaste afwerking

+ Geschikt voor binnen en buiten

+ Verkrijgbaar in alle kleuren

 • - Wit en lichte kleuren kunnen bij gebrek aan daglicht vergelen

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een terpentinegedragen, luchtdrogende lakverf voor schilderklussen binnen en buiten? Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) is een zijdeglans lak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydhars. Deze lakverf is gemakkelijk te verwerken en dekt goed. Hierdoor wordt hij vaak gekozen door doe-het-zelvers die gaan voor een hoogwaardige bescherming van de behandelde ondergrond. Het product is kras- en slijtvast en kan hierdoor prima tegen een stootje. Daarnaast is dit product bestand tegen vet, vuil en reinigingsmiddelen en hierdoor ideaal in de veel belaste ruimtes van je huis. De lakverf is toe te passen op hout, kunststof, ijzer en metaal, mits er een geschikte (grond)verflaag of plamuurlaag voorzien van grondverf is aangebracht. Gebruik hem bijvoorbeeld voor het kras- en stootvast afwerken van je deuren, kozijnen en meubilair in en rondom het huis.

 

Het aanbrengen van deze zijdeglans alkyd lakverf

Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) is een luchtdrogende lakverf voor binnen en buiten, gebaseerd op polyurethan-alkydhars. Dit product wordt veelal gekozen door doe-het-zelvers voor het aflakken van hout en andere ondergronden, welke zijn voorzien van een voorgaande (grond)verflaag. Afwerking met dit product geeft een hoogwaardige bescherming van het behandelde oppervlak. Verftypes op basis van alkydharsen kunnen vergelen, om dit te voorkomen adviseren wij dit product te verwerken op plekken waar voldoende daglicht aanwezig is (niet in kelders, binnenzijders van kasten etc.). Gebruik hem bijvoorbeeld voor het hoogwaardig aflakken van en beschermen van je deuren, kozijnen, kasten, stoelen en tafels. Verwerking van dit product kan met een varkensharen kwast of velvet (velours) lakroller bij temperaturen tussen de 10°C en 25°C. Voor gebruik deze verf of kamertemperatuur laten komen en goed doorroeren. Het te behalen rendement hangt af van de structuur en de zuiging van de ondergrond, de aangebrachte laagdikte, het gebruikte gereedschap en de omstandigheden bij het aanbrengen. Ongeveer één week na droging kan de verflaag wordeng gereinigd met een niet schuren, huishoudelijk reinigingsmiddel.

 

Verwerkingscondities

 • De ondergrond moet draagkrachtig, schoon, droog en vrij zijn van stoffen die de hechting verminderen.
 • Op (kamer)temperatuur laten komen. Verwerken bij een temperatuur tussen 10°C en 25°C.
 • Bij vuil en aanslag op de te behandelen ondergrond is is reiniging met een ontvettingsmiddel nodig.

 

Afwerking nieuw werk

Hout

 • Eventuele scherpe hoeken afronden, straal ca. 5mm. Zonodig zorgvuldig schuren en voorzien van Histor One Grondverf Alkyd (Terpentinegedragen). Goed gladgeschaafd hout kan zonder schuren worden behandeld. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Staal

 • Roest grondig verwijderen, goed schuren. Blank metaal voorzien van Histor Perfect Base Grondverf voor metaal. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Plamuren

 • Alleen kleine oneffenheden, indien noodzakelijk. Plamuurplaatsen gronden om mogelijke zuiging weg te nemen. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Onderhoud verflagen in goede staat

Algemeen

 • Gave, goed hechtende verflagen reinigen met Histor Ontvetter. Zorgvuldig matschuren. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Hout

 • Kaal geschuurde plaatsen voorzien van Histor One Grondverf Alkyd (Terpentinegedragen). Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Staal

 • Kaal geschuurde plaatsen eerst voorzien van Histor Perfect Base Grondverf Universeel. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Onderhoud verflagen in slechte staat

Algemeen

 • Slecht hechtende verflagen verwijderen door afbijten, afbranden of föhnen. Reinigen met water of met Histor Ontvetter. Zorgvuldig schuren. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Hout

 • Kaal gemaakt hout voorbehandelen met grondverf en beschadigingen repareren met een geschikt middel. Schuren en voorzien van Histor One Grondverf Alkyd (Terpentinegedragen). Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Staal

 • Kaal geschuurde plaatsen eerst voorzien van Histor Pefect Base Grondverf Universeel. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

 

In welke kleuren is de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd beschikbaar?

Dit product is beschikbaar in de variant 100% wit, hierbij wordt geen mengpasta toegevoegd. Daarnaast kunnen wij deze verf op kleur maken in RAL9001, RAL9010, RAL9016 en in meer dan 40.000 andere lichte en donkere kleuren. Wil je een kleur toevoegen aan de verf? Selecteer dan een van de productvarianten op deze productpagina met de titel 'Kleur' erin. Op het moment dat je een variant met 'Kleur' selecteert, komt onze speciale kleurenkiezer tevoorschijn. Via deze kleurenkiezer selecteer of zoek je eenvoudig de kleur die je zoekt. Staat jouw kleur er niet tussen? Geen probleem, vul jouw kleur dan handmatig in onder 'Gewenste kleur niet gevonden?', en wij gaan ermee aan de slag voor jou.

 

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over het specifieke soort verf of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de verf zo snel mogelijk bij jou te leveren. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Specificaties voor: One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen)

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 Reviews: (3)

 • SN Door Steven - 28-04-2022 19:42

  5 / 5

  Goed. Goed dekkende verf

  • + Dekt goed en goed verwerkbaar
  • - Geen anders dan prijs

 • DN Door Daan - 26-05-2021 16:58

  5 / 5

  Uitstekende lakverf en razendsnel geleverd.

 • CL Door Christel - 11-05-2021 14:29

  5 / 5

  Al jarenlang onze vaste verf voor het houtwerk in huis, altijd erg tevreden over.

Alle productvarianten
Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) Bestel nu! EAN Online prijs Jouw voordeel
500 ML - Wit 8716242712404

30,1636,49

19,3023,35
-36%
1 LTR - Wit 8716242712428

52,8863,99

33,8440,95
-36%
2,5 LTR - Wit 8716242712435

116,11140,49

74,3189,91
-36%
500 ML - Kleur 8716242712442

30,1636,49

19,3023,35
-36%
1 LTR - Kleur 8716242712459

52,8863,99

33,8440,95
-36%
2,5 LTR - Lichte kleur 8716242712435

116,11140,49

74,3189,91
-36%

Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Maak je keuze:

30,16 36,49 19,30 23,35

Aan verlanglijst toevoegen

Bestel nu, betaal pas over 14 dagen met Klarna

 • 100% Kleurgarantie Tooltip Bij Decoprof bieden wij 100% kleurgarantie. Dit betekent dat wij gebruik maken van de officiële mengmachines en mengpasta’s van alle verfmerken. Ook zijn wij gecertificeerd dealer. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste en officiële kleur in jouw verf.
 • Gratis verzending al vanaf €50,-
 • Meer dan 7000 producten direct leverbaar
 • Achteraf betalen
Placeholder 9.3

Klantbeoordelingen

“Uitstekend Snel geleverd ! Goeie producten.”

Dit product is beschikbaar in de volgende varianten:

Productomschrijving

Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen)

Plus- en minpunten van onze lakverfspecialist

 • + Kras- en slijtvaste afwerking

+ Geschikt voor binnen en buiten

+ Verkrijgbaar in alle kleuren

 • - Wit en lichte kleuren kunnen bij gebrek aan daglicht vergelen

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een terpentinegedragen, luchtdrogende lakverf voor schilderklussen binnen en buiten? Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) is een zijdeglans lak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydhars. Deze lakverf is gemakkelijk te verwerken en dekt goed. Hierdoor wordt hij vaak gekozen door doe-het-zelvers die gaan voor een hoogwaardige bescherming van de behandelde ondergrond. Het product is kras- en slijtvast en kan hierdoor prima tegen een stootje. Daarnaast is dit product bestand tegen vet, vuil en reinigingsmiddelen en hierdoor ideaal in de veel belaste ruimtes van je huis. De lakverf is toe te passen op hout, kunststof, ijzer en metaal, mits er een geschikte (grond)verflaag of plamuurlaag voorzien van grondverf is aangebracht. Gebruik hem bijvoorbeeld voor het kras- en stootvast afwerken van...

Lees de volledige productomschrijving

Plus- en minpunten van onze lakverfspecialist

 • + Kras- en slijtvaste afwerking

+ Geschikt voor binnen en buiten

+ Verkrijgbaar in alle kleuren

 • - Wit en lichte kleuren kunnen bij gebrek aan daglicht vergelen

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een terpentinegedragen, luchtdrogende lakverf voor schilderklussen binnen en buiten? Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) is een zijdeglans lak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydhars. Deze lakverf is gemakkelijk te verwerken en dekt goed. Hierdoor wordt hij vaak gekozen door doe-het-zelvers die gaan voor een hoogwaardige bescherming van de behandelde ondergrond. Het product is kras- en slijtvast en kan hierdoor prima tegen een stootje. Daarnaast is dit product bestand tegen vet, vuil en reinigingsmiddelen en hierdoor ideaal in de veel belaste ruimtes van je huis. De lakverf is toe te passen op hout, kunststof, ijzer en metaal, mits er een geschikte (grond)verflaag of plamuurlaag voorzien van grondverf is aangebracht. Gebruik hem bijvoorbeeld voor het kras- en stootvast afwerken van je deuren, kozijnen en meubilair in en rondom het huis.

 

Het aanbrengen van deze zijdeglans alkyd lakverf

Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) is een luchtdrogende lakverf voor binnen en buiten, gebaseerd op polyurethan-alkydhars. Dit product wordt veelal gekozen door doe-het-zelvers voor het aflakken van hout en andere ondergronden, welke zijn voorzien van een voorgaande (grond)verflaag. Afwerking met dit product geeft een hoogwaardige bescherming van het behandelde oppervlak. Verftypes op basis van alkydharsen kunnen vergelen, om dit te voorkomen adviseren wij dit product te verwerken op plekken waar voldoende daglicht aanwezig is (niet in kelders, binnenzijders van kasten etc.). Gebruik hem bijvoorbeeld voor het hoogwaardig aflakken van en beschermen van je deuren, kozijnen, kasten, stoelen en tafels. Verwerking van dit product kan met een varkensharen kwast of velvet (velours) lakroller bij temperaturen tussen de 10°C en 25°C. Voor gebruik deze verf of kamertemperatuur laten komen en goed doorroeren. Het te behalen rendement hangt af van de structuur en de zuiging van de ondergrond, de aangebrachte laagdikte, het gebruikte gereedschap en de omstandigheden bij het aanbrengen. Ongeveer één week na droging kan de verflaag wordeng gereinigd met een niet schuren, huishoudelijk reinigingsmiddel.

 

Verwerkingscondities

 • De ondergrond moet draagkrachtig, schoon, droog en vrij zijn van stoffen die de hechting verminderen.
 • Op (kamer)temperatuur laten komen. Verwerken bij een temperatuur tussen 10°C en 25°C.
 • Bij vuil en aanslag op de te behandelen ondergrond is is reiniging met een ontvettingsmiddel nodig.

 

Afwerking nieuw werk

Hout

 • Eventuele scherpe hoeken afronden, straal ca. 5mm. Zonodig zorgvuldig schuren en voorzien van Histor One Grondverf Alkyd (Terpentinegedragen). Goed gladgeschaafd hout kan zonder schuren worden behandeld. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Staal

 • Roest grondig verwijderen, goed schuren. Blank metaal voorzien van Histor Perfect Base Grondverf voor metaal. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Plamuren

 • Alleen kleine oneffenheden, indien noodzakelijk. Plamuurplaatsen gronden om mogelijke zuiging weg te nemen. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Onderhoud verflagen in goede staat

Algemeen

 • Gave, goed hechtende verflagen reinigen met Histor Ontvetter. Zorgvuldig matschuren. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Hout

 • Kaal geschuurde plaatsen voorzien van Histor One Grondverf Alkyd (Terpentinegedragen). Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Staal

 • Kaal geschuurde plaatsen eerst voorzien van Histor Perfect Base Grondverf Universeel. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Onderhoud verflagen in slechte staat

Algemeen

 • Slecht hechtende verflagen verwijderen door afbijten, afbranden of föhnen. Reinigen met water of met Histor Ontvetter. Zorgvuldig schuren. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Hout

 • Kaal gemaakt hout voorbehandelen met grondverf en beschadigingen repareren met een geschikt middel. Schuren en voorzien van Histor One Grondverf Alkyd (Terpentinegedragen). Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

Staal

 • Kaal geschuurde plaatsen eerst voorzien van Histor Pefect Base Grondverf Universeel. Vervolgens de ondergrond voor- en aflakken met de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen).

 

In welke kleuren is de Histor One Lak Zijdeglans Alkyd beschikbaar?

Dit product is beschikbaar in de variant 100% wit, hierbij wordt geen mengpasta toegevoegd. Daarnaast kunnen wij deze verf op kleur maken in RAL9001, RAL9010, RAL9016 en in meer dan 40.000 andere lichte en donkere kleuren. Wil je een kleur toevoegen aan de verf? Selecteer dan een van de productvarianten op deze productpagina met de titel 'Kleur' erin. Op het moment dat je een variant met 'Kleur' selecteert, komt onze speciale kleurenkiezer tevoorschijn. Via deze kleurenkiezer selecteer of zoek je eenvoudig de kleur die je zoekt. Staat jouw kleur er niet tussen? Geen probleem, vul jouw kleur dan handmatig in onder 'Gewenste kleur niet gevonden?', en wij gaan ermee aan de slag voor jou.

 

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over het specifieke soort verf of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de verf zo snel mogelijk bij jou te leveren. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Specificaties

Specificaties voor: One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen)

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 Reviews: (3)

 • SN Door Steven - 28-04-2022 19:42

  5 / 5

  Goed. Goed dekkende verf

  • + Dekt goed en goed verwerkbaar
  • - Geen anders dan prijs

 • DN Door Daan - 26-05-2021 16:58

  5 / 5

  Uitstekende lakverf en razendsnel geleverd.

 • CL Door Christel - 11-05-2021 14:29

  5 / 5

  Al jarenlang onze vaste verf voor het houtwerk in huis, altijd erg tevreden over.

Alle productvarianten

Alle productvarianten
Histor One Lak Zijdeglans Alkyd (Terpentinegedragen) Bestel nu! EAN Online prijs Jouw voordeel
500 ML - Wit 8716242712404

30,1636,49

19,3023,35
-36%
1 LTR - Wit 8716242712428

52,8863,99

33,8440,95
-36%
2,5 LTR - Wit 8716242712435

116,11140,49

74,3189,91
-36%
500 ML - Kleur 8716242712442

30,1636,49

19,3023,35
-36%
1 LTR - Kleur 8716242712459

52,8863,99

33,8440,95
-36%
2,5 LTR - Lichte kleur 8716242712435

116,11140,49

74,3189,91
-36%
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »