Tape voor kwetsbare ondergronden

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Wat is maskingtape

Maskingtape of afplaktape is iets dat we ongemerkt best vaak gebruiken. Het kan ook zo enorm breed ingezet worden omdat er ook veel verschillende soorten zijn voor veel toepassingen zijn. Voor alles is wel een tape.Wij hebben dan ook niet alleen afplaktape voor de schildersklus. Ook zeer sterke verpakkingstape, klustape, dubbelzijdig tape behoort tot ons assortiment. Wat u ook vast of dicht wilt plakken, wij hebben het voor u.

Let op de ondergrond voor u maskingtape gebruikt

Voor het afplakken van schilderwerk is het zeer van belang dat u de juiste maskingtape gebruikt. Is de ondergrond nog pas geschilderd of is het een zwakke ondergrond pak dan bijv. de tape voor nieuwe ondergrond. Deze hecht goed maar plakt niet zo vast aan de ondergrond. Als de tape er wordt afgehaald trekt deze geen nieuwe verf mee. Tussen kaskingtape voor binnen en buiten zitten grote verschillen. Let voor buiten vooral op dat de tape UV-bestendig moet zijn als de maskingtape een poosje blijft zitten. Is de maskingtape dat niet dan is de kans groot dat er hele stukken blijven zitten als de tape er wordt afgehaald. Voor snelle afplakwerkzaamheden zoals iets afdekken en dan vast tapen is het niet zo belangrijk welke tape er wordt gepakt. Hoeft dan ook niet de beste te zijn, maar ook voor binnen geldt als het lang blijft zitten, pak een goede tape die daarvoor bestemd is.

Verpakkingstape en maskingtape

Naast maskingtape leveren wij ook verpakkingstape om bijv. dozen mee te sluiten. Deze tape is van KIP. De tape kan in een afplakapparaat gebruikt worden. Het voordeel ten opzichte van goedkope verpakkingstape is dat deze tape nooit scheurt. Heeft een hele goede hechting, dus u hoeft de doos maar 1 keer dicht te plakken en het zit echt dicht. KIP levert ook een groot aantal typen maskingtape.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x