Maiburg

Schuren, schuren en schuren met Maiburg producten!

Als we het over horloges hebben van topkwaliteit denken wij direct aan Zwitserland. Daar komen de beste uurwerken vandaan. Helemaal uitgekristaliseerd en mooi stukje techniek. Maar in de schildersbranche wordt er ook gedacht aan Maiburg. Maiburg levert Sia schuurpapier wat ook een mooi staaltje Zwitserse kwaliteit is wat voor iedere schuurklus een product heeft. Zeer uitgebreid assortiment.
Maiburg ontwikkelt dagelijks samen met Sia Abrasives aan nieuwe technieken en ook om de constante kwaliteit te waarborgen.

​Waarom producten van Maiburg?

U kunt eenvoudigweg de producten van Maiburg nemen omdat u nooit mispakt op wel gebied dan ook. U kunt met 1 merk alles schuren wat er maar te schuren valt. Daarom is het niet nodig om producten van verschillende merken te pakken. Sia schuurpapier wordt over de hele wereld verhandelt en dat is niet voor niets. Kwaliteit wordt gewaardeerd en gaat langer mee dan een goedkoper schuurpapiertje. U betaalt misschien wat meer maar u bespaart door de langere levensduur tijd en geld. 

​Online bestellen van Maiburg schuurpapier!

Maiburg schuurpapier is eenvoudig te bestellen in onze webshop. Wij verpakken alles netjes zodat u de producten thuis krijgt afgeleverd zoals u mag verwachten. 
​Mocht u vragen hebben over welke korrelgrootte of welk schuurpapier voor welke klus, neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x