Beits voor buiten, alle soorten voor buitenshuis!

Stel een Aflopende Directie in

1-18 van 140

Zoals u heeft kunnen zien bieden we u heel veel mogelijkheden op het gebied van beits voor buiten. Prima natuurlijk zoveel keuze, alleen ziet u misschien 'door de beits het hout niet meer'! Als u voorkeur heeft voor een merk, zoals Jotun Beits , een absoluut topmerk, of een van de vele andere merken die wij bieden, kunt u hier eenvoudig op filteren. Als u een specifieke klus heeft, dan zijn er andere mogelijkheden waar u op moet letten. De meest voor de hand liggende vragen zijn dan: Eigenlijk moet u deze vraag uzelf al stellen voordat u uw houtwerk aanschaft. Kiest u bijvoorbeeld voor een dekkende afwerking, dan kunt u enorm besparen op uw hout. U hoeft namelijk geen duur houtsoort aan te schaffen. Een goede beits voor buiten beschermt en dat is voldoende! Als u kiest voor een getinte of transparante beits dan is de keuze van uw houtsoort wel belangrijk. Dit hout blijft deels of vrijwel geheel in het zicht. De kleur van het hout bepaalt dan grotendeels het eindresultaat. Een houtimpregneermiddel kan een voordeldige keuze zijn. U zorgt hiermee dat het hout verzadigt raakt. Het biedt bescherming tegen vergrijzing en weersinvloeden. U zult dit wel eens in de  2 - 3 jaar opnieuw moeten doen. Ook een impregneermiddel is nauwelijks zichtbaar.
Tip! Behandel nooit hout waarvan de vochtigheidsgraad ligt boven de 16% ligt. Controleer de conditie van de beits voor buiten op uw behandelde ondergronden ten minste om de twee jaar.
Bij gewolmaniseerd hout in combinatie met een dekkende beits voor buiten raden wij u aan om de noesten van het hout te behandelen. Met name bij lichte kleuren kunnen deze 'doorbloeden'. U kunt deze het beste behandelen met Demidekk Oljetackfarg. Hiermee voorkomt u doorbloeden van de noesten.
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x