Avis Aqua Schoolbordenverf

Avis Aqua Schoolbordenverf

  • Avis Aqua Schoolbordenverf

€ 15,65

v.a. € 11,56

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

v.a. € 11,56
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Avis Aqua Schoolbordenverf

Avis Aqua Schoolbordenverf is een watergedragen verf voor wand- en schoolborden van hout en metaal. Avis Aqua Schoolbordenverf is beschrijfbaar met alle gebruikelijke krijtsoorten, behalve krijt op oliebasis (vetkrijt). Uitsluitend voor gebruik binnenshuis.

Plus- en minpunten van de Avis Aqua Schoolbordenverf

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Aanvullende Informatie
Merk Avis
Basis Waterbasis
Toepassing Binnen
Ondergrond Hout, Metaal
Glansgraad Mat
Verbruik 11m2/ltr
Overschilderbaar na 12uur
Inhoud Inkoop 0,25 LTR
EAN code 8716242830979
Omschrijving

AVIS AQUA SCHOOLBORDENVERF

Avis Aqua Schoolbordenverf is een watergedragen verf voor wand- en schoolborden van hout en metaal. Avis Aqua Schoolbordenverf is beschrijfbaar met alle gebruikelijke krijtsoorten, behalve krijt op oliebasis (vetkrijt). Uitsluitend voor gebruik binnenshuis. Avis Aqua Schoolbordenverf is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, rood, rose, blauw en geel.

Verwerking Avis Aqua Schoolbordenverf

Avis Aqua Schoolbordenverf goed doorroeren voor gebruik. Vervolgens 1 of 2 lagen vol aanbrengen. Ter voorkoming van opdrogen, de verpakking opmaken of anders goed inpakken met folie. Avis Aqua Schoolbordenverf is verkrijgbaar in verpakkingen van 250,500 en 1000ml.

Behandeling Avis Biglo Aqua Schoolbordenverf

Het oppervlak moet volkomen schoon, droog en vetvrij zijn. Verder dient het oppervlak vrij van roest te zijn. Oude intacte verflagen dienen eerst aangeschuurd te worden. In geval van twijfel, vooral indien over de aard van de verontreiniging onzekerheid bestaat, eerst een proefvlakje Biglo Aqua Schoolbordenverf opzetten. AVIS is synoniem aan een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. 
AVIS heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven met haar producten en is nu hét merk voor specialistische coatings. AVIS heeft  geen massaproducten in haar leveringsprogramma  maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en  milieu- en arboregelgeving voldoen. AVIS  kent een lange en rijke historie. De oprichting van AVIS dateert uit het jaar 1701. Het merk is vernoemd naar de familie Avis uit de Zaanstreek.  In de Zaanstreek vonden veel verfmerken hun oorsprong maar de meeste zijn verdwenen.  In 1724 begon de familie Avis met het produceren van lijnolie uit lijnzaad in de stellingmolen “de Koperslager”.  De molen is in 1964 door brand verwoest en niet meer herbouwd. De Koperslager was toen al geen eigendom meer van Avis. De productie vond sinds einde 19e eeuw plaats in Westzaan in een “moderne fabriek”. Rond de eeuwwisseling betrok Avis ook enkele panden aan de Amsterdamse Brouwersgracht.

Geintresseerd in Avis Aqua Schoolbordenverf? Bestel eenvoudig online in onze webwinkel!

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Avis Aqua Schoolbordenverf

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x