Lakverfrollers

Filters

Een lakverfroller in alle soorten en maten!

​Een lakverfroller is iets waar u flink mee kunt tobben. Daarom zijn wij van mening dat een goede lakverfroller al het halve werk is. Een lakverfroller moet de eigenschap hebben om goed verf op te nemen, maar ook om deze goed af te geven.

Wij bedoelen daarmee dat de roller de verf goed moet kunnen verdelen zodat er overal genoeg verf wordt opgebracht en zodoende een goede laagdikte wordt bereikt. Ook is het vervelend als een lakrol elke keer strepen rolt in de lak.

Daarom is de laatste jaren veel aandacht besteedt aan een juiste lakrol . Dit komt ook doordat veel verf de afgelopen jaren is veranderd en aangepast. Door de Arbo -wetgeving en milieu eisen mogen minder oplosmiddelen in verf worden gebruikt en dat heeft ook resultaat gehad in het verwerken van de verf.
​Bezuinig daarom niet op een goede lakverfroller want u zult het zien in het resultaat.

Welke verf met welke lakverfroller ?

​Vaak is een lakverfroller specifiek bedoelt voor een bepaald soort verf. Vooral schuimrollers zijn vaak afgestemd.
​Wat wel de meest gebruikte lakverfroller is, is de lakviltroller . Deze roller heeft een goede verfopname en ook een uitstekende afgifte. Het mooie van de viltroller is dat deze vaak voor alle soorten lakverf kan worden ingezet.

Dus zowel watergedragen als terpentinebasis lakverf kunnen vaak met deze lakverfroller worden verwerkt. Let wel op dat dit per rol kan verschillen.

Met lak op waterbasis kunt u de verf prima opzetten met een viltroller . Maar om het echt strak te krijgen adviseren wij om direct na te rollen met een concaafroller . Dit is een schuimroller die aan de uiteinden wat zachter is zodat deze geen strepen achterlaat.

​Online kopen van een lakverfroller !

Ook een lakverfroller moet u veilig online kunnen kopen. Bij ons kan dat. Wij hebben vele producten op voorraad om u als klant snel te kunnen bedienen.
​Mocht u nog vragen hebben over een lakverfroller neem dan zeker even contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »