Raamdecoratie

 

bece® raamdecoratie

Raamdecoratie beschermt niet alleen tegen de zon, maar brengt ook sfeer in huis. Met de raamdecoratiecollectie van bece® zit je altijd goed. De volledige collectie bestaat uit:

Bekijk de collectie in één van onze winkels

In onze winkels hebben we meerdere showmodellen hangen van iedere soort. Zo kun je zelf ervaren wat de kwaliteit is en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Via de chatbot, mail of telefoon kun je eenvoudig een afspraak maken met een van onze specialisten. Ook is het mogelijk om een van onze winkels spontaan te bezoeken. Neem alvast de ruwe maten mee, zodat we een prijsindicatie kunnen maken. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Ontdek het BeCe assortiment

 

 

Energie besparen met plissé- en dupli-gordijnen

Wist je dat je tot wel 46% minder warmteverlies hebt met een plissé- of dupligordijn? Ideaal in deze tijden, waarin energie steeds duurder wordt.

Bekijk de collectie

 

Laat het monteren door vakmensen

Als alles uiteindelijk is uitgekozen, komen we uiteraard vrijblijvend bij je inmeten. Als de zonwering binnen is - vaak binnen een paar weken - dan kunnen wij dit ook komen monteren. Dit gebeurt door ons eigen professionele montageteam. Als iets niet goed is, repareren we het. Dat is de Decoprof-garantie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box