Staalmeester

Staalmeester kwasten

Staalmeester kwasten hebben een lange historie. Kwasten kunnen een regelmatig weerkerend onderwerp van gesprek zijn. Wat is feitelijk een goede kwast, waar moet hij aan voldoen enz. Staalmeester is een moderen kwast maar met een echt Hollandse historie die teruggaat tot 1948. Vanuit de bekende varkensharen kwasten is een product ontwikkeld die geschikt zijn voor de nieuwste generatie lakken zowel synthetisch als watergedragen.

Staalmeester kwasten in diverse uitvoeringen

De 6121 serie van Staalmeester is een traditionele varkensharen kwast met ideale eigenschappen zoals haarlengte, stevigheid, veerkracht en een perfecte bles voor vakwerk. In combinatie met de verlijmde touwwoeling een prettige beukenhouten steel voor de juiste grip en de verkoperde bussen heeft u alles in uw hand om mooi schilderwerk af te leveren.

De jongste Staalmeester kwast

Staalmeester ontwikkelde met de komst van de watergedragen lakken een moderne kwast, de 2010 serie. Een synthetische kwast die prachtig besleten is zodat hij onmiddellijk gebruikt kan worden voor besnijwerk. Werkelijk een stuk meesterwerk om oplosmiddelarme en watergedragen lakken te verwerken
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x