Metallic Muurverf

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Omschrijving metallic muurverf

Laat uw muren sprankelen en tot leven komen met een mooie metallic muurverf! Laat uw familie en vrienden verrassen. Geniet van een prachtig resultaat. Wat maakt deze muurverf met metallic effect zo bijzonder? Het is in feit niets anders dan een normale muurverf, alleen zijn er nu hele kleine deeltjes aan toegevoegd. Deze glinsterende deeltjes komen tot leven, afhankelijk van het licht en de lichtinval in een ruimte. De muur die met metallic muurverf wordt behandelt krijgt daardoor een frisse uitstraling. In ruimtes waar licht van buitenaf langs de muren strijkt geeft dat de meest bijzondere effecten. Maar ook kunstlicht kan een sprookjesachtige sfeer aanbrengen. De meeste producenten van verf bieden muurverf met glitters als standaard product aan. Vaak zijn dat standaard kleuren. In sommige gevallen kan er met behulp van de mengmachine een gewenste kleur worden aangemaakt, maar blijft de keuze nog steeds beperkt. Ons assortiment breiden we momenteel uit met nieuwe muurverf metallic producten. Histor heeft een aantal heel bijzondere kleuren metallic muurverf. De Highlights serie die zeer de moeite waard is.

Toepassing van metallic muurverf

Metallic muurverf is uitermate geschikt voor de kinderkamer. Ook meubelstukken kunnen een verrassende uitstraling krijgen door het gebruik van een glinsterende muurverf. De muurverf is op vrijwel elke ondergrond aan te brengen, op metselwerk, glasweefsel, spachtelputz, spuitwerk, hout enzv. Lees altijd de specificaties van het product om zeker te zijn. Het rendement kan per ondergrond behoorlijk uiteenlopen. Dit komt door de zuiging van de ondergrond die afhankelijk dan het type meer of minder zuigt.

Verwerking van metallic muurverf

Metallic muurverf laat zich net zo gemakkelijk verwerken als andere muurverf soorten. Op nieuwe en sterk zuigende ondergronden zoals spachtelputz en pleisterwerk is het raadzaam eerst een voorstrijkmiddel te gebruiken. Dit voorkomt een al te sterke zuiging en baanvorming en lelijke vlekken. Als de ondergrond zoals spachtelputz of spack na jaren vervuilt is door stof etc. dat in de structuur vastzit, dan is het raadzaam om vooraf de wand te reinigen met een ontvetter.
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo