Terug

Caparol Capacryl Aqua 2K PU Satin

Maak je keuze:
  1. kleurenwaaier voor alle kleuren

€ 38,62

Zet op verlanglijst

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden Tooltip PostNL bezorgt ook op zaterdag!
  • Gratis verzending al vanaf €50,-
  • Meer dan 5000 producten direct leverbaar!
  • Achteraf Betalen

Productomschrijving

Caparol Capacryl Aqua 2K PU Satin

Lakverf voor oppervlakken die chemisch en mechanisch belast worden, bijvoorbeeld in openbare gebouwen, kinderspeelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, restaurants, opslagruimten, fabricagehallen etc.

Lees de volledige productomschrijving

Alles wat u moet weten over de Caparol Aqua 2K PU Satin:

Voorbehandeld en gegronde oppervlakken, bijvoorbeeld staal, verzinkt staal, gegalvaniseerd staal, aluminium, koper, hard-pvc en draagkrachtige verflagen binnen en buiten. 

Beperkt- en niet maatvast houtwerk.
Houten plaatmaterialen, multiplexplaten (bijv. gelaagd fineerhout) buiten.  

Houten oppervlakken/maatvast houtwerk:
Een houten oppervlak in de richting van de houtnerf schuren, scherpe kanten afronden, harsuitbloedingen en harswellen verwijderen. Bij oud hout de verweerde lagen tot op het gezonde hout verwijderen. Vette, tropische houtsoorten met nitroverdunner ontvetten. Onbehandeld hout impregneren met een houtverduurzamingsmiddel. Hout met in water oplosbare en verkleurende bestanddelen voorstrijken met Capacryl Holz-Isogrund.
Het vochtpercentage in het hout mag max. 12 % zijn.

IJzer, staal:
Ontroesten door stralen (SA 2½) of machinaal (ST 3) volgens DIN EN ISO 12944-4 en direct behandelen met TriMaXX FerroPrimer of Disbon 481 EP-Uniprimer.

Zink, hard-pvc:
Met Multistar, 1 : 5 met water verdund, of een ammonia-alkalisch reinigingsmiddel het oppervlak schurend met een schuurmat schoonmaken volgens BFS Nr. 5. Grote zinken oppervlakken licht aanstralen.
Een grondlaag aanbrengen met Capacryl Aqua UniPrimer.

Aluminium, koper:
Met Multistar, 1 : 5 met water verdund, het oppervlak schurend met een schuurmat schoonmaken volgens BFS Nr. 6. Een grondlaag aanbrengen met Capacryl Aqua UniPrimer.

Oude verflagen:
Van goed hechtende verflagen het oppervlak goed reinigen en grondig schuren (korrelgrootte 180 of fijner). Op een ondergrond met slecht hechtende verflagen deze geheel verwijderen, voorbehandelen en voorstrijken.

Voorbereiding van de ondergrond
De verharder aan de massa toevoegen direct voor de verwerking. Handmatig of met een lanzaamdraaiend roerwerk (max. 400 omw/min.) grondig mengen tot een homogene massa en egale kleur ontstaat. Overgieten in een andere emmer en nogmaals doorroeren.


Verwerking:
Capacryl Aqua 2k PU Satin aanbrengen met kwast, roller of spuitapparatuur. Bij spuitapplicatie de verwerkingsvoorschriften voor isocyanaatproducten in acht nemen.

Capacryl Aqua 2K PU Satin is voor verwerking met de kwast en roller klaar voor gebruik. Verdunnen met water is niet noodzakelijk. Bij spuitapplicatie is verdunnen met drinkwater afhankelijk van type spuitapparatuur en spuitmethode

(Potlife)
Bij 20 °C ca. 2 uur. Hogere temperaturen verkorten, lagere verlengen de verwerkingstijd. Let op: Het einde van de ‘potlife’ is optisch niet herkenbaar. Het overschrijden van de 'potlife'
en te veel, te weinig of geen toevoeging van verharder leidt tot een drastische vermindering van de producteigenschappen.

De volgende ondergronden NIET behandelen met Capacryl Aqua 2K- PU Satin:
Edelstaal, geanodiseerd staal, brons, messing, oppervlakken die langdurig met water worden belast in bijv. douches en zwembaden.  Dakoppervlakken, vloeren, balkonvloeren en oppervlakken waarop gereden wordt. 

Alle productvarianten

Alle productvarianten
Caparol Capacryl Aqua 2K PU Satin Bestel nu! EAN Online prijs
700 ML - Wit 4002381916525 € 38,62
700 ML - Kleur 4002381916730 € 43,06

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decoprof.nl 9.1 / 10 - 2153 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »