Caparol Muresko Silacryl | Matte Gevelverf - 2,5 LTR

118,05 76,73

Caparol Muresko Silacryl | Matte Gevelverf - 2,5 LTR

Caparol Muresko Silacryl | Matte Gevelverf

Plus- en minpunten van onze gevelverfspecialist

 • + Minder gevoelig voor mos- en algenaangroei

+ Waterafstotende werking

+ Verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren

 • - Heldere en intensieve kleuren hebben een matige dekkracht

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een waterafstotende, matte gevelverf voor buiten van hoogwaardige kwaliteit? Caparol Muresko Silacryl is een hoogwaardige siliconenhars-muurverf met een minerale uitstraling. Dit product is waterdampdoorlatend, minder gevoelig voor mos- en algenaangroei en daarnaast waterafstotend. Hierdoor is dit product uitermate geschikt voor hoogwaardig schilderwerk van gevels, zowel op gladde als gestructureerde oppervlakken. Deze gevelverf voorziet behandelde oppervlakken van een optimale bescherming tegen vocht, een hoge waterdampdoorlaatbaarheid en een goede openheid voor...

Lees de volledige productomschrijving

Plus- en minpunten van onze gevelverfspecialist

 • + Minder gevoelig voor mos- en algenaangroei

+ Waterafstotende werking

+ Verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren

 • - Heldere en intensieve kleuren hebben een matige dekkracht

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een waterafstotende, matte gevelverf voor buiten van hoogwaardige kwaliteit? Caparol Muresko Silacryl is een hoogwaardige siliconenhars-muurverf met een minerale uitstraling. Dit product is waterdampdoorlatend, minder gevoelig voor mos- en algenaangroei en daarnaast waterafstotend. Hierdoor is dit product uitermate geschikt voor hoogwaardig schilderwerk van gevels, zowel op gladde als gestructureerde oppervlakken. Deze gevelverf voorziet behandelde oppervlakken van een optimale bescherming tegen vocht, een hoge waterdampdoorlaatbaarheid en een goede openheid voor CO2. Met dit product ben je verzekerd van weerbestendigheid, geen verkrijting, goede hechting en een ruime kleurkeuze. Deze gevelverf kan zowel structuurbehoudend als structuurnivellerend worden toegepast.

 

Het aanbrengen van deze hoogwaardige gevelverf

Caparol Muresko Silacryl is een hoogwaardige siliconenhars-muurverf met een minerale uitstraling. Dit product is zeer open voor waterdamp en toch waterwerend. Hierdoor is deze gevelverf ideaal voor hoogwaardig schilderwerk van zowel gladde, als gestructureerde geveloppervlakken. Op ruw pleisterwerk kan dit product, afhankelijk van de mate van verdunnen, zowel structuurbehoudend als structuurnivellerend worden toegepast. Hij is bijzonder goed geschikt voor het schilderen van cellenbetonplaten. Je kan dit product met het grootste gemak verwerken met een kwast of roller bij temperaturen tussen de 5°C en 30°C. Om aanzetten op grote oppervlakken te voorkomen moet voldoende personeel nat-in-nat zonder onderbreking doorwerken. Bij gladde, koele ondergronden of bij een trage droging van de verflaag door weersomstandigheden kunnen door vochtbelasting (regen, dauw, mist) bepaalde hulpstoffen uit de verflaag naar de oppervlakte komen in de vorm van geelachtige, transparante, licht glanzende en/of kleverige strepen. Deze strepen zijn in water oplosbaar en zullen bij voldoende water, bijvoorbeeld na enkele flinke regenbuien, vanzelf verdwijnen. De kwaliteit van de verflaag wordt hierdoor niet nadelig beïnvloed.

 

Tips & Tricks voor deze muurverf

 1. Breng de muurverf nat-in-nat aan op het te behandelen oppervlak en stop niet halverwege een muur. Zo voorkom je strepen en dekkingsverschillen op het behandelde oppervlak.
 2. Zuigende ondergronden zijn veelal te vinden in de nieuwbouw. Denk hierbij aan vers gestucte muren of andere oppervlakken zonder enige afwerking. Weet je niet zeker of je een zuigende ondergrond hebt? Dit kan je gemakkelijk controleren door er een natte spons tegenaan te houden. Trekt het water in de muur (vaak donkerverkleuring) dan heb je een zuigende ondergrond. Gebruik in dit geval een voorstrijkmiddel.
 3. Zorg dat je dat tape strak aanbrengt en goed nadrukt. Verwijder de tape direct na het schilderen. Als je de tape een langere tijd laat zitten is de kans groot dat bij het verwijderen van de tape je de verflaag beschadigd, de tape scheurt of er lijmlagen achterblijven door indroging. Dat zou zonde zijn van je schilderwerk.

 

Verwerkingscondities

 • De ondergrond moet draagkrachtig, schoon, droog en vrij zijn van stoffen die de hechting verminderen.
 • Minimaal 5 °C voor omgeving en ondergrond tijdens verwerking en droogfase. Lagere temperaturen en hogere luchtvochtigheid verlengen de droogtijd.

 

Voorbereiding van de ondergrond

Nieuwe en oude buitengevelisolatiesystemen, afgewerkt met intacte sierpleister op basis van dispersie-, silicaat-, siliconenhars- of kalkcementsierpleister

 • De sierpleister volgens een geschikte methode reinigen. Bij reinigen met stoomstralen op oude pleisters die intact zijn, is het van belang dat de temperatuur niet hoger dan 60 °C en de druk max. 60 bar. Na het reinigen voldoende droogtijd aanhouden. Voordat de Caparol Muresko SiliCryl wordt aangebracht de onderstaande werkwijze, afhankelijk van de soort ondergrond, aanhouden.

Minerale pleisterlagen

 • Nieuwe pleisterlagen voldoende laten drogen, meestal 2 weken bij 20 °C en 65 % rlv. Bij ongunstig weer een langere droogtijd aanhouden. Door voor te strijken met Caparol Capagrund Universal verminderd het risico van kalkuitbloeiïngen en kan veelal na 7 dagen wachten geschilderd worden. Bij oude pleisterlagen moeten reparaties voldoende afgebonden en droog zijn.

Nieuwe silicaat-sierpleisters

 • Schilderen met Caparol Sylitol producten.

Oude silicaatverven

 • Goed hechtende lagen mechanisch of door hogedruk waterstralen reinigen. Houd rekening met de plaatselijke verordeningen. Niet goed hechtende, verweerde lagen verwijderen. Het oppervlak stofvrij maken. Een impregneerlaag aanbrengen met een daarvoor geschikt impregneermiddel.

Cellenbeton met goed hechtende verflagen

 • Onbeschadigde oppervlakken reinigen. Verweerde of sterk zuigende verflagen voorstrijken met Caparol Capagrund Universal. In alle andere gevallen het Caparol producten programma raadplegen.

Beton

 • Reinigen volgens een geschikte methode. Op zwak zuigende of gladde oppervlakken een voorstrijklaag aanbrengen met CapaGrund Universal. Poreuze, zuigende of zwak zanderige oppervlakken voorstrijken met een daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Vezelcementplaten (onbehandeld)

 • Vrijstaande platen moeten aan alle kanten, dus ook aan de rugzijden en op de zaagsneden, worden behandeld. Vanwege de hoge alkaliteit de platen altijd voorstrijken met Disbon 481 2K-EPUniversalprimer om kalkuitbloeiingen te voorkomen.

Bakstenen metselwerk

 • Voor toepassing buiten zijn alleen stenen van vorstbestendige kwaliteit en zonder inwendige verontreinigingen geschikt. Het metselwerk moet droog en gaaf zijn, zonder scheuren en vrij van zouten. Impregneren met een daarvoor geschikt impregneermiddel.

Goed hechtende dispersie-, dispersie-silicaat- en siliconenharsverflagen

 • Oude verflagen verflagen volgens plaatselijke voorschriften reinigen door hogedruk stoomstralen.

Glanzende en waterafstotende (hydrofood) verflagen

 • Mechanisch opruwen en voorstrijken met CapaGrund Universal. Is na het opruwen nog steeds een waterafstotend effect aanwezig dan adviseren wij voor te strijken met een daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Goed hechtende sierpleisterlagen op basis van dispersie of siliconenhars

 • Oude pleisterlagen reinigen met een geschikte methode. Bij nat reinigen de ondergrond goed laten drogen.

Niet goed hechtende verf- en sierpleisterlagen op basis van dispersie 

 • Verf- en sierpleisterlagen geheel verwijderen. De ondergrond goed laten drogen. Gladde of matig zuigende oppervlakken voorstrijken met CapaGrund Universal.

Niet goed hechtende minerale verflagen 

 • Verflagen volledig verwijderen. De oppervlakken vervolgens met hogedruk waterstralen of stoomstralen reinigen en goed laten drogen. Impregneren met een daarvoor geschikt impregneermiddel.

 

Afwerking

Grond- en/of tussenlaag

 • Caparol Muresko Silacryl verdunnen met maximaal 10 % water en vervolgens dekkend aanbrengen op de te behandelen ondergrond.

Afwerklaag

 • Caparol Muresko Silacryl verdunnen met maximaal 5 % water en vervolgens dekkend aanbrengen op de te behandelen ondergrond.

Om de structuur te behouden op ruw pleisterwerk de grondlaag verdunnen met max. 15-20 % en de afwerklaag verdunnen met maximaal 10 % water.

Let op: Voor een optimale bescherming zijn twee verflagen noodzakelijk.

 

In welke kleuren is de Caparol Muresko Silacryl beschikbaar?

Dit product is beschikbaar in de variant 100% wit, hierbij wordt geen mengpasta toegevoegd. Daarnaast kunnen wij deze verf op kleur maken in RAL9001, RAL9010, RAL9016 en in meer dan 40.000 andere lichte en donkere kleuren. Wil je een kleur toevoegen aan de verf? Selecteer dan een van de productvarianten op deze productpagina met de titel 'Lichte kleur' of 'Donkere kleur' erin. Op het moment dat je een van beide varianten selecteert, komt onze speciale kleurenkiezer tevoorschijn. Via deze kleurenkiezer selecteer of zoek je eenvoudig de kleur die je zoekt. Staat jouw kleur er niet tussen? Geen probleem, vul jouw kleur dan handmatig in onder 'Gewenste kleur niet gevonden?', en wij gaan ermee aan de slag voor jou.

 

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over het specifieke soort verf of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de verf zo snel mogelijk bij jou te leveren. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Specificaties voor: Muresko Silacryl | Matte Gevelverf

  Dit geeft de kwaliteit van dit product aan. Wij hanteren drie verschillende gradaties:
  Doe-het-zelf - Laagste kwaliteit
  Standaard - Middel kwaliteit
  Professioneel - Hoogste kwaliteit
 • Kwaliteit Professioneel
 • Lijn Caparol Muresko
 • Type verf Gevelverf
 • Dit geeft aan hoe mat of glanzend deze verf is.
  Laagst mogelijke glansgraad: Extra mat
  Hoogst mogelijke glansgraad: Hoogglans
 • Glanstype Mat
 • Geeft aan of het product geschikt is voor gebruik binnenshuis, buitenshuis of allebei.
 • Binnen/Buiten Buiten
 • Dit geeft aan hoeveel vierkante meter je kunt schilderen met 1 liter verf. Het rendement is sterk afhankelijk van:
  - Zuiging van de ondergrond
  - Aangebrachte laagdikte
 • Rendement 5 m²/liter
 • De droogtijd is de tijd die het product nodig heeft om stofdroog te worden. Dit betekent dat er geen stof meer aan de natte toplaag zal hechten. De tijdsduur is sterk afhankelijk van de ondergrond- en omgevingstemperatuur.
 • Droogtijd 4 uur
 • Geeft aan na hoeveel tijd het product overschilderbaar is. De droogtijd is sterk afhankelijk van de temperatuur. Bij lage temperaturen zal het product een langere droogtijd hebben, bij hoge temperaturen is de droogtijd korter.
 • Overschilderbaar na 6 uur
 • Dit zijn de gereedschappen die wij adviseren om het product mee aan te brengen.
 • Verwerkingsmethode Texkwasten, Muurverfrollers
 • Met deze verfrol krijg je het beste resultaat.
  Verftip: Een goede kwaliteit verfrol maakt een groot verschil. Met de juiste verfrol breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen verfroller Gladde ondergrond: ProGold verfrol Tex
  Structuur ondergrond: ProGold verfrol Proflor
 • Met deze kwast krijg je het beste resultaat.
  Tip van onze productspecialisten: Een goede kwaliteit kwast maakt een groot verschil. Met de juiste kwast breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen kwast Progold Kwast Plat 6300
 • De minimale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als je buiten gaat schilderen kan het na nachtvorst langer duren voordat je kunt starten met de klus.
 • Minimale verwerkingstemperatuur 5°C
 • De maximale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als de zon op de te behandelen ondergrond staat, kan de ondergrond warmer zijn dan de buitentemperatuur.
 • Maximale verwerkingstemperatuur 30°C
 • Dit is de grondstof waaruit dit product voornamelijk bestaat. Daarnaast zijn er ook nog andere grondstoffen nodig om tot het eindproduct te komen.
 • Verfbasis Watergedragen
 • Documenten Kenmerkblad

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 Reviews: (1)

 • JI Door Jodi - 01-04-2021 17:49

  5 / 5

  De buitengevel is weer helemaal opgeknapt. De klus was makkelijk te klaren met deze verf. Werd al snel getest door een regenbui, maar mankeerde niks daarna.

Alle productvarianten
Caparol Muresko Silacryl | Matte Gevelverf Bestel nu! EAN Online prijs Jouw voordeel
2,5 LTR - Wit 4002381781284

97,56118,05

63,4176,73
-35%
5 LTR - Wit 4002381781277

186,94226,20

121,51147,03
-35%
10 LTR - Wit 4002381781260

356,90431,85

231,98280,70
-35%
2,5 LTR - Lichte kleur 4002381890290

109,16132,08

70,9585,85
-35%
5 LTR - Lichte Kleur 4002381890313

210,00254,10

136,50165,17
-35%
10 LTR - Lichte Kleur 4002381890276

403,14487,80

262,04317,07
-35%
2,5 LTR - Donkere kleur 4002381781321

121,64147,19

79,0795,67
-35%
5 LTR - Donkere Kleur

234,86284,18

152,66184,72
-35%
10 LTR - Donkere Kleur

453,22548,40

294,60356,46
-35%

Productomschrijving

Caparol Muresko Silacryl | Matte Gevelverf

Plus- en minpunten van onze gevelverfspecialist

 • + Minder gevoelig voor mos- en algenaangroei

+ Waterafstotende werking

+ Verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren

 • - Heldere en intensieve kleuren hebben een matige dekkracht

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een waterafstotende, matte gevelverf voor buiten van hoogwaardige kwaliteit? Caparol Muresko Silacryl is een hoogwaardige siliconenhars-muurverf met een minerale uitstraling. Dit product is waterdampdoorlatend, minder gevoelig voor mos- en algenaangroei en daarnaast waterafstotend. Hierdoor is dit product uitermate geschikt voor hoogwaardig schilderwerk van gevels, zowel op gladde als gestructureerde oppervlakken. Deze gevelverf voorziet behandelde oppervlakken van een optimale bescherming tegen vocht, een hoge waterdampdoorlaatbaarheid en een goede openheid voor...

Lees de volledige productomschrijving

Plus- en minpunten van onze gevelverfspecialist

 • + Minder gevoelig voor mos- en algenaangroei

+ Waterafstotende werking

+ Verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren

 • - Heldere en intensieve kleuren hebben een matige dekkracht

 

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een waterafstotende, matte gevelverf voor buiten van hoogwaardige kwaliteit? Caparol Muresko Silacryl is een hoogwaardige siliconenhars-muurverf met een minerale uitstraling. Dit product is waterdampdoorlatend, minder gevoelig voor mos- en algenaangroei en daarnaast waterafstotend. Hierdoor is dit product uitermate geschikt voor hoogwaardig schilderwerk van gevels, zowel op gladde als gestructureerde oppervlakken. Deze gevelverf voorziet behandelde oppervlakken van een optimale bescherming tegen vocht, een hoge waterdampdoorlaatbaarheid en een goede openheid voor CO2. Met dit product ben je verzekerd van weerbestendigheid, geen verkrijting, goede hechting en een ruime kleurkeuze. Deze gevelverf kan zowel structuurbehoudend als structuurnivellerend worden toegepast.

 

Het aanbrengen van deze hoogwaardige gevelverf

Caparol Muresko Silacryl is een hoogwaardige siliconenhars-muurverf met een minerale uitstraling. Dit product is zeer open voor waterdamp en toch waterwerend. Hierdoor is deze gevelverf ideaal voor hoogwaardig schilderwerk van zowel gladde, als gestructureerde geveloppervlakken. Op ruw pleisterwerk kan dit product, afhankelijk van de mate van verdunnen, zowel structuurbehoudend als structuurnivellerend worden toegepast. Hij is bijzonder goed geschikt voor het schilderen van cellenbetonplaten. Je kan dit product met het grootste gemak verwerken met een kwast of roller bij temperaturen tussen de 5°C en 30°C. Om aanzetten op grote oppervlakken te voorkomen moet voldoende personeel nat-in-nat zonder onderbreking doorwerken. Bij gladde, koele ondergronden of bij een trage droging van de verflaag door weersomstandigheden kunnen door vochtbelasting (regen, dauw, mist) bepaalde hulpstoffen uit de verflaag naar de oppervlakte komen in de vorm van geelachtige, transparante, licht glanzende en/of kleverige strepen. Deze strepen zijn in water oplosbaar en zullen bij voldoende water, bijvoorbeeld na enkele flinke regenbuien, vanzelf verdwijnen. De kwaliteit van de verflaag wordt hierdoor niet nadelig beïnvloed.

 

Tips & Tricks voor deze muurverf

 1. Breng de muurverf nat-in-nat aan op het te behandelen oppervlak en stop niet halverwege een muur. Zo voorkom je strepen en dekkingsverschillen op het behandelde oppervlak.
 2. Zuigende ondergronden zijn veelal te vinden in de nieuwbouw. Denk hierbij aan vers gestucte muren of andere oppervlakken zonder enige afwerking. Weet je niet zeker of je een zuigende ondergrond hebt? Dit kan je gemakkelijk controleren door er een natte spons tegenaan te houden. Trekt het water in de muur (vaak donkerverkleuring) dan heb je een zuigende ondergrond. Gebruik in dit geval een voorstrijkmiddel.
 3. Zorg dat je dat tape strak aanbrengt en goed nadrukt. Verwijder de tape direct na het schilderen. Als je de tape een langere tijd laat zitten is de kans groot dat bij het verwijderen van de tape je de verflaag beschadigd, de tape scheurt of er lijmlagen achterblijven door indroging. Dat zou zonde zijn van je schilderwerk.

 

Verwerkingscondities

 • De ondergrond moet draagkrachtig, schoon, droog en vrij zijn van stoffen die de hechting verminderen.
 • Minimaal 5 °C voor omgeving en ondergrond tijdens verwerking en droogfase. Lagere temperaturen en hogere luchtvochtigheid verlengen de droogtijd.

 

Voorbereiding van de ondergrond

Nieuwe en oude buitengevelisolatiesystemen, afgewerkt met intacte sierpleister op basis van dispersie-, silicaat-, siliconenhars- of kalkcementsierpleister

 • De sierpleister volgens een geschikte methode reinigen. Bij reinigen met stoomstralen op oude pleisters die intact zijn, is het van belang dat de temperatuur niet hoger dan 60 °C en de druk max. 60 bar. Na het reinigen voldoende droogtijd aanhouden. Voordat de Caparol Muresko SiliCryl wordt aangebracht de onderstaande werkwijze, afhankelijk van de soort ondergrond, aanhouden.

Minerale pleisterlagen

 • Nieuwe pleisterlagen voldoende laten drogen, meestal 2 weken bij 20 °C en 65 % rlv. Bij ongunstig weer een langere droogtijd aanhouden. Door voor te strijken met Caparol Capagrund Universal verminderd het risico van kalkuitbloeiïngen en kan veelal na 7 dagen wachten geschilderd worden. Bij oude pleisterlagen moeten reparaties voldoende afgebonden en droog zijn.

Nieuwe silicaat-sierpleisters

 • Schilderen met Caparol Sylitol producten.

Oude silicaatverven

 • Goed hechtende lagen mechanisch of door hogedruk waterstralen reinigen. Houd rekening met de plaatselijke verordeningen. Niet goed hechtende, verweerde lagen verwijderen. Het oppervlak stofvrij maken. Een impregneerlaag aanbrengen met een daarvoor geschikt impregneermiddel.

Cellenbeton met goed hechtende verflagen

 • Onbeschadigde oppervlakken reinigen. Verweerde of sterk zuigende verflagen voorstrijken met Caparol Capagrund Universal. In alle andere gevallen het Caparol producten programma raadplegen.

Beton

 • Reinigen volgens een geschikte methode. Op zwak zuigende of gladde oppervlakken een voorstrijklaag aanbrengen met CapaGrund Universal. Poreuze, zuigende of zwak zanderige oppervlakken voorstrijken met een daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Vezelcementplaten (onbehandeld)

 • Vrijstaande platen moeten aan alle kanten, dus ook aan de rugzijden en op de zaagsneden, worden behandeld. Vanwege de hoge alkaliteit de platen altijd voorstrijken met Disbon 481 2K-EPUniversalprimer om kalkuitbloeiingen te voorkomen.

Bakstenen metselwerk

 • Voor toepassing buiten zijn alleen stenen van vorstbestendige kwaliteit en zonder inwendige verontreinigingen geschikt. Het metselwerk moet droog en gaaf zijn, zonder scheuren en vrij van zouten. Impregneren met een daarvoor geschikt impregneermiddel.

Goed hechtende dispersie-, dispersie-silicaat- en siliconenharsverflagen

 • Oude verflagen verflagen volgens plaatselijke voorschriften reinigen door hogedruk stoomstralen.

Glanzende en waterafstotende (hydrofood) verflagen

 • Mechanisch opruwen en voorstrijken met CapaGrund Universal. Is na het opruwen nog steeds een waterafstotend effect aanwezig dan adviseren wij voor te strijken met een daarvoor geschikt voorstrijkmiddel.

Goed hechtende sierpleisterlagen op basis van dispersie of siliconenhars

 • Oude pleisterlagen reinigen met een geschikte methode. Bij nat reinigen de ondergrond goed laten drogen.

Niet goed hechtende verf- en sierpleisterlagen op basis van dispersie 

 • Verf- en sierpleisterlagen geheel verwijderen. De ondergrond goed laten drogen. Gladde of matig zuigende oppervlakken voorstrijken met CapaGrund Universal.

Niet goed hechtende minerale verflagen 

 • Verflagen volledig verwijderen. De oppervlakken vervolgens met hogedruk waterstralen of stoomstralen reinigen en goed laten drogen. Impregneren met een daarvoor geschikt impregneermiddel.

 

Afwerking

Grond- en/of tussenlaag

 • Caparol Muresko Silacryl verdunnen met maximaal 10 % water en vervolgens dekkend aanbrengen op de te behandelen ondergrond.

Afwerklaag

 • Caparol Muresko Silacryl verdunnen met maximaal 5 % water en vervolgens dekkend aanbrengen op de te behandelen ondergrond.

Om de structuur te behouden op ruw pleisterwerk de grondlaag verdunnen met max. 15-20 % en de afwerklaag verdunnen met maximaal 10 % water.

Let op: Voor een optimale bescherming zijn twee verflagen noodzakelijk.

 

In welke kleuren is de Caparol Muresko Silacryl beschikbaar?

Dit product is beschikbaar in de variant 100% wit, hierbij wordt geen mengpasta toegevoegd. Daarnaast kunnen wij deze verf op kleur maken in RAL9001, RAL9010, RAL9016 en in meer dan 40.000 andere lichte en donkere kleuren. Wil je een kleur toevoegen aan de verf? Selecteer dan een van de productvarianten op deze productpagina met de titel 'Lichte kleur' of 'Donkere kleur' erin. Op het moment dat je een van beide varianten selecteert, komt onze speciale kleurenkiezer tevoorschijn. Via deze kleurenkiezer selecteer of zoek je eenvoudig de kleur die je zoekt. Staat jouw kleur er niet tussen? Geen probleem, vul jouw kleur dan handmatig in onder 'Gewenste kleur niet gevonden?', en wij gaan ermee aan de slag voor jou.

 

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over het specifieke soort verf of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de verf zo snel mogelijk bij jou te leveren. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Specificaties

Specificaties voor: Muresko Silacryl | Matte Gevelverf

  Dit geeft de kwaliteit van dit product aan. Wij hanteren drie verschillende gradaties:
  Doe-het-zelf - Laagste kwaliteit
  Standaard - Middel kwaliteit
  Professioneel - Hoogste kwaliteit
 • Kwaliteit Professioneel
 • Lijn Caparol Muresko
 • Type verf Gevelverf
 • Dit geeft aan hoe mat of glanzend deze verf is.
  Laagst mogelijke glansgraad: Extra mat
  Hoogst mogelijke glansgraad: Hoogglans
 • Glanstype Mat
 • Geeft aan of het product geschikt is voor gebruik binnenshuis, buitenshuis of allebei.
 • Binnen/Buiten Buiten
 • Dit geeft aan hoeveel vierkante meter je kunt schilderen met 1 liter verf. Het rendement is sterk afhankelijk van:
  - Zuiging van de ondergrond
  - Aangebrachte laagdikte
 • Rendement 5 m²/liter
 • De droogtijd is de tijd die het product nodig heeft om stofdroog te worden. Dit betekent dat er geen stof meer aan de natte toplaag zal hechten. De tijdsduur is sterk afhankelijk van de ondergrond- en omgevingstemperatuur.
 • Droogtijd 4 uur
 • Geeft aan na hoeveel tijd het product overschilderbaar is. De droogtijd is sterk afhankelijk van de temperatuur. Bij lage temperaturen zal het product een langere droogtijd hebben, bij hoge temperaturen is de droogtijd korter.
 • Overschilderbaar na 6 uur
 • Dit zijn de gereedschappen die wij adviseren om het product mee aan te brengen.
 • Verwerkingsmethode Texkwasten, Muurverfrollers
 • Met deze verfrol krijg je het beste resultaat.
  Verftip: Een goede kwaliteit verfrol maakt een groot verschil. Met de juiste verfrol breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen verfroller Gladde ondergrond: ProGold verfrol Tex
  Structuur ondergrond: ProGold verfrol Proflor
 • Met deze kwast krijg je het beste resultaat.
  Tip van onze productspecialisten: Een goede kwaliteit kwast maakt een groot verschil. Met de juiste kwast breng je verf gemakkelijker mooi en strak aan op de de muur.
 • Aanbevolen kwast Progold Kwast Plat 6300
 • De minimale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als je buiten gaat schilderen kan het na nachtvorst langer duren voordat je kunt starten met de klus.
 • Minimale verwerkingstemperatuur 5°C
 • De maximale temperatuur van de omgeving en de ondergrond om te kunnen schilderen.
  Let op: Als de zon op de te behandelen ondergrond staat, kan de ondergrond warmer zijn dan de buitentemperatuur.
 • Maximale verwerkingstemperatuur 30°C
 • Dit is de grondstof waaruit dit product voornamelijk bestaat. Daarnaast zijn er ook nog andere grondstoffen nodig om tot het eindproduct te komen.
 • Verfbasis Watergedragen
 • Documenten Kenmerkblad

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5 Reviews: (1)

 • JI Door Jodi - 01-04-2021 17:49

  5 / 5

  De buitengevel is weer helemaal opgeknapt. De klus was makkelijk te klaren met deze verf. Werd al snel getest door een regenbui, maar mankeerde niks daarna.

Alle productvarianten

Alle productvarianten
Caparol Muresko Silacryl | Matte Gevelverf Bestel nu! EAN Online prijs Jouw voordeel
2,5 LTR - Wit 4002381781284

97,56118,05

63,4176,73
-35%
5 LTR - Wit 4002381781277

186,94226,20

121,51147,03
-35%
10 LTR - Wit 4002381781260

356,90431,85

231,98280,70
-35%
2,5 LTR - Lichte kleur 4002381890290

109,16132,08

70,9585,85
-35%
5 LTR - Lichte Kleur 4002381890313

210,00254,10

136,50165,17
-35%
10 LTR - Lichte Kleur 4002381890276

403,14487,80

262,04317,07
-35%
2,5 LTR - Donkere kleur 4002381781321

121,64147,19

79,0795,67
-35%
5 LTR - Donkere Kleur

234,86284,18

152,66184,72
-35%
10 LTR - Donkere Kleur

453,22548,40

294,60356,46
-35%
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »