Sigma S2U Nova serie

Sigma S2U Nova serie

De beste verf voor binnen: Sigma S2U nova

Door de jaren heen heeft met name Sigma Coatings uitgebreid onderzoek gedaan naar watergedragen verf. Door intensief onderzoek, nieuwe techniek is deze verf uitgegroeid tot de beste verf voor binnen. Althans wij vinden de Sigma S2U nova serie de beste watergedragen verf voor binnen.

En uiteraard is dat niet zonder reden. Als je een verf wilt uitroepen tot de beste verf voor binnen dan moet die wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Ook andere merken zitten niet stil. En ontwikkelen fantastische producten voor een mooi eindresultaat.

De beste verf voor binnen moet soepel te verwerken zijn.

Nog heel vaak horen wij dat consumenten kiezen voor verf op terpentinebasis in huis. Waarom? Sinds de wijziging in de wetgeving in 2010 is de kwaliteit van synthetische producten niet meer zoals vroeger. Deze producten vergelen. Ze stinken meer en het duurt veel langer voor dat het droog is.

Een vaak gehoorde reactie is dan: Ja maar, die verf op terpentinebasis smeert zo soepel. en vloeit zo mooi. Daarom moet de beste verf voor binnen uitstekend verwerken en heel mooi dicht vloeien. Sinds de laatste update is zijn de Sigma S2U nova producten weer beter geworden. We kunnen met recht zeggen dat deze producten zo goed zijn geworden dat ze wat verwerking betreft niet meer onder doen voor uw oude vertrouwde verf!

De Sigma S2U Nova producten zijn echt 'bikkelhard'!

Wat in huis meer speelt dan buitenshuis is beschadigingen aan deuren en kozijnen. Dit komt vaak door het stoten van voorwerpen tegen het kozijn of de deur. De watergedragen verf van Sigma is uitmuntend als het gaat om kras-en stootvastheid. Ook biedt het een uitstekende bescherming tegen huidvet.

Waarom de Sigma S2U Nova nog meer de beste verf voor binnen is!

We hebben al een aantal redenen opgenoemd, maar er zijn er nog veel meer. Als we alle goede eigenschappen van deze verf zouden benoemen, kunnen we beter een klein boekje laten maken! We willen u echter graag van een goed advies voorzien. Waarom u nog meer voor de Sigma S2U Nova zou moeten kiezen:

  • Deze verf wordt geroemd om zijn uitstekende kleurbehoud. Het blijft echt jarenlang mooi.
  • Lange open tijd. Watergedragen verf heeft de eigenschap kort na het uitvloeien al te 'stollen'. Door gebruik te maken van slimme technieken kun je deze verf vrij lang bewerken na het aanbrengen. (Bijvoorbeeld als er ergens nog een 'zakkertje' is die weggesmeerd moet worden.
  • Reukarm. De verf geeft geen vervelende geur, wat met name binnenshuis erg prettig is.

Wilt u nog meer weten over de Sigma S2U Nova? Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over de beste verf voor binnen!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x