Copperant Pura Minerale Muurverf kalkmat

Copperant Pura Minerale Muurverf kalkmat

 • Copperant Pura Minerale Muurverf kalkmat
 • Copperant Pura Minerale Muurverf kalkmat
v.a. € 35,90

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Kleur toevoegen

Uw kleur:
Kies een andere kleur
v.a. € 35,90
 • Gratis verzending

  vanaf €50,-
 • Voor 21:00 besteld

  , Morgen in huis
 • Achteraf betalen
 • Lid van Thuiswinkel.org 
 • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Copperant Pura Minerale Muurverf kalkmat

De verf heeft een zeer goede hechting op minerale ondergronden, op oude andersoortige verflagen en niet-zuigende ondergronden. Minérale Muurverf biedt bescherming tegen doorslag van regen, is in hoge mate waterafstotend en heeft een zeer goede weerstand tegen micro-organismen en algen. Uitermate geschikt voor het overschilderen van metselwerk en vochtige ruimten zoals badkamers en kelders.
Alleen leverbaar in lichte kleuren, bij twijfel neem contact met ons op

Plus- en minpunten van de Copperant Pura Minerale Muurverf kalkmat

Hoge weerstand tegen algen. Zeer geringe vuilaanhechting. Extreem weerbestendig Minérale Muurverf biedt bescherming tegen doorslag van regen, is in hoge mate waterafstotend. Heeft een etsende werking, dus oppassen bij aangrenzende oppervlakken, zoals glaswerk, keramiek, straatstenen, natuursteen.

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Niet gebruiken op elastische ondergronden en chloorrubber, anders volledig verwijderen. Op sterk gestructureerde ondergronden is craquelé vorming mogelijk. Daarom op sterk gestructureerde ondergronden eerst een proefvlak aanbrengen De verf heeft een zeer goede hechting op minerale ondergronden, op oude andersoortige verflagen en nietzuigende ondergronden. Bij toepassing op beton dient rekening gehouden te worden dat sol-silicaat muurverven niet carbonatatieremmend zijn. Aanwezige roestvlekken zullen dus eerst geisoleerd moeten worden. Niet gebruiken op elastische ondergronden en chloorrubber, anders volledig verwijderen Niet in directe zonlicht of op sterk opgewarmde ondergronden verwerken. Natte verflagen beschermen tegen direct zonlicht en regenval. Bij extreme omstandigheden wordt een systeem van 3 lagen geadviseerd. Bij zuigende ondergrond eerste laag verdunnen met ca. 10% water.
Aanvullende Informatie
Merk Copperant
Basis Plantaardig Bindmiddel
Type verf Vullende grondverf
Toepassing Buiten
Ondergrond Beton, Pleisterwerk, Metselwerk, Gasbeton, Stucwerk, Kalkzandsteen
Glansgraad Kalkmat
Verbruik 8m2/ltr
Overschilderbaar na 12uur
Speciale kenmerken Schimmel- en algdodend, Vochtregulerend, Weervast, Ecoproduct, Uitstekende vloeiing, Hoge dekkracht
Inhoud Inkoop 2,5 LTR
Omschrijving

Een kalkmatte sol-silicaat muurverf op basis van de beproefde bindmiddelcombinatie kieselsol en kaliwaterglas. De verf heeft een zeer goede hechting op minerale ondergronden, op oude andersoortige verflagen en niet-zuigende ondergronden. Minérale Muurverf biedt bescherming tegen doorslag van regen, is in hoge mate waterafstotend en heeft een zeer goede weerstand tegen micro-organismen en algen. Uitermate geschikt voor het overschilderen van metselwerk en vochtige ruimten zoals badkamers en kelders. Bij uitzetting scheurt de afwerklaag niet en dankzij de zeer hoge waterdampdoorlatendheid en sterke hechting is er geen vochtophoping en bladdert de verf niet. Mede hierdoor heeft deze muurverf een zeer hoge buitenduuraamheid.

 • Zeer hoge duurzaamheid
 • Uitstekende hechting & universeel toepasbaar
 • Zuur- en alkali-bestendig
 • UV-stabiel, lichtechte anorganische pigmenten
 • Extreem weerbestendig
 • Spanningsarm
 • Sterk waterdamdoorlatend en waterwerend
 • Geen filmvorming, microporeus
 • Zeer geringe vuilaanhechting
 • Hoge weerstand tegen algen

VERWERKING

Voor gebruik goed roeren! De ondergrond moet solide, droog, niet verkrijtend, schoon, stof- en vetvrij zijn. Losse delen, vuil, vet, mos en algen mechanisch of met hoge druk water verwijderen. Ontbrekende delen met een geschikt reparatiemiddel repareren. Omgeving- en ondergrondtemperatuur > +5ºC. Niet in directe zonlicht of op sterk opgewarmde ondergronden verwerken. Natte verflagen beschermen tegen direct zonlicht en regenval. Copperant Minérale in twee of drie lagen aanbrengen voor een optimaal resultaat.

ETSENDE WERKING

Copperant Minérale Muurverf heeft een etsende werking. In verband hiermee wordt geadviseerd aangrenzende oppervlakken, zoals glaswerk, keramiek, straatstenen, natuursteen en metalen (al dan niet behandeld) volledig af te dekken. Eventuele spatten direct met veel water verwijderen.

VOORBEHOUD

Niet gebruiken op elastische ondergronden en chloorrubber, anders volledig verwijderen. Op sterk gestructureerde ondergronden is craquelé vorming mogelijk. Daarom op sterk gestructureerde ondergronden eerst een proefvlak aanbrengen. Bij toepassing op beton dient rekening gehouden te worden dat sol-silicaat muurverven niet carbonatatieremmend zijn.

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Copperant Pura Minerale Muurverf kalkmat

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x