Jotun Trebitt Oljebeis

JOTUN Trebitt Oljebeis

 • JOTUN Oliebeits transparant
v.a. € 21,55

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Kleur toevoegen

Uw kleur:
Kies een andere kleur
v.a. € 21,55
 • Gratis verzending

  vanaf €50,-
 • Voor 21:00 besteld

  , Morgen in huis
 • Achteraf betalen
 • Lid van Thuiswinkel.org 
 • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Jotun Trebitt Oljebeis

TREBITT OLJEBEIS is een halfthixotrope, transparante impregnering/ houtstabilisator voor buiten gebaseerd op alkydhars, talolie en Chinese houtolie. De uitstekende indringing in de ondergrond zorgt voor een goede hechting. TREBITT OLJEBEIS kan toegepast worden op nieuw, voorheen gebeitst of geïmpregneerd hout en is uitstekend geschikt voor poreuze, ‘hongerige’ ondergronden zoals o.a. westeren red cedar of verweerde oppervlakken. 

Plus- en minpunten van de Jotun Trebitt Oljebeis

Zeer waterafstotend Impregneert Effectieve bescherming tegen schimmels Leverbaar in vele kleuren Kleurloos is niet geschikt voor buiten.

Extra Downloads

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Ook uitstekende impregneer eigenschappen Op nieuw, eerder gebeitst, of geimpregneerd hout Oppervlaktehars hoeft niet geïsoleerd te worden. De aanwezigheid van hars in bepaalde houtsoorten is een natuurlijke proces en is nagenoeg niet te – bestrijden. TREBITT OLJEBEIS heeft het voordeel dat het de hars de gelegenheid geeft uit te zweten zonder Eventuele schimmels, alg en mos afwassen met een afdoende middel. Hierna ruim naspoelen met water en laten drogen. Overmatige hars vooraf verwijderen. Om het beste resultaat te bereiken, dient nieuw hout zo spoedig mogelijk behandeld te worden. Daarom mag hout nooit langer dan circa zes weken onbehandeld aan de buitenlucht blootgesteld zijn.
Aanvullende Informatie
Merk Jotun
Kleurgroep Aluminium
Basis Terpentinebasis
Type verf Transparante Beits
Toepassing Buiten
Ondergrond Hout
Glansgraad Zijdeglans
Verbruik 8m2/ltr
Overschilderbaar na 24uur
Speciale kenmerken Kras- en slijtvast, Weervast, Gemakkelijk verwerkbaar, Waterafstotend, UV-bescherming, Impregnerend, Accentueert nerftekening
Omschrijving

Jotun Trebitt Oljebeis omschrijving

Jotun Trebitt Oljebeis is een halfthixotrope, transparante impregnering/ houtstabilisator voor buiten gebaseerd op alkydhars, talolie en Chinese houtolie. De uitstekende indringing in de ondergrond zorgt voor een goede hechting. TREBITT OLJEBEIS kan toegepast worden op nieuw, voorheen gebeitst of geïmpregneerd hout en is uitstekend geschikt voor poreuze, hongerige’ ondergronden of verweerde oppervlakken. TREBITT OLJEBEIS kan tevens toegepast worden als compleet beitssysteem.

Jotun Trebitt Oljebeis kenmerken

Jotun Trebitt Oljebeis is door zijn samenstelling en hoge vaste stofgehalte zeer waterafstotend. Heeft uitstekende kwaliteiten om te impregneren en geeft poreuze oppervlakken hierdoor een effectieve   bescherming tegen houtrot, schimmels en zwam Leverbaar in vele kleuren. Jotun Trebitt Oljebeis  is Zijdeglans, ca. 40 GU (afhankelijk van de ondergrond)

Voorbereiding voor Jotun Trebitt Oljebeis​

 • – Het oppervlak moet schoon, droog, zuiver en gezond zijn.
 • – Vuil, stof en was vooraf verwijderen, zonodig door wassen. Hierna het geheel schuren.
 • – Eventuele schimmels, alg en mos afwassen met een afdoende middel. Hierna ruim naspoelen met water en laten drogen.
 • – Wanneer het oppervlak is aangetast, dient dit hersteld te worden door middel van schuren of het gebruik van een koperdraadborstel. Bij transparante verflagen      die sterk aangetast zijn, wordt aanbevolen deze te verwijderen door middel van afbranden/föhnen of afbijten.
 • – Overmatige hars vooraf verwijderen.
 • – Oppervlaktehars hoeft niet geïsoleerd te worden. De aanwezigheid van hars in bepaalde houtsoorten is een natuurlijke proces en is nagenoeg niet te bestrijden.    TREBITT OLJEBEIS heeft het voordeel dat het de hars de gelegenheid geeft uit te zweten zonder dat de film wordt aangetast.
 • – Voorheen gebeitste ondergronden dienen wel vrij te zijn van uitzwetend hars, losse beitsdeeltjes, aangetaste of verweerde vulmiddelen.
 • – Nieuw timmerwerk dat meer dan zes weken onbehandeld aan de buitenlucht is blootgesteld geweest, dient grondig gereinigd te worden door middel van                schuren of het gebruik van een koperdraadborstel. Ditzelfde geldt voor timmerwerk waarvan de oude beschermende laag slecht of verweerd is.
 • – Zonodig scheuren en gaten repareren met een goede acrylaat- of polyurethaankit. NOOIT SILICONENKIT TOEPASSEN. Waar nodig de houtwerken vooraf conserveren volgens de geldende KOMO

Jotun Oljebeis koopt u online bij Decoprof

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Jotun Trebitt Oljebeis

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x