Avis Siliconen Verwijderaar

Avis Siliconen Verwijderaar

€ 39,57

€ 29,32

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

€ 29,32
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Avis Siliconen Verwijderaar

Avis Siliconen Verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt. Avis Siliconen verwijderaar verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. 

Plus- en minpunten van de Avis Siliconen Verwijderaar

Verwijdert en maakt siliconenvrij Zeer snelle werking Reinigt uitstekend Gewoon een topproduct

Extra Downloads

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Aanvullende Informatie
Merk Avis
Voor gebruik Desinfectie
Inhoud Inkoop 0,15 LTR
EAN code 8716242830996
Omschrijving

Omschrijving van de Avis Siliconen Verwijderaar

Avis Siliconen verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt.
Avis Siliconen verwijderaar verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. Voor gebruik op glas en diens kaderwerk, u-pvc, metalen en hout. Eveneens uiterst geschikt voor het schoonmaken van industriële-werkoppervlakten en gereedschappen.

Toepassing met  de Avis Siliconen Verwijderaar

Avis Siliconen Verwijderaar is oorspronkelijk ontwikkeld voor het verwijderen van siliconen en butyl dichtingsproducten van glas. Deze vraag is geïnitieerd door een bedrijf dat glas veredeld door het aanbrengen van coatings. Deze coating voorkomt dat glas ‘slijt’ door erosie en UV en snel vervuild enz. Omdat de coating een chemische interactie aangaan met het silicium in het glas moet het “chemisch
rein zijn” waardoor het een wordt met het glas en hechting ontstaat. Omdat deze coating een dusdanig hoge oppervlaktespanning creeert dat niets, dus ook siliconen of andere kitten, meer hecht wordt het veelal in het werk en lokaal in een bestaande situatie aangebracht (bouw, cruisschepen, off-shore).
​Door het afmessen van kitten is er vaak siliconenbesmetting waardoor hechting van de coating niet mogelijk is. Een andere toepassing is voor het verlijmen van glas middels UV verlijming Hier is een schoon oppervlak van het zelfde niveau vereist. Avis Siliconen Verwijderaar verwijdert dus siliconen en Butyl dichtingsproducten tot op ‘chemischrein’ niveau.

Gebruiksaanwijzing en verschil van Avis Siliconen verwijderaar

1.Maak oppervlak met te verwijderen siliconen grondig schoon. Contact met water bij het aanbrengen neutraliseert Avis  Siliconen verwijderaar.
2.Verwijder opgehoopte siliconenaanslag met behulp van een schraper. Breng aan op droog oppervlak en wrijf met lapjes.
3.Laat gedurende 1 tot 2 minuten inwerken. De verwijderings-snelheid zal voornamelijk afhangen van de dikte van de siliconen- of butyllaag op het oppervlak.
4.Spoel het oppervlak grondig met zuiver water teneinde resterende aanslag te verwijderen en het oppervlak te neutraliseren. Herhaal de procedure voor zwaardere en meer hardnekkige vormen van aanslag.

Verschil met ‘concurrerende’producten:

Diverse andere fabrikanten brengen een siliconen verwijderaar op de markt die prima werkt wanneer je heeeeel veel tijd hebt en het niet heel erg schoon hoeft te ziin.’hobbysfeer dus. Er is geen enkel vergelijkbaar product dat met de snelheid van Avis Siliconen verwijderaar (< 1 minuut) de kitbesmetting verwijdert en reinigt op dit niveau. Daarbij kan het na afloop gewoon met water worden weggespoeld.

 

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Avis Siliconen Verwijderaar

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x