10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Histor Kleurbedenktijd

 

Nu bij Decoprof: Kleurbedenktijd

Heb je een kleur gekozen waar je achteraf toch niet tevreden over bent? Dan hebben wij de oplossing voor jou: de Kleurbedenktijd. Deze nieuwe service geeft jou de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling een andere kleur van hetzelfde product uit ons Histor-assortiment te kiezen. Deze service is geldig voor alle Histor:

  • Lakverven
  • Muurverven

Ideaal wanneer je niet helemaal tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Zo kun je jouw ruimte de look geven waar je naar op zoek bent, zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen.

 

Hoe werkt kleurbedenktijd van Histor?

Stel: Je bent toch niet helemaal tevreden met het effect van je net geschilderde beige muur. Had je nu toch maar een donkergroene kleur gekozen…

Herkenbaar? Dan hebben wij nu een oplossing voor dit probleem.

In samenwerking met Histor bieden wij jou de Kleurbedenktijd aan; je krijgt tot 30 dagen na je bestelling de tijd om een andere kleur te kiezen uit alle lak- en muurverven van Histor wanneer je niet tevreden bent met de eerst bestelde kleur. Bestel je nieuwe gewenste Historkleur en schilder de helft van de muur over met de nieuwe verf. Vervolgens maak je daar een foto van en kun je de muur uiteraard afschilderen.

Vul hierna het kleurbedenktijdformulier in. Stuur dat formulier samen met de 2 aankoopbonnen en de foto van je muur naar Histor. Je krijgt het bedrag voor de nieuwe verfkleur teruggestort op je rekening! Dit geldt voor alle mengverf en kant-en-klare verven van Histor.

 

Tips van Decoprof

  1. Bewaar de bon van je aankopen. Wanneer je via onze webshop hebt, besteld kun je deze vinden in je mailbox.
  2. Koop binnen 30 dagen na de eerste aankoop een vervangende kleur van hetzelfde type Histor product (lak of muurverf) in dezelfde hoeveelheid of minder.
  3. Schilder met de nieuwe kleur ongeveer de helft over van het schilderwerk waarvan je de kleur wilt aanpassen. Maak een foto van het schilderwerk waarop duidelijk beide kleuren te zien zijn.
  4. Vul het Kleurbedenktijd-formulier volledig in op www.histor.nl/kleurbedenktijd en verzend dit online met foto’s van de 2 aankoopbonnen en het schilderwerk. Het Kleurbedenktijdformulier moet binnen 60 dagen na de eerste aankoop ontvangen zijn.

 

Voorwaarden

  1. Wanneer je de kleur van je Histor lak- of muurverf niet mooi vindt, kun je hetzelfde type Histor product (lak of muurverf) in een andere kleur aanschaffen om de oorspronkelijke kleur over te schilderen.
  2. De actie is geldig op het gehele Histor assortiment met uitzondering van Histor grondverf, Histor voorstrijk en 0,25 liter verpakkingen (bijvoorbeeld kleurtesters).
  3. Er wordt maximaal 250 euro vergoed per inzending (verkoopprijs inclusief btw.)
  4. Het aankoopbedrag van de tweede aankoop wordt uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van een correct ingevuld ‘Kleurbedenktijd-formulier’ op de eurorekening gestort van een in Nederland gevestigde bank van de deelnemer.

 Bekijk een overzicht van alle voorwaarden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »