VISTA Lakweg afbijtmiddel

vista lakweg afbijtmiddel

 • vista lakweg afbijtmiddel
v.a. € 21,13

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

v.a. € 21,13
 • Gratis verzending

  vanaf €50,-
 • Voor 21:00 besteld

  , Morgen in huis
 • Achteraf betalen
 • Lid van Thuiswinkel.org 
 • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

VISTA Lakweg afbijtmiddel

Vista Lakweg Afbijtmiddel verwijdert een of meerdere lagen een-component watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen van hout, metaal, kunststof alsmede sierpleisters en beton oppervlakken zoals gevels. Verf verwijderen met de Vista Lakweg afbijtmiddel is een erg makkelijk proces. Het verwijdert ook volledige glasweefselsystemen (lijm, weefsel en coating) en behoort het verwijderen van muurverf, lijmresten, graffiti ook tot de kwaliteiten van de Vista Lakweg Afbijt.

Plus- en minpunten van de VISTA Lakweg afbijtmiddel

Voor binnen en buiten Biologisch afbreekbaar Ph neutraal Geurarm

Extra Downloads

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Vista Lakweg uitermate geschikt voor het verwijderen van meerdere, dikke lagen Bij temperaturen onder +10 ºC omgeving-en objecttemperatuur werkt het product veel minder Hoe warmer de omgeving-en objecttemperatuur is des te sneller het product werkt. Bij extreme weersomstandigheden (hoge temperatuur, harde wind) de Vista Lakwèg afdekken met PE-folie.
Aanvullende Informatie
Merk Vista
Voor gebruik Huishoud chemicalien
EAN code 8716242832966
Omschrijving

Vista Lakweg afbijtmiddel    

Vista Lakweg Afbijtmiddel verwijdert een of meerdere lagen een-component watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen van hout, metaal, kunststof alsmede sierpleisters en beton oppervlakken zoals gevels. Verf verwijderen met de Vista Lakweg afbijtmiddel is een erg makkelijk proces. Het verwijdert ook volledige glasweefselsystemen (lijm, weefsel en coating) en behoort het verwijderen van muurverf, lijmresten, graffiti ook tot de kwaliteiten van de Vista Lakweg Afbijt. Lakweg Afbijt heeft de volgende eigenschappen: is biologisch afbreekbaar en PH-neutraal en is methyleenchloride en NMP-vrij. Door zijn thixotrope samenstelling kan de Vista Lakwèg perfect verticaal worden aangebracht zonder dat het middel uitzakt.

Toepassing Vista Lakweg afbijtmiddel

Vista Lakweg uitermate geschikt voor het verwijderen van meerdere, dikke lagen één component lakken en muurverven, graffiti, lijmresten en glasweefsel inclusief muurverf.

Eigenschappen Vista lakweg afbijtmiddel

 • Voor binnen en buiten 
 • Biologisch afbreekbaar
 • Ph-neutraal 
 • Geurarm
 • Methyleenchloride vrij
 • N-Methyl-2-Pyrrolidon (NMP) vrij
 • Lange opentijd ( tot 48 uur)
 • Houten ondergronden behouden hun originele kleur.
 • Thixotrope samenstelling, perfect verticaal te verwerken (zakt niet uit)

Verwerking Vista Lakweg afbijtmiddel

Met kwast, roller,spuitapparatuur, plamuurmes en plekspaan

TemperatuurBij temperaturen onder +10 ºComgeving-en objecttemperatuur werkt het product veel minder. Hoe warmer de omgeving-en objecttemperatuur is des te sneller het product werkt.Bij extreme weersomstandigheden (hoge temperatuur, harde wind) de Vista Lakwèg afdekken met PE-folie.

Droging48 uur werkzaam (afhankelijk van laagdikte en temperatuur) 

Ondergrond

De ondergrond moet droog,stof-, olie-envetvrijzijn.Voor gebruik de Lakwèg goed doorroeren. Voor elke ondergrond geldt dat er voldoende laagdikte wordt aangebracht. ( tip: er dient dezelfde laagdikte worden aangebracht als welke laagdikte er dient verwijdert te worden)

Cement gebonden ondergronden als beton, pleisterwerk, muurwerk, eterniet, houten ondergrondenen stalen ondergronden behandeld met een 1-componentcoating.Vista Lakwèg met voldoende laagdikte aanbrengen ( in een buiten situatie afdekken met folie, tot meerdere uren (max 48 uur) laten inwerken.Vervolgens de opgeloste lagenmet een krabber, plamuurmes, Storch krake, stoomcleaner of hogedrukreiniger verwijderen.Na wassen met de Vista Lakwèg Totaalreiniger en vervolgens met schoonwater.

 
Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: VISTA Lakweg afbijtmiddel

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x