Verfwinkel Rotterdam

Decoprof in Ridderkerk (in de buurt van Rotterdam) is dé verfwinkel met de laagste internetprijzen. Dankzij ons ruime assortiment vind je altijd het geschikte materiaal voor jouw klus.

Bij Decoprof profiteer je altijd van hoge kortingen op producten van topmerken. Onze fysieke winkel biedt een ruim assortiment aan producten geschikt voor iedere klus. Zo kun je bij ons terecht voor verf, behang, kwasten, laksprays, kit, lijm, en oliën. Goed nieuws: je kunt nu ook een kijkje komen nemen in onze verfwinkel in Ridderkerk!    

Verfwinkel in Rotterdam

Ridderkerk ligt op slechts een paar minuten rijden van Rotterdam en onze winkel is daarmee zeer makkelijk te bereiken. In onze winkel vind je een groot aanbod aan artikelen. Je kunt nu alle materialen en kleuren goed bekijken en echt ervaren. Je weet zo precies wat je aanschaft. Onze verfwinkel is mooi en overzichtelijk ingericht. Je kunt hier prima een middag vertoeven om inspiratie op te doen voor je klus.

Verfwinkel in Rotterdam

Groots aanbod 

In onze winkel vind je hetzelfde aanbod als in de webshop. Ons assortiment bestaat uit producten van grote merken als Sigma, Sikkens, Alabastine, 3M, maar daarnaast bieden wij ook producten aan van bijvoorbeeld Sia, Avis, Wijzonol en Caparol. Wij leveren alle materialen voor je klus. Zo hebben we een ruim assortiment aan verf in allerlei kleuren en varianten, hebben we verschillende soorten oliën voor je meubels of vloer en hebben we montage-, siliconen- en reparatiekit.  Je hoeft niet van bouwmarkt naar bouwmarkt, bij ons hebben we alles onder één dak. Hebben we nu tòch niet het product dat je zoekt? Wij kijken graag mee voor een alternatief of het bestellen van bepaalde artikelen. 

De service van Decoprof

Kom niet voor verrassingen te staan: in onze verfwinkel betaal je gewoon dezelfde prijzen als online. Dit betekent dus dat je bij ons altijd profiteert van kortingen. We bieden daarbij ook nog eens onze expertise. Ons personeel geeft je graag deskundig advies over welke producten je het beste kunt gebruiken voor jouw klus. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag over een artikel? Wij helpen je graag verder!   

Ontdek ons volledige aanbod nu in onze verfwinkel in Ridderkerk. We zien je graag binnenkort!  

Het adres van onze verfwinkel is Noordenweg 69, Ridderkerk.

Onlangs is ook onze tweede vestiging in ‘s Gravendeel geopend. Kom jij binnenkort langs?

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box