VijfDagen geld terug Garantie!

Waar heeft u recht op?

VijfDagen garantie, wat betekent dat?

Er schijnen webshops te bestaan die massaal de regels over het terugbetalen van bestellingen aan hun laars lappen, volgens de consumentenbond. Regels die geschonden worden zijn; te laat terug betalen, discussie over wat wel en niet wordt terugbetaald enzv.

Onacceptabel vinden wij van Decoprof, en om u als consument een extra zekerheid te bieden, hanteren wij onze VijfDagen garantie. Een extra zekerheid!, zodat, wanneer u niet tevreden bent over uw bestelling, u gegarandeerd uw aankoopbedrag binnen 5 werkdagen, volledig terug ontvangt zonder poespas!

Zijn er uitzonderingen?

Dat is er maar 1! Wij verkopen producten in onze webshop die buiten het herroepingsrecht vallen, welke dat zijn leest u op de pagina ‘herroepingsrecht' en ‘wat kan ik niet terug sturen?’. Die producten kunnen wij niet retour nemen, en dus ook niet aan u terugbetalen.

Hoe werkt onze VijfDagen garantie?

Bent u niet tevreden, geen probleem! Stuur uw zending direct terug. Hoe u dat het beste kunt doen leest u op de pagina ‘Zo stuur ik mijn bestelling terug’. Er vanuit gaande dat PostNL uw zending dezelfde dag verwerkt, en wij het de volgende dag ontvangen hebben wij nog 5 dagen de tijd om uw retour te verwerken en uw volledige aankoopbedrag terug te storten. Inclusief alles erop en eraan, geen discussie over verzendkosten. Wat op uw afschrift staat, krijgt u terug! Tenzij u niet alles terug stuurt, maar dat is logisch toch!

Is dit alles? Jazeker. Simpel toch! We hopen dat andere webshops ons voorbeeld zullen volgen….!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »