Nelf Nelfalite Xcellent Mat

Nelf Nelfalite Xcellent Mat

  • Nelf Nelfalite Xcellent Mat

€ 49,09

v.a. € 45,95

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Kleur toevoegen

Uw kleur:
Kies een andere kleur
v.a. € 45,95
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Nelf Nelfalite Xcellent Mat

Een waterverdunbare matte aflak voor binnen en buiten

Plus- en minpunten van de Nelf Nelfalite Xcellent Mat

Super mat Voor binnen en buiten Goede vloeiing Toepasbaar op vele ondergronden

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Ook het verwerken met een luchtondersteunde airless spray (airmix) installatie levert een zeer egaal eindresultaat op. Bij een natte laagdikte van 80 tot 90 micrometer is de vloeiing optimaal. (droge laagdikte + 35 micrometer) Nelfalite Xcellent Mat is ge Waterverdunbare producten zijn gevoelig voor rubber waarin weekmakers zijn verwerkt, bijvoorbeeld PVC tochtprofielen. De toplaag van de verffilm kan door de weekmakers worden aangetast en daardoor zacht en kleverig worden. Bij voorkeur profielen van Silic
Aanvullende Informatie
Merk Nelf
Kleurgroep Alle Kleuren
Basis Alkydemulsie
Type verf Dekkende lakverf
Toepassing Binnen, Buiten
Ondergrond Hout, Beton, Kunststof, Hard PVC, Tropisch hout
Glansgraad Mat
Verbruik 9m2/ltr
Overschilderbaar na 12uur
Speciale kenmerken Vrij van oplosmiddelen, Goede hechting, Gemakkelijk verwerkbaar, Goede vulkracht, Lagere temperaturen geschikt, Hoge dekkracht
Productserie Nelf Xcellent
Stofdroog 30 minuten
EAN code 8715758018062
Omschrijving

Nelfalite Xcellent Mat

Is een waterverdunbare zeer matte aflak voor binnen en buiten. Perfect toe te passen op elke denkbare, voorbehandelde, ondergrond zoals muren, plafonds, lambriseringen, glasweefselbehang, aftimmeringen, radiatoren, kozijnen, ramen en deuren. Eén product met één en dezelfde uitstraling en glansgraad.

Voorbehandeling
Nieuw of kaal gemaakt hout vooraf goed schuren. Gebruik hiervoor fijn schuurpapier (handmatig P150/ machinaal P180 – P220). Scherpe kanten dienen te worden afgerond tot een straal van minimaal 3mm (voorkeur 6mm) Voor een optimaal resultaat mag het vochtgehalte van het hout maximaal 18% zijn. Bestaand werk goed reinigen en ontvetten met een verfreiniger. Loszittende, gebarsten of gebladderde verflagen verwijderen. De bestaande verflagen goed mat schuren met een fijn schuurpapier, bij voorkeur machinaal met grofte P220 – P280 of met behulp van Scotch Brite Ultra fine. Bij handmatig schuren bij voorkeur gebruik maken van Softback vellen fijn.

Verwerking
Nelfalite Xcellent Mat is uitstekend te verwerken met kwast en roller. Voor een goed eindresultaat voldoet een traditionele goede kwaliteit varkensharen kwast met lang soepel haar. Optimale resultaten zijn te bereiken met de moderne generatie kwasten met kunststof haren op basis van Orel of Chinex. Rollen gaat uitstekend met een goede vachtroller. Voor een optimaal glad resultaat is het aan te bevelen om hiervoor een Perlon vachtroller te gebruiken met een korte pool (vachthoogte 10 – 12 mm) of een lakviltroller. Grove ondergronden bijvoorbeeld glasvezelbehang vragen om een wat hogere materiaalopbrengst. Hiervoor is een Perlon vachtroller met een lange pool (vachthoogte tot 18mm) het meest geschikt.

Ook het verwerken met een luchtondersteunde airless spray (airmix) installatie levert een zeer egaal eindresultaat op. Bij een natte laagdikte van 80 tot 90 micrometer is de vloeiing optimaal. (droge laagdikte + 35 micrometer) Nelfalite Xcellent Mat is gebruiksklaar. Voor kwast- en rolapplicatie bij voorkeur dus niet verdunnen. Ingeval van verwerking met een Airmix installatie mag ook niet worden verdund. Het verdient de voorkeur om alle voorkomende ondergronden vooraf te behandelen met het voor die ondergrond geschikte product.

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Nelf Nelfalite Xcellent Mat

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x