Terug

Brander Plast

€ 33,46

Zet op verlanglijst

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden Tooltip PostNL bezorgt ook op zaterdag!
  • Gratis verzending al vanaf €50,-
  • Meer dan 5000 producten direct leverbaar!
  • Achteraf Betalen

Productomschrijving

Brander Plast

  • Uitstekende hechting, ook in zeer dunne lagen.
  • Zeer geschikt om af te werken met een muurverf.
  • Mengbaar met handgips, waardoor ook grotere reparaties kunnen worden uitgevoerd.
  • Geeft een strakke en gladde ondergrond.

Te gebruiken voor dunpleisteren, blauwpleisteren of witpleisteren van wanden. Het repareren (in combinatie met handgips) en egaliseren van beton, cellenbeton, kalkzandsteen, gipsblokken, gipsgebonden mortels, gipsgebonden platen en gipskartonplaten.

Lees de volledige productomschrijving

ONDERGRONDCONDITIE

Ondergrond volledig afgebonden, droog (indicatie Protimeter groen) en draagkrachtig. Gipsgebonden pleisters dienen volledig doorgedroogd te zijn.

VERWERKINGSCONDITIES

Ondergrond- en omgevingstemperatuur tijdens applicatie- en drogingsproces boven 5°C. Relatieve luchtvochtigheid niet hoger dan 85%.

Ondergrond voldoende droog (indicatie Protimeter groen). Niet volledig uitgeharde Brander Plast KV is gevoelig voor vorst en extreme vochtbelasting (condensvorming). Lage temperatuur en hoge R.V. beïnvloeden het drogingsgedrag nadelig. Een te lage ondergrond- en omgevingstemperatuur, een te hoge relatieve luchtvochtigheid en een te hoog vochtgehalte van de ondergrond dienen tot de voorgeschreven eisen te worden teruggebracht door middel van verwarming, vochtonttrekkers, ventilatie, etc. Het is noodzakelijk deze maatregelen gedurende de applicatie en het gehele doorhardingsproces door te zetten.

VOORBEHANDELING ONDERGROND

Reinigen tot een gezonde en draagkrachtige ondergrond. Zeer sterk zuigende ondergronden voorstrijken met Brander Isofix.

Brander Plast KV als reparatiepleister Hiervoor 2 à 3 volumedelen Brander Plast KV mengen met 1 volumedeel aangemaakte handgips. Het is van belang dat de juiste mengverhouding wordt aangehouden.

Brander Plast KV als egalisatiepleister Voor het egaliseren in dunne lagen (van 0 tot 2 mm) kan Brander Plast KV toegepast worden zonder toevoegingen.

Opmerking: Gipsgebonden pleisters dienen volledig doorgedroogd te zijn alvorens Brander Plast KV kan worden toegepast.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decoprof.nl 9.1 / 10 - 2153 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »