Gevelverf

Stel een Aflopende Directie in

1-18 van 26

Wat is gevelverf, en waar kunt u het voor gebruiken?

De techniek wordt steeds beter op het gebied van verf voor gevels. Anders gezegd, uw buitenmuren. Steeds vaker wordt er door consument en vakschilder gebruik gemaakt van een slim verfsysteem voor gevels. Dat geldt zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen en renovaties. Deze slimme producten kun je samenvatten onder de noemer gevelverf. Dit zijn duurzame producten die tal van slimme eigenschappen hebben waardoor ze:
  • Duurzamer zijn dan een normale muurverf of latex
  • Gevelverf is doorgaans beter bestand tegen invloeden van het weer
  • Vocht dringt niet in de ondergrond, maar kan er wel uit
  • Biedt goede bescherming tegen de UV-straling van de zon
  • Geeft mos en alg geen kans.
Ons assortiment met deze producten vind u op deze de de volgende pagina's. Deze producten bieden u een langdurige bescherming, en dus een duurzame oplossing voor iedere situatie. Bent u niet specifiek op zoek naar een duurzame verf voor gevels en buitenmuren? Ga dan terug naar muurverf  . Daar ziet u een overzicht met alle andere producten bij elkaar!

Toepassing van gevelverf

Om uw buitenmuren mooi met gevelverf af te werken zijn er verschillende oplossingen. Dit kan een gladde ondergrond zijn, of tot een ruwe ondergrond. Van minerale ondergronden tot beton. Iedere situatie is weer uniek. Bedenk vooraf eerst goed of dat de verf beter bestand moet zijn tegen vocht (schaduwkant) of tegen UV (zonkant). Producten verschillen vaak van eigenschappen, het ene product kan net iets beter zijn in het een dan in het ander.

Milieu en gevelverf

Natuurlijk is er ook gevelverf op waterbasis om mens en milieu te sparen. Decoprof biedt u verschillende soorten gevelverf die oplosmiddelvrij zijn. En ook nog eens buitengewoon goed hechten op vrijwel elke ondergrond. Zo is er ook watergedragen gevelverf die weerbestendig is en zowel gladde als gestructureerde oppervlakken.

Soorten gevelverf

  • Sommige verf voor gevels en buitenmuren hebben een betere reflectie eigenschap. Deze kunt u toepassen op donkere plaatsen om de opbrengst van licht te verhogen.
  • Speciale buiten muurverf  om toe te passen in de industrie of kustgebieden.
  • Verf om aan te brengen op glad, ruw of structuur beton. Het kan ook bescherming bieden tegen het indringen van schadelijke stoffen en of water.
  • Speciaal voor renovatie is er scheur overbruggende gevelverf met plastische eigenschappen.
  • Verf voor gevels met scheur vullende eigenschappen die een oplossing  bieden voor uw situatie. Om uw gevel hoogwaardig af te werken heeft u geschikte gevelverven nodig.
Decoprof levert snel en voordelig precies wat u wenst. Ook leveren wij elke gewenst type voorstrijkmiddel om de verf  een lange levensduur mee te geven. Ook kunnen deze producten dienen om de ondergrond te fixeren.
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x