Veveo

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Veveo verf voor iedereen bereikbaar

Veveo staat voor kwaliteit. Veveo verf is opgericht in 1920 te Rotterdam opgericht als de verf, vernis en oliefabrieken. Een lange historie die geleid heeft tot een professioneel merk voor de vakschilder met een sterk pakket producten waarmee Veveo zich een duidelijk positie heeft weten te verwerven op de professionele markt maar in toenemende mate ook voor de consument. Veveo lak- en muurverven zijn stuk voor stuk uiterst betrouwbaar en bieden waar voor hun geld aan de kritische gebruiker.

​De Aqua Titanium lijn van Veveo biedt producten op waterbasis die qua eigenschappen niet onderdoen voor oplosmiddelhoudende lakken. De speciale formule geeft de Veveo Aqua Titanium lijn een lange open tijd en een prima vloeiing en ook nog eens een uitstekende dekking. Daarmee schildert het binnen net zo lekker als buiten. De serie omvat een matte, een zijdeglans en een hoogglans uitvoering. De Aqua Titanium Primer maakt het systeem compleet.

Rainguard ​Serie

Voor buiten is de Veveo Rain Guard een echte aanrader. Een regenbui is in Nederland nu eenmaal nooit ver weg. Met Veveo Rainguard Primer, Zijdeglans en Hoogglans is het schilderwerk al binnen 2 uur regenvast. Zo kunnen faalkosten in de bouw worden vermindert. De regenbestendigheid is het resultaat van de combinatie van technologie voor meerlaagse filmvorming en snelle droging en doordroging. De Veveo Rain Guard Primer is al na 4 uur overschilderbaar zodat meerdere lagen op 1 dag mogelijk zijn.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21u besteld, morgen in huis * Gratis Retourneren
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x