SOUDAL Silirub P2 voegkit zwart

soudal silirub p2 voegkit zwart

 • soudal silirub p2 voegkit zwart
€ 5,50

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

OF
 • Gratis verzending

  vanaf €50,-
 • Voor 21:00 besteld

  , morgen in huis
 • Achteraf betalen
 • Lid van Thuiswinkel.org 
 • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

SOUDAL Silirub P2 voegkit zwart

Silirub P2 is een hoogwaardige, neutrale, één-component voegkit op basis van siliconen. Silirub P2 is overschilderbaar met vele watergedragen én alkydhars verfsoorten

Plus- en minpunten van de SOUDAL Silirub P2 voegkit zwart

Droog afmesbaar Kleurvast en UV-stabiel Overschilderbaar met verscheidene water- en oplosmiddelhoudende verfsoorten Vrijwel reukloos

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Licht schuren verbetert de hechting. Vooraleer de schilderwerken aan te vatten adviseren we de kit te ontvetten. Voor een optimaal resultaat adviseren wij binnen enkele dagen na doorharding te overschilderen. Het is aangeraden op elke ondergrond eerst een hechtingstest uit te voeren. Silirub P2 (kleuren) is niet ontwikkeld om overschilderd te worden met watergedragen gevel- en muurverven. Silirub P2 (kleuren) is niet geschikt voor hielafdichting waar contact gemaakt wordt met de afdichtingsmaterialen van dubbel glas. Silirub P2 (kleuren) is niet geschikt voor toepassingen in direct contact met pvb folies bij gelaagd glas. Niet geschikt voor continue onderwater toepassingen. Op PE, PP, PTFE (bv. Teflon®) en bitumineuze ondergronden is er geen hechting. Vermijd dat er zeepwater tussen voegwand en kit komt (ter voorkoming van mogelijke randonthechting). Bij watergedragen binnenmuurverven met beperkte voegbeweging raden wij het gebruik van een acrylaatkit aan.
Aanvullende Informatie
Gewicht 0
Merk Soudal
Kit kleuren Zwart
Overschilderbaar Ja
Soort kit Siliconenkit
Soort voeg Beglazing
Toepassing Binnen
EAN code 5411183077607
Omschrijving

Ondergronden Silirub P2

Alle gebruikelijke bouwondergronden, glas, aluminium, hout, staal ST1403, steen, baksteen, kunststoffen, keramische tegels

Toestand: schoon, droog, stof- en vetvrij.
Voorbehandeling: Sterk waterbelaste, poreuze ondergronden voorstrijken met Soudal Primer 150. Geen primer nodig voor niet-poreuze ondergronden. Niet geschikt voor continue onderwater toepassingen. Op PE, PP, PTFE (bv. Teflon®) en bitumineuze ondergronden is er geen hechting. Het is aangeraden op elke ondergrond eerst een hechtingstest uit te voeren. Bij beglazingen: reinig de sponningen, glaslatten en glasvlakken, die met het afdichtingsmateriaal in aanraking zullen komen.

Compatibiliteit met glas Silirub P2 (kleuren) is niet geschikt voor hielafdichting waar contact gemaakt wordt met de afdichtingsmaterialen van dubbel glas. Silirub P2 (kleuren) is niet geschikt voor toepassingen in direct contact met pvb folies bij gelaagd glas, hiervoor bevelen we aan Silirub 2 te gebruiken.

Voegafmetingen:

Beglazingstoepassingen en ramen: topafdichting = minimale breedte 4 mm, diepte ten minste 6 mm. Minimale voegbreedte voor aansluitvoegen rond ramen: 10 mm. Nietbeglazingstoepassingen: voegbreedte 5- 10mm: voegdiepte 5mm. Voegbreedte 10- 30mm: diepte=1/2 * breedte.
Verlijmingstoepassingen: voor lijmverbindingen is een lijmril van 2 a 3 mm aangewezen.

Verwerking:

Vermijd dat er zeepwater tussen voegwand en kit komt (ter voorkoming van mogelijke randonthechting). Licht schuren verbetert de hechting. Vooraleer de schilderwerken aan te vatten adviseren we de kit te ontvetten. Aanbrengmethode: Met hand- of pneumatisch kitpistool. Reinigingsmiddel: Met white spirit, terpentine of Surface Cleaner onmiddellijk na gebruik. Afwerking: Droogafmesbaar. Met zeepoplossing of Soudal Afstrijkmiddel voor huidvorming. Reparatiemogelijkheid: Met hetzelfde product.

Overschilderbaarheid:

 • Enkel overschilderen na volledig doorharden van de kit.
 • Voor een optimaal resultaat adviseren wij binnen enkele dagen na doorharding te overschilderen.
 • Vooraleer de schilderwerken aan te vatten adviseren we de kit te ontvetten. Zeker aangewezen indien de kit met zeepwater afgewerkt werd.
 • Lichtjes opschuren van de kit na doorharding bevordert de verfhechting.
 • In het algemeen dekken houtverven goed, zonder kratervorming of strepen. Gezien de grote diversiteit van verven is het verplicht vooraf een compatibiliteitstest uit te voeren. 
 • Bij low solvent alkydverven kan drogingsvertraging van de verf voorkomen. De hechting van alkydverven op de kit kan pas beoordeeld worden na 3 à 4 weken, wanneer de verf volledig is doorgehard. 
 • Afhankelijk van de samenstelling van de verf, kan de droging van de verf beïnvloed worden. 
 • Silirub P2 (kleuren) is niet ontwikkeld om overschilderd te worden met watergedragen gevel- en muurverven.
 • Bij watergedragen binnenmuurverven met beperkte voegbeweging raden wij het gebruik van een acrylaatkit aan.
Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: SOUDAL Silirub P2 voegkit zwart

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
 
 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Gratis Retourneren
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x