Transparante verf van Sigma

Transparante verf van Sigma coatings

Om uw houtwerk te verfraaien, de hout structuur blijvend zichtbaar te houden en uw houtwerk extra bescherming te geven dan kiest u voor transparante verf. We hebben alle producten van Sigma samengevoegd onder deze noemer. Onder de transparante verf van Sigma vindt u de transparante beits, blanke lak en de vernis producten. Wat is transparante verf en waar moet je op letten?

Waarvoor gebruik ik transparante verf?

De reden waarom u zou moeten kiezen voor transparante verf kunnen wij u niet geven. Dat hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, en het uiteindelijke gebruiksdoel van dit product. Transparante verf wordt vaak toegepast voor houtwerk binnen of buiten, geveltimmerwerk, tuinhekken, kozijnen, ramen, deuren en lambriseringen. U kunt wellicht zelf ook nog wel een aantal toepassingen bedenken waar u transparante verf voor zou kunnen gebruiken.

Transparante verf van Sigma beschermt uw hout.

Om uw houtwerk te beschermen tegen weersinvloeden gebruikt u een weervaste transparante verf van Sigma, of een ander merk uit onze winkel. Waarvoor u transparante verf van Sigma gebruikt leest u onder het kopje hierboven. Deze producten van Sigma beschermen daarnaast ook tegen UV-straling. UV-straling komt door de zon en bij langdurige blootstelling tast dit uw houtwerk aan. Een andere belangrijke eigenschap van de transparante verfsoorten van Sigma is dat het vochtregulerend is. Dat wil zeggen dat vocht vanuit uw houtwerk er wel uit kan, maar niet terug in uw hout. Deze eigenschap van transparante verf van Sigma noemen we waterafstotend.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x