Sigmatex Sigma

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Sigmatex voor een zorgeloze verwerking op elke ondergrond.

Zo zou je het gebruik van de Sigmatex van Sigma Coatings kunnen omschrijven. De producten uit deze serie van Sigma kenmerken zich de de uitstekende verwerkbaarheid.

U kunt deze watergedragen muurverven zowel binnen als buiten toepassen. De muurverf is gemakkelijk te verwerken en daarnaast ook schrobvast.

Schrobvast wil zeggen dat u de Sigmatex muurverf gerust kunt boenen en afdoen zonder dat dit ten koste gaat van uw verfwerk.

Sigmatex en het Dubokeur keurmerk

De Sigmatex muurverven van Sigma Coatings voldoen aan strenge eisen voor het milieu. Deze eisen zijn opgesteld door het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en ecologie. Dit keurmerk bewijst dat deze producten heel milieu vriendelijk zijn.

Om een goed en milieu verantwoord product te maken is er bij Sigma gekozen voor een andere samenstelling van het product. Hierbij wordt gelet op de keuze van grondstoffen die niet zo slecht zijn voor het milieu. In totaal zijn er 7 klassen, waarbij 1 het hoogste getal is. Dit geval staat garant voor de beste keuze.

Binnen deze klassen is er weer een verdeling gemaakt op voorkeur, met een cijfer A, B of C. Waarbij A weer de hoogste notering heeft. Alle Sigmatex muurverven hebben de waardering gekregen 1C. Wat natuurlijk heel hoog is.

Verschillende glansgraden voor de Sigmatex muurverf van Sigma.

Deze muurverf producten van Sigma zijn in verschillende glansgraden verkrijgbaar. U heeft de keuze uit supermat, mat, eiglans, zijdeglans en halfglans.

De keuze in welke glansgraad u een Sigmatex wilt hebben hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Een matte muurverf versterkt vaak het natuurlijke effect en geeft een zeer mooi resultaat bij aardetinten.

Weet u nog niet welke kleur u wilt gaan gebruiken? Ga dan naar onze kleurstalenservice. Hier kunt u gratis uw kleurstalen opvragen. De muurverven van Sigma zijn in praktisch alle kleuren leverbaar.

Producten uit deze muurverf van Sigma productlijn hechten uitstekend op minerale ondergronden. Op zuigende ondergronden zoals nieuw gestucte muren dient de de ondergrond eerst te behandelen met een goed fixeer- of voorstrijkmiddel.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x