Sigma verf op terpentinebasis

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Verf op terpentinebasis van Sigma Coatings

Verf op terpentinebasis, wat is dat? Dit wil niets anders zeggen dan dat deze verf te verdunnen is met terpentine of andere oplosmiddelhoudende producten. Deze soorten verf van o.a. Sigma worden doorgaans buiten gebruikt. De verf op terpentinebasis biedt uw houtwerk een langdurige bescherming tegen weersinvloeden, UV-stralingen van de zon en zijn goed reinigbaar. Iets wat zeker buiten erg noodzakelijk kan zijn.

​Wat zijn de voordelen van verf op terpentinebasis?

​Verfproducten die een oplosmiddelhoudende basis hebben geven vaak een vollere uitstraling aan uw verfwerk, een bolle glans ook wel genoemd. Vaak geeft dit uw houtwerk meer karakter en uitstraling. Met producten van Sigma coatings bent u voor jaren klaar. Met producten uit de S2U en de S2U allure kunt u een schildervrij garantie behalen van respectievelijk 8 tot 10 jaar. 

Verf op terpentinebasis is makkelijk verwerkbaar.

​Producten van Sigma coatings staan bekend op de eenvoudige verwerking. Dat geldt zeker voor de verf op terpentinebasis van Sigma. Een soepele verwerking en het eenvoudig aanbrengen van de verf op juiste laagdikte zijn geen probleem. Veel professionals gebruiken buiten uitsluitend verf op terpentinebasis. 


Inmiddels hebben we ook een aantal video's op ons YouTube-kanaal over verf op terpentinebasis van onder andere Sigma.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x