Dekkende lakverf van Sigma

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Dekkende lakverf van Sigma Coatings

De lakverf van Sigma coatings behoort tot de besten. Deze verf is er in twee varianten. Sigma watergedragen lakverf en de Sigma verf op terpentinebasis. Als vuistregel kunt u aannemen dat watergedragen verf, ook wel lakverf op waterbasis het meest geschikt is voor binnen. En dat oplosmiddelhoudende verf, of verf op terpentinebasis het meest buiten wordt toegepast. De belangrijkste reden hiervoor is de donkervergeling.


Wanneer kiest u voor lakverf van Sigma?

Wij hebben lakverf van de meest uiteenlopende merken in ons assortiment. Als u voor het allerbeste product wilt gaan kiest u voor Sigma. De lakverf van Sigma Coatings zijn de besten in zijn soort. U zult daarover absoluut tevreden zijn. Zeker wanneer u weinig of nooit zelf uw schilderwerk doet, maar deze keer anders besluit dan is zeker aan te raden voor een product van een topmerk te kiezen. Met lakverf van Sigma bent u verzekerd van een goed product.


Binnen schilderen? Watergedragen lakverf van Sigma!

De Nova Serie van Sigma Coatings is een watergedragen lakverf van zeer hoge kwaliteit. U bent verzekerd van een soepele verwerking zoals u dat voorheen ook gewend was met de oplosmiddelhoudende verven. De producten uit deze serie hebben de befaamde LTA Technologie, een technologisch hoogstandje dat deze verfsoorten extra beschermt tegen huidvet en slijtage.
Wilt u beste lakverf voor buiten?
Die is er maar een: De Sigma S2U Allure gloss. Bij Sigma coatings zijn ze echte uitvinders, daar hebben ze een product ontwikkeld wat een duurzaamheid haalt van maar liefst 10 jaar. Volg eenvoudig de stappen en werk in verschillende lagen en u bent voor jaren klaar! Als u meer wilt weten over dit product bekijk dan maar eens de productpagina van dit product!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x