Sigma Unigrund S

Voorstrijk voor buiten Sigma Unigrund fixeermiddel, buiten, zuiging,

  • Voorstrijk voor buiten Sigma Unigrund fixeermiddel, buiten, zuiging,
v.a. € 72,52

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

v.a. € 72,52
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Sigma Unigrund S

Sigma Unigrund S is een voorstrijk of fixeermiddel voor buiten. Deze voorstrijk is bedoeld voor sterk zuigende en poederende ondergronden en is oplosmiddelhoudend. Door het diep indringen van de voorstrijk wordt er een goede hechting verkregen en is geschikt om overgeschildert te worden met watergedragen- en oplosmiddelhoudenden muurverven. De kleurloze voorstrijk van sigma is kleurloos en verkrijgbaar in 5l en 10l verpakkingen. Verbruik ca. 8-11m2 per liter.

Plus- en minpunten van de Sigma Unigrund S

Uitstekende hechting Hoog indringend vermogend Gemakkelijk verwerkbaar Laag verbruik Vanaf 5 liter

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Aanvullende Informatie
Merk Sigma
Kleurgroep Wit
Basis Terpentinebasis
Type verf Voorstrijkmiddel
Toepassing Buiten
Ondergrond Beton, Pleisterwerk
Glansgraad Mat
Verbruik 9m2/ltr
Speciale kenmerken Goede hechting, Gemakkelijk verwerkbaar
EAN code 8716242830767
Omschrijving

        Omschrijving Sigma Unigrund S

Sigma Unigrund S is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor sterk zuigende en sterk poederende ondergronden. Dit product, Sigma Unigrund S, heeft dan ook een hoog indringend vermogen. Na de behandeling kunt u het oppervlak overschilderen met dispersiemuur-verven en met terpentine verdunbare muurverven.

Gebruiksdoel Sigma Unigrund S

Het fixeren (vastzetten) van poederende en krijtende muurverfresten op poreuze ondergronden werkt uitstekend met Sigma Unigrund S. Het binden van poederende en licht afzandende oppervlakken van minerale ondergronden. Sigma Unigrund S Heft de zuiging op van sterk zuigende minerale ondergronden

Voornaamste kenmerken van Sigma Unigrund S

Sigma Unigrund S is - Diep penetrerend, heeft een uitstekend hechtvermogen is Alkalivast, gemakkelijk verwerkbaar heeft een hoog rendement door een laag verbruik. Sigma Unigrund S is overschilderbaar met dispersieverven en oplosmiddelhoudende muurverven.

Ondergrondconditie voor Sigma Unigrund S

Ondergrond voor Sigma Unigrund S moet volledig afgebonden, draagkrachtig en droog zijn. Vochtpercentage max. 4%. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden geeft de Protimeter. Er kan geschilderd worden als de groene led brandt. Afwerking met Sigma Unigrund S van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Verwerkingscondities voor Sigma Unigrund S

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigma Unigrund S en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Sigma Unigrund S wordt geleverd door Verfshop-Nederland

Werken met Sigma Unigrund in systemen

Voordat u start met Sigma Unigrind S, sterk zuigende en/of poederende minerale ondergronden- Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen, Poederende of verzandende oppervlakken door middel van borstelen, hogedrukreiniging of anderszins zodanig reinigen, dat alle loszittende delen (gruis) worden verwijderd. - Waar nodig de ondergrond repareren. - Voorstrijken met Sigma Unigrund S (voor verdunning zie rubriek 'verwerkingsgegevens'). - Afwerken met een Sigma muurverfsysteem of Sigma sierpleistersysteem.

Is Sigma Unigrund S het juiste product voor u of twijfelt u? Neem dan altijd contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

 

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Sigma Unigrund S

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
 
 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x