Terug

Sigma Unigrund S

Op werkdagen voor 21:00u besteld, vandaag verzonden

Maak je keuze:

€ 83,10 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

  • Op werkdagen voor 21:00u besteld, vandaag verzonden Tooltip PostNL bezorgt ook op zaterdag!
  • Gratis verzending al vanaf €50,-
  • Meer dan 5000 producten direct leverbaar!
  • Achteraf Betalen

Productomschrijving

Sigma Unigrund S

Sigma Unigrund S is een voorstrijk of fixeermiddel voor buiten. Deze voorstrijk is bedoeld voor sterk zuigende en poederende ondergronden en is oplosmiddelhoudend. Door het diep indringen van de voorstrijk wordt er een goede hechting verkregen en is gesch

Lees de volledige productomschrijving

        Omschrijving Sigma Unigrund S

Sigma Unigrund S is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor sterk zuigende en sterk poederende ondergronden. Dit product, Sigma Unigrund S, heeft dan ook een hoog indringend vermogen. Na de behandeling kunt u het oppervlak overschilderen met dispersiemuur-verven en met terpentine verdunbare muurverven.

Gebruiksdoel Sigma Unigrund S

Het fixeren (vastzetten) van poederende en krijtende muurverfresten op poreuze ondergronden werkt uitstekend met Sigma Unigrund S. Het binden van poederende en licht afzandende oppervlakken van minerale ondergronden. Sigma Unigrund S Heft de zuiging op van sterk zuigende minerale ondergronden

Voornaamste kenmerken van Sigma Unigrund S

Sigma Unigrund S is - Diep penetrerend, heeft een uitstekend hechtvermogen is Alkalivast, gemakkelijk verwerkbaar heeft een hoog rendement door een laag verbruik. Sigma Unigrund S is overschilderbaar met dispersieverven en oplosmiddelhoudende muurverven.

Ondergrondconditie voor Sigma Unigrund S

Ondergrond voor Sigma Unigrund S moet volledig afgebonden, draagkrachtig en droog zijn. Vochtpercentage max. 4%. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden geeft de Protimeter. Er kan geschilderd worden als de groene led brandt. Afwerking met Sigma Unigrund S van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Verwerkingscondities voor Sigma Unigrund S

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigma Unigrund S en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Sigma Unigrund S wordt geleverd door Verfshop-Nederland

Werken met Sigma Unigrund in systemen

Voordat u start met Sigma Unigrind S, sterk zuigende en/of poederende minerale ondergronden- Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen, Poederende of verzandende oppervlakken door middel van borstelen, hogedrukreiniging of anderszins zodanig reinigen, dat alle loszittende delen (gruis) worden verwijderd. - Waar nodig de ondergrond repareren. - Voorstrijken met Sigma Unigrund S (voor verdunning zie rubriek 'verwerkingsgegevens'). - Afwerken met een Sigma muurverfsysteem of Sigma sierpleistersysteem.

Is Sigma Unigrund S het juiste product voor u of twijfelt u? Neem dan altijd contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

 

Alle productvarianten

Alle productvarianten
Sigma Unigrund S Bestel nu! EAN Online prijs
5 LTR - 8716242300236 € 83,10
10 LTR - 8710831571243 € 164,55

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decoprof.nl 9.1 / 10 - 1694 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »