Sigma Siloxan Fix

Sigma Siloxan Fix aqua

  • Sigma Siloxan Fix aqua
€ 151,69

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

€ 151,69
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Sigma Siloxan Fix

Sigma Siloxan Fix is een voorstrijkmiddel op waterbasis. De voorstrijk is uitstekend geschikt voor buiten en zorgt ervoor dat zuigende ondergronden minder zuigend worden en creeert een goede hechting tussen de onderlaag en de muurverf.


Was u op zoek naar Veveo Siloxan Fix? Dit product is vergelijkbaar.

Plus- en minpunten van de Sigma Siloxan Fix

Watergedragen Nivelleert zuiging Zorgt voor goede hechting Kleurloos Vanaf 10 liter

Extra Downloads

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Kan verdund worden met leidingwater (1:1) Geschikt om met blokwitter of verfrol te verwerken Van beneden naar boven aanbrengen en gelijkmatig verdelen Alleen gebruiken op onbehandelde ondergronden Niet verwerken onder de 5 graden Celsius Ondergrond dient goed vast te zitten en droog te zijn.
Aanvullende Informatie
Merk Sigma
Kleurgroep Wit
Basis Waterbasis
Type verf Voorstrijkmiddel
Toepassing Buiten
Ondergrond Pleisterwerk, Metselwerk, Gasbeton, Kalkzandsteen
Glansgraad Mat
Verbruik 10m2/ltr
Overschilderbaar na 8uur
Speciale kenmerken Gemakkelijk verwerkbaar, Onverzeepbaar
EAN code 8716242830763
Omschrijving

Beschrijving Sigma Siloxan Fix

Sigma Siloxan Fix is een watergedragen voorstrijkmiddel voor normaal zuigende minerale ondergronden. Het nivelleert de zuiging van de ondergrond en brengt een goede hechting van het Sigma Siloxan systeem tot stand. Het voorkomt bovendien glansbontheid van de afwerking.

Gebruiksdoel Sigma Siloxan Fix

Siloxan Fix is een watergedragen voorstrijkmiddel in Sigma Siloxan systemen voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie en toeslagstoffen. Doel van dit fixeermiddel is het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden.

Sigma Siloxan Fix brengt een goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden. Het voorstrijkmiddel nivelleert de zuiging, is onverzeepbaar en kleurloos. Dit fixeermiddel uit de Siloxan productlijn wordt geleverd in jerrycans van 10 liter

Ondergrondconditie voor Sigma Siloxan Fix

Ondergrond voor Sigma Siloxan Fix volledig afgebonden, draagkrachtig en droog. Vochtpercentage max. 4%. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden, geeft de Protimeter. Er kan geschilderd worden als de groene led brandt. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. 

Verwerkingscondities van dit product

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigma Siloxan Fix en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen.

Voor u start met Sigma Siloxan Fix, verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Waar nodig de ondergrond repareren. Verdunnen van Sigma Siloxan Fix kan met leidingwater 1:1. Van beneden naar boven opbrengen en gelijkmatig verdelen. Is Sigma Siloxan Fix het juiste product voor u of twijfelt u? Neem dan contact met ons op.

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Sigma Siloxan Fix

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x