Sigma Sigmafix Universal

Voorstrijkmiddel Sigmafix Universalvoorstrijk, fixeer, middel, binnen, buiten,

  • Voorstrijkmiddel Sigmafix Universalvoorstrijk, fixeer, middel, binnen, buiten,

€ 24,50

v.a. € 15,93

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

v.a. € 15,93
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Sigma Sigmafix Universal

Sigmafix Universal is een watergedragen voorstrijk- en fixeermiddel voor (onregelmatig) zuigende en lichtpoederende ondergronden. Door de Sigmafix Universal te gebruiken creeert men een goede hechting voor muurverven. Ook te gebruiken voordat er behangen gaat worden. Aan te brengen met een blokwitter of een rol die daarvoor bestemd is anders gaat het teveel spatten. Verbruik is zeer afhankelijk van de zuiging van de ondergrond. Verbruik ca 8 tot 30m2 per liter

Plus- en minpunten van de Sigma Sigmafix Universal

Gemakkelijke verwerking op de ondergrond Geurarm Met behang beplakbaar Waterdampdoorlatend

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Ook een Ideaal voorstrijkmiddel om bij het behangen corrigeren gemakkelijk te maken Ondergrond en omgevingstemperatuur dient boven de 5 graden Celsius te zijn.
Aanvullende Informatie
Merk Sigma
Basis Waterbasis
Type verf Voorstrijkmiddel
Toepassing Binnen
EAN code 8716242767523
Omschrijving

Omschrijving Sigma Sigmafix Universal

​Sigmafix Universal is een watergedragen voorstrijkmiddel voor minerale ondergronden binnen en buiten. Gebruik het product voor het voorstrijken van (onregelmatig) zuigende ondergronden en voor het fixeren van poederende restanten op poreuze ondergronden. Strijkt u voor met Sigmafix Universal, dan krijgt u een goede hechting van het Sigma muurverfsysteem en voorkomt u glansbontheid.

Sigmafix Universal wordt gebruikt voor het voorstrijken van minerale ondergronden, teneinde een goede hechting van het muurverfsysteem te realiseren en kleurbontheid te voorkomen. Ook voor het fixeren (vastzetten) van poederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden en het voorstrijken van te behangen ondergronden om het plakken op een sterk zuigende wand te vergemakkelijken.

Voornaamste kenmerken van Sigmafix universal

Sigmafix Universal geeft een uitstekende hechting en impregnering is onverzeepbaar en waterdampdoorlatend. Overschilderbaar met dispersieverven en terpentine verdunbare​ (muur)verven. Met behang beplakbaar.Sigmafix Universal is melkachtig van kleur en droogt vrijwel kleurloos op (geen dekking). De glans is mat. Sigmafix Universal is verpakt in Jerrycans van 1 liter, 5 liter en 10 liter.

Ondergrondconditie voor Sigmafix Universal

Ondergrond voor Sigmafix Universal volledig afgebonden, draagkrachtig en droog. Vochtpercentage max. 4%. Gipsgebonden ondergronden max. 1% Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden, geeft de Protimeter. Er kan geschilderd worden als de groene led brandt. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Sigmafix Universal wordt geleverd door Verfshop-Nederland

Verwerkingscondities voor Sigmafix Universal

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigmafix universal en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur tussen 5 en 30 graden C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Zorg voor een goede ventilatie.

Heeft u nog vragen over Sigmafix universal, neem dan altijtd contact met ons op!

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Sigma Sigmafix Universal

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 

Handig om mee te bestellen

 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x