Vachtroller

Wat is nu een Vachtroller?

Een vachtroller is niets anders dan een muurverfroller. Allebei hetzelfde maar alleen een andere benaming. Het is maar net hoe de consument het benoemt. Een vachtroller is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo is een vachtroller voor een gladde ondergrond vaak een kortpolige roller. Deze geeft een strak en glad resultaat en is niet geschikt voor een ruwe ondergrond. Een kortpolige vachtroller is vaak met een harde binnenkern uitgevoerd omdat deze zich niet goed hoeft aan te passen aan de ondergrond. Neem nu een langpolige vachtroller. Deze wordt dan vaak uitgevoerd in een zachte binnenkern en is zo uitstekend geschikt voor een ruwe ondergrond. Deze vachtroller kan ook gebruikt worden op een gladde ondergrond maar dan zal het eindresultaat niet zo strak zijn als met een kortharige roller. 

​Gebruik en bewaren van een Vachtroller!

Voordat u een vachtroller gaat gebruiken is het verstandig om deze even goed uit te spoelen met schoon leidingwater. Dit is goed omdat er vaak in een nieuwe roller enkele pluisjes kunnen hangen die u natuurlijk niet in uw verf wilt hebben. Bent u klaar met uw klus maar wilt u de volgende dag weer verder dan kunt u de roller luchtdicht in plastic rollen. De vachtroller zal dan niet uitdrogen in 1 nacht en u kunt de volgende dag zo weer verder. Wat ook vaak gedaan wordt is dat de roller in de muurverfemmer wordt gestopt zodat ook goed soepel blijft.

​Online kopen van een Vachtroller!

​Ook een vachtroller is eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Wij hebben veel producten op voorraad en streven er dan ook naar om deze veilig en snel bij u te kunnen leveren. 
​Heeft u nog vragen over een vachtroller? Wij helpen u graag!

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x