Muurverfroller

Stel een Aflopende Directie in

1-18 van 27

Een goede Muurverfroller maar waarom?

U zult wellicht denken waarom staat er nu een goede muurverfroller maar waarom? Dat zullen wij u uitleggen. Een muurfverfroller is echt mede bepalend voor het eindresultaat. Is het een gladde muur en wilt u deze ook mooi glad houden dan moet de muurverf er niet voor zorgen dat er even grofweg een verf op wordt aangebracht. Op een gladde muur wordt vaak een muurverfroller gebruikt met een harde binnenkern. Deze is wat minder vullend, maar dat is ook niet nodig op een gladde muur. De haren zijn dan ook meestal korter en geven daarom ook een gladder resultaat. 
​Ook zal een goede roller minder snel haren loslaten en dat geeft ook minder irritatie tijdens uw verfklus.

​Muurverfroller met een zachte binnenkern!

Een muurverfroller met een zachte binnenkern wordt meestal gebruikt voor ondergronden met een lichte tot grove structuur. Dit kan behang zijn, maar ook een gemetselde muur, spachtelputz of spacwerk bijvoorbeeld. Een zachte binnenkern neemt meer verf op en is ook meer vullend. Zeker in bijvoorbeeld een gemetselde muur zitten er altijd putjes in. Om deze goed dekkend te krijgen is een zachte binnenkern muurverfroller ideaal om in te zetten. 

​Tips voor de muurverfroller.

​Een nieuwe muurverfroller kan altijd wat pluisjes bevatten. Daarom geven wij als tip mee om de roller eerst even uit te spoelen in schoon leiding water. Dan zijn alle pluisjes weg en u kunt zorgeloos aan de slag. Gaat u aan de slag? Zorg dan dat u roller goed vult met muurverf. Wees niet te zuinig ander krijgt u snel banen in uw schilderwerk.
​Heeft u nog vragen over een muurverfroller dan kunnen wij u daar zeker mee helpen. Schroom niet en mail of bel ons.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x