Schuurmachines

Schuurmachines voor de professionele doe-het-zelver!

​Dat bent u toch ook?! Wij bieden u normaal gesproken graag een helpende hand; in dit geval helpende schuurmachines. Zeker als u veel schuurwerk te doen hebt, is een goede schuurmachine echt een must. Wij benadrukken expliciet een goede schuurmachine. Een goede machine gaat niet alleen veel en veel langer mee, ook het resultaat is verbluffend veel beter dan gangbare goedkope schuurmachines. Met name de wrijving die de schuurzool van schuurmachines uitoefent op de ondergrond bepaalt de mate waarmee een goede of uitstekend resultaat wordt gehaald.

​Wat zijn schuurmachines?

Eigenlijk voor u geen vraag meer, maar de definitie van een schuurmachine is een elektrisch of lucht aangedreven apparaat om door middel van schuren materiaal glad te maken of te vormen of om oude verflagen en verfresten te verwijderen. 

​Welke soorten schuurmachines bieden wij u?

​Wij onderscheiden vlakschuurmachines, excentrische schuurmachines en deltaschuurmachines. Daarnaast zijn er ook nog andere machines te verkrijgen. Voortdurend actualiseren wij ons assortiment. 

​Welke schuurmachine gebruik ik voor welke klus?

Een vlakschuurmachine gebruikt u bij voorkeur als u vlakke delen zoals een deur of kozijnen gaat schuren. Excentrische schuurmachines gebruikt u voor snel en grof schuurwerk. Deze machines hebben een cirkelvormige vlakke zool met een veerkrachtige laag, waarop schuurpapier kan worden bevestigd. Naast de vlakschuurmachine en de excentrische schuurmachine hebben wij ook de zogenaamde deltaschuurmachine. Deze werkt volgens hetzelfde principe als de vlakschuurmachine, maar is veel kleiner uitgevoerd en heeft de vorm van een soort driehoek, met gebogen zijden. Hiermee is het mogelijk om op kleinere plekken en in hoeken te komen.
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x