Rupes

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

De geschiedenis en nu van Rupes gereedschap!

​Rupes heeft inderdaad een rijke geschiedenis. Vlak na de 2e wereld oorlog is er al begonnen aan elektrische schuurmachines. Want daar is Rubes toch bekend van! De geschiedenis start in Milaan. In 1951 is de eerste elektrische schuurmachine een feit. Het is direct een internationaal succes en het heeft geleid tot wat Rupes nu is. Na schuurmachines te hebben ontwikkeld zitten ze niet stil bij Rupes. Ook boormachines en nog vele andere modellen schuurmachines worden ontwikkeld. Als we naar de huidige machinerie kijken kunnen we ook aan de afzuiging niet voorbijgaan. Afzuiging wordt steeds belangrijker. Dit ook omdat de regelgeving hierin wordt versterkt. Op elke machine bijna moet een afzuig mogelijkheid zitten. 

Rupes zit niet stil!

Dat Rupes goed draait is niet vanzelf gegaan. Constant worden er nieuwe dingen ontwikkelt en komen ook daadwerkelijk op de markt. De fabriek van Rupes groeit dan ook gestaag. Verschillende poetsmachines komen de handel zoals hierboven beschreven is afzuiging ook een groot onderdeel aan het worden. Kortom voor de elke branche is er we een oplossing. Of het nu gaat om de bouw, autoindustrie of de scheepvaart, Rupes heeft het.

​Online kopen van Rupes producten!

Natuurlijk is het online kopen van Rupes producten mogelijk. Graag zelfs. Wij kunnen u adviseren wat u nodig heeft en u kunt gewoon lekker thuis blijven. Geen enkel probleem. 
​Heeft u vragen stel ze gerust via mail of telefoon. 

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x