Sikkens muurverf

Sikkens muurverf, professionele kwaliteit ook voor consumenten.

Ja waarom eigenlijk ook niet? Ondanks rare vragen niet bestaan, vinden we de vraag of Sikkens muurverf ook geschikt is voor consumenten wel een beetje apart. Waarom zouden muurverven van een topmerk als Sikkens niet te koop zijn voor consumenten? Bij ons kan iedereen zijn Sikkens muurverf online kopen! Maar misschien zit er toch wel iets meer achter...!

Als je kiest voor een merk als Sikkens dan heb je het inderdaad wel over kwaliteit. Muurverf van het niveau dat de vakschilder graag kiest. Sikkens is niet voor niets een van de grootste verfmerken in ons land. Op deze pagina vind je alle soorten muurverf van Sikkens. Welke verschillen er zijn proberen we eenvoudig uit te leggen.

Voor de meeste ruimtes in huis is de Sikkens Projecttex een prima muurverf. Goed te verwerken, in alle kleuren te maken, en heeft een mooi matte uitstraling. Kies de juiste verfroller en de klus is zo geklaard.

Wil je voor iets beters? Bijvoorbeeld een muurverf die huidvet resistent is? (Sikkens Rezisto Mat). Of bijvoorbeeld de muurverf die ook in het Rijksmuseum is gebruikt? Dat is de Sikkens Alphacryl Pure Mat. Wat ons betreft ook onze favoriete Sikkens Muurverf uit ons assortiment.

Sikkens muurverf, zoals de Alphatex IQ, voor buiten.

Voor buiten is de absolute topper de Sikkens Alphatex IQ. Deze muurverf van Sikkens, en ook het broertje de Alphatex IQ Mat zijn weervast, geringe vuilaanhechting en gewoon heel duurzaam.

Een ander voordeel wat we vaak horen van vakschilders is de fijne verwerking, de verf goed verdelen en "laten staan". Een gebruikte term om de verf niet meer aan te raken als die goed verdeelt is. De muurverf zal uit zichzelf verder vloeien, en mooi egaal opdrogen. Dat zijn de kenmerken die een goede muurverf onderscheidt van een mindere kwaliteit.

Compleet muurverf assortiment.

Daarmee bedoelen we ook de "bijproducten" die het muurverf assortiment van Sikkens online compleet maken. Zoals een fixeermiddel. Dat is een soort primer die je aanbrengt met een blokkwast, of drukspuit. Met de verfroller kan natuurlijk ook, alleen houdt dan wel rekening met extra spat. Persoonlijk vinden wij dat de minste oplossing.

Het online Sikkens muurverf assortiment is mede compleet omdat de muurverven ook in kleine verpakkingen te bestellen zijn. Houdt er wel rekening mee dat sommige inhoudsmaten een aantal dagen levertijd hebben.

Bekijk ook eens de muurverf van alle merken in onze webshop.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x