Global Paint muurverf

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)

Waarom Global Paint Muurverf onze favoriet is!

Dat is best wel een statement, he! Maar met recht is Global Paint muurverf wel onze favoriet. We leggen het graag aan je uit. Om te beginnen zijn we best wel chauvinistisch. Wat zoveel betekent als een sterke voorkeur voor een Nederlands verfmerk. En eigenlijk zelfs dubbel. Want Global Paint heeft een fabriek in Nederland. En in een Caribische deel van Nederland, namelijk Curacao. Maar goed dat zegt nog helemaal niks over de verf. En toch ook weer wel.

Aan ieder product, of het nu lakverf of muurverf is, gaat jarenlang onderzoek aan vooraf. Misschien dat je het nu al een beetje gaat begrijpen, de producten worden dus zowel in Nederland als in Curacao getest. Nu is dat nog niet het meest bijzondere. Wat het wel bijzonder maakt, zijn de grote verschillen in het klimaat. In Nederland kennen we een matig zeeklimaat. In Curacao een tropisch savanneklimaat. Dat zijn twee uitersten! Precies.

En dat is een verschil dat je niet direct zult merken. Wel over meerdere jaren. De Global Paint muurverf is getest, getest en nog een getest in eigenlijk extreme omstandigheden. Hoe houdt de verf zich in de zon (tropische zon), de Nederlandse herfst en winters. Uiteindelijk is de kwaliteit onovertroffen goed.

Global Paint muurverf extreem goede kwaliteit.

De kwaliteit is enorm goed. Zowel de buiten muurverf als de binnen muurverf. Het merk Global Paint is jammergenoeg nog niet zo bekend bij het grote publiek. Dit komt omdat het niet standaard in de bouwmarkt te vinden is. Deze kwaliteit is enkel verkrijgbaar via de groothandels voor vakschilders.

Global Paint muurverf online voor iedereen!

De samenwerking die Decoprof heeft met Global Paint heeft ervoor gezorgd dat de verfproducten van dit merk nu voor iedereen beschikbaar zijn. Alle soorten muurverf van Global Paint kun je direct online bestellen. In jouw gewenste kleur.

Naast Global Paint bieden wij nog veel meer soorten muurverf online aan van vrijwel alle merken.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x